Kan uyuşmazlığı iğnesi

hatce0z

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2025
1
0
1
27
Kan grubum 0 negatif eşimin A pozitif..
28 haftada kan uyuşmazlığı iğnesi için süreç nasıl ilerliyor? eşimin gelmesi kan grubunu beyan etmesi gerekiyor mu? İğneyi hastane mi tedarik ediyor ücret ödeniyor mu yada eczaneden mi alınıyor devlet hastanesi takipliyim bu süreci geçiren arkadaşlardan cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler

Kan grubum 0 negatif eşimin A pozitif..
28 haftada kan uyuşmazlığı iğnesi için süreç nasıl ilerliyor? eşimin gelmesi kan grubunu beyan etmesi gerekiyor mu? İğneyi hastane mi tedarik ediyor ücret ödeniyor mu yada eczaneden mi alınıyor devlet hastanesi takipliyim bu süreci geçiren arkadaşlardan cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler
Ben 28. Haftada özelde kan uyuşmazlığı iğnesi oldum. Devlet hastanesinde de daha önce yatarken yaptılar acil olarak.
Gebelik takibi yapılırken sizin kan grubunuza devlette baktılar mı?
Devlette ücretsiz diye biliyorum.

Özel takipliydim, 28. Haftada muayeneye gittiğimde iğnemi hastanede oldum alıp geldiler yani ücret ödedik ama evet eşinizle gitmenizde fayda var çünkü kan grubu beyan etmiştik biz eşimin ehliyetinin fotokopisini almışlardı

Bende 1 hafta sonra iğneyi olucam. Ben yurt dışındayım. Burda eczaneden kendimiz alıyoruz. Devlet yapacak takipli Dr Ve burda baya pahalı :/

Merhaba canım benimde eşimle uyuşmazlık var. Ben ilk haftalarda lekelenme yaşadığım için erkenden yaptılar bu durumlarda erkenden yapabiliyolarmis. Özelde ücretli yapıyolar ama ben kadın doğum acile gittim ve durumu anlattım iğneyi kendileri tedarik etti hemen yaptılar sonrasında bir sorun yaşamadım 28. Haftada tekrar olucam

Back
X