• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 haftalık hamilelikte sürekli olan bel ağrısı normal mi ?

Burcn987

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2024
361
158
23
26
Kendimi ölü gibi hissediyorum, sürekli bel ve kasık ağrım var. Kasık ağrısını geçtim de bel ağrısına dayanamıyorum artık doktorum üç ay dolmadan folik asit dışında her şeyi yasakladı. Bu ağrılar geçici mi daha başında belim böyleyse zaman ilerledikçe daha çok mu artacak. Daha önce hamileliğin başlarında bu şekilde kasık ve bel ağrıları yaşayan var mı? Bu ağrılara iyi gelecek doğal bir yöntem var mı?

Kendimi ölü gibi hissediyorum, sürekli bel ve kasık ağrım var. Kasık ağrısını geçtim de bel ağrısına dayanamıyorum artık doktorum üç ay dolmadan folik asit dışında her şeyi yasakladı. Bu ağrılar geçici mi daha başında belim böyleyse zaman ilerledikçe daha çok mu artacak. Daha önce hamileliğin başlarında bu şekilde kasık ve bel ağrıları yaşayan var mı? Bu ağrılara iyi gelecek doğal bir yöntem var mı?
Evet benim de öyleydi 3 ay olmaya yakın azaldı şu an sadece yorulunca oluyor merak etmeyin geçecek♥️

Benim hamilelik boyunca hep olmuştu bel ve kasık ağrım 9 ay boyunca çektim şimdi ikinciye hamileyim yine aynı şekilde ağrılarım devam ediyor korkmayin

Benim hamilelik boyunca hep olmuştu bel ve kasık ağrım 9 ay boyunca çektim şimdi ikinciye hamileyim yine aynı şekilde ağrılarım devam ediyor korkmayin
9 ay boyunca her gün kasık ve bel ağrısı mı çektiniz çok zor olmuştur sizin için. İnşallah ben hamilelik boyunca hissetmem sosyal hayatım çok etkileniyor rahatsız oluyorum.

9 ay boyunca her gün kasık ve bel ağrısı mı çektiniz çok zor olmuştur sizin için. İnşallah ben hamilelik boyunca hissetmem sosyal hayatım çok etkileniyor rahatsız oluyorum.
Evet sürekli devam etti belimden oturamiyordum doğru düzgün iş yapamıyordum benide çok etkiliyordu ama yapacak bişey yok şimdi yine aynı ağrıları cekiyorum bu sefer daha çok ağrıli geçiyor umarım sizin öyle olmaz

Bir kaç hafta sonra geçer merak etmeyin normal
Merhaba doktor kontrolü herşey normal iyi 2 hafta sonra 2li tarama testi gidicem benim sormak istediğim 4 gündür felan hafif de olsa böyle bi adet sancısı gibi ağrı giriyor 9+5 deyim bu adet sancilari normal mi sizde de oldumu bubdonemlerde

Kızlar ben de tam tersini sorsam? 10. haftanın içindeyim, normalde biraz yürüsem ayakta kalsam kasık ağrısı olurdu. Şimdi 2-3 gündür yok😥 Dün bilerek mutfakta yemek yaptım bulaşık vs yerleştirdim yıkadım tık yok. Acaba bir sıkıntı olabilir mi? Açlık bulantısı hala devam ediyor ama.

Kızlar ben de tam tersini sorsam? 10. haftanın içindeyim, normalde biraz yürüsem ayakta kalsam kasık ağrısı olurdu. Şimdi 2-3 gündür yok😥 Dün bilerek mutfakta yemek yaptım bulaşık vs yerleştirdim yıkadım tık yok. Acaba bir sıkıntı olabilir mi? Açlık bulantısı hala devam ediyor ama.
İlk haftalar kasık ağrıları daha yoğun oluyor sonra geçiyor diyorlar demek ki sizin şimdiden ağrılarınız hafifledi.

Benimde ilk haftalar öyleydi oturup yatamıyordum bile ama sonra bi anda geçti

Bende oldu normal 10 da sora azalıyor 12 ye tam geçmesede çokk az kaldı. Bende

Bende 10 haftalık hamileyim bende de çok oluyor bel ve kasık ağrısı hele bayramda hiç bir şey yapmama rağmen hep ağrıdı

Bende 10 haftalık hamileyim bende de çok oluyor bel ve kasık ağrısı hele bayramda hiç bir şey yapmama rağmen hep ağrıdı
Sormayın taşınma sürecim de var nasıl yapıcam diye düşünüyorum günlerdir. İnşallah sizin ağrınız da gün geçtikçe hafifler.

Sormayın taşınma sürecim de var nasıl yapıcam diye düşünüyorum günlerdir. İnşallah sizin ağrınız da gün geçtikçe hafifler.
İnşallah şöyle 4 5 gün hiç bir şey yok sonra bi geliyor ağrı 1 2 gün sürüyor gidiyor, inşallah sizinde inşallah ağrılarınız hafifler progestan 200 kullanıyorum ben sanki hafifletiyor gibi geliyor

Back
X