9 haftalik gebeyim

pelin 23

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
14
1
16
33
Merhabalar yeni uyeyim ben ve 9 haftalık hamileyim ikinci gebeligim fakat bende hic belirti yok bu normalmi bide ben en son 7 haftalık kontrole gittim sonra aylik kontrole cagirdilar ama 1 ay beklemeye dayanamıyorum hep birsey olacak diye korkuyorum bisey olsa hissedermiyim şuan hicbisey hissetmiyorum gebeliğe dair o yüzden endiseleniyorum

Muayene normalse fetusu gordun kalp atisiji duyduysan o nedenle aylik kontrole cagirmislardir endiselencek isey yok demektir. Rahat bi hamilelik olcak demekki ne guzel azinlktasin rahatla radini cikar

Tesekkur ederim ben 7 haftalık duydum kalp atisini ama yinede endişeleniyorum hic belirti olmayınca çünkü ilk gebeligimde bulanti yorgunluk gebelikle ilgili akla gelen her belirti vardi bunda da sadece kasik ve bel agrisi var başkada birsey yok umarim dedigniz gibi herşey yolundadır tesekkurler

Kendini strese sokmana gerek yok, kendine zarar verirsin. Doktorunu dinlemen daha mantıklı. Rahat hamilelik dönemini geçir sanslisin...

Tesekkur ederim boyle yorumlar alinca içim Rahatladi biraz çok sagolun fazla tedirginim sanirim bide kizim İki yasinda onuda devamli kucagma aliyorum mecbur sonuçta daha küçük oda ilgi istiyor bide bana çok düşkün herhalde ondanda biraz endişe ediyorum gebelikte ilk aylarda agir kaldirmakta tehlikeli ya o yüzden bu kadar endiseliyim belkide tesekkur ederim arkadaslar

Gözünaydn canım tebrik ederim ikinci gebeliğim demişsin ilk çocuğun kaç yaşında merak ettim

Benimde kızım üç buçuk yaşında kardeş fikri var aklımda ama endişelerim var daha küçük diyorum bazen bazende olsa iyi olur diyorum bilmiyorum bakalm hayırlısı

Bence aralarında yas farki çok olmasin yine siz bilirsiniz ama yas farki çok olunca kiskanclik daha çok oluyor boyle ikiside küçük olunca akli ermiyor

Ona kesinlikle katılıyorum bende çok yaş farkı olsun istemiyorum ama çevrenin görüşleri insanı sıkıyor daha küçük boşver ya da yaşın genç daha kaç tane doğurursun vs...benim yerime onlar doğuracaklar sanki

Ona bakarsan benim cevremdede çok şey söylendi herkesi arkana at ona bakacak olanda buyutcek olanda dogurcak olanda sensin sonuçta bana kendi annem bile tepki verdi gecmi kaldi falan diye ve benim anneme tek verdiğim cevap su oldu dogurup bakacak olan benim istemiyorsan doguncada sevmezsin sonra herkes agzini kapadi tabi simdi istemeyenler durumun nasil diye ariyor yani çevreden duyduklarinin etkisi altında kalma bence çünkü o hayat senin

Banada çok şey soylendi kendi annem bile gecmi kaldin de di ve benim verdiğim tek cevap benim kararim buyutcekte hakcak olanda benim istemiyorsan doguncada sevmezsin :) oldu ama şimdide hepsi merak edip ariyor yani çevreden duyduklarin seni etkilemesin bence sonuçta senin hayatin senin kararin

Bencede öle insanlar seviyorlar boş konuşmayı yapacak bişi yok en iyisi aldırmamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…