9 haftalık gebeyim kanamam oldu

gencbiranne1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2025
14
3
1
24
Doktor alttan baktı kalp atışı var kese de iyi dedi küçük bir kanama alanı var dedi çok korkuyorum bişey olmasından hala lekelenme şeklinde devam ediyor progestan verdi inşallah birşey olmaz dua edin bana 🥺

Doktor alttan baktı kalp atışı var kese de iyi dedi küçük bir kanama alanı var dedi çok korkuyorum bişey olmasından hala lekelenme şeklinde devam ediyor progestan verdi inşallah birşey olmaz dua edin bana 🥺
Bol bol dinlen kendine iyi bak progestanı düzenli kullan kanama alanı olduğu için o lekelenme vardır fitil şeklinde mi kullanmayı önerdi öyle daha etkili oluyor ? Kanamanı takip et artarsa mutlaka doktoruna yaz

Bol bol dinlen kendine iyi bak progestanı düzenli kullan kanama alanı olduğu için o lekelenme vardır fitil şeklinde mi kullanmayı önerdi öyle daha etkili oluyor ? Kanamanı takip et artarsa mutlaka doktoruna yaz
Şuan ağızdan al yarından itibaren aşağıdan devam et dedi

Korkmayın. Kese ve kalp atışı iyiyse o kanama alanı küçülerek kapanacaktır inşallah 🤲🏻Progestanı düzenli kullanın. Benim kanama alanım büyüktü ve zamanla kapandı.

İlk dönemlerde çoğu hamilede oluyor maalesef boşuna stres yaptırıyor bize 🥺 korkma ama alan da küçükmüş zaten kapanır, inşallah bir dahaki muayeneye de görmezsiniz 🌸

Back
X