bebek sakatlığının kan uyuşmazlığıyla hiç alakası yok..ilk bebekte zaten bir sıkıntı olmuyor.28. haftada rogam adı verilen bir iğne yapılıyor. birde doğumdan sonra ilk 72 saatte tekrarlanıyor,dikkat edilmesi gereken düşüklerde de bu iğnenin yapılması gerektiği..paniklemenize gerek yok.ben geçen hafta oldum bu iğneyi.devlet ödemiyor o yüzden benim doktorum hastaneye yatış yapmış gösterdi 80 lira ödedim.
İRONİC 34; 28.haftada yapılan doğuma kadar koruma sağlamak için.eskiden tek doz yapılıyordu ama artık 2 doz yapıyorlar.ama bildiğimiz gibi doktorların tedavi prosedürleri farklılık gösterebiliyo.sen yine de bir sor istersen
cok saolun bende buayın 18 de gıdıcem dr hep soylemeyı unuttum bu sefer soylıcem anladıgım kadarıyla sorun yok cok saolun allah razı olsun hepinizden inş.hepimizde sağsalim bebişlerimizi kucagımıza alırız
.İRONİC 34 : senle aynı haftadayız neler yaşıyosun kusman falan varmı bana anlatırmısın ???????bıde istanbulda hangi dr gidiyosun????
ıronic34 şekerim bende y.bosna hayrunnisa hastanesine gidiyorum.ya biliyomusun bende de mide de yanma var yenı yenı oldu kusmam yok cok sukur annemler dıyo bana oglun olucak sanırım cok rahat gecırıyon hamılelıgı kız olsa dha kotu oluyo dedıler. bende koku hassasiyeıde yok ben gayet ıyıyım.dıyorum acaba anormal mi dıye sana sordum cnm cok saol
2010 ekim anneleri topiğine bu nedemek tatlım nasıl gırebılırm oraya bende sıteye yenı uye oldum sayılır.
aynı haftada oldugumuz için sen de ekimde dogum yapacaksın sanırım,2010 ekim anneleri diye bir konu başlıgı var cnm.orda hamileliğimizle ilgili herseyimizi paylaşıp,bilgi alışverişinde bulunuyoruz.seni de beklerim.arama dan bulabilirsin sanırım cnm.başlık;2010 ekim anneleri...bu arada nisa ya ben de gitmeyi düşünmüştüm ama çok yogundu.hangi doktora gidiyorsun?mürüvvet hanım a falan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?