9 haftalik hamileyim istahsizim kusuyorum

guneslihava

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
273
33
118
35
selam kizlar 9 haftalik hamileyim mutfaga zor giriyorum tiksiniyorum buzdolabini acamiyorum butun yemeklerden tiksiniyorum sudan bile :(. ben normalde istahi iyi olan biriydim suan cok istahsizim butun gun bisey yemesemde olur yersemde kusuyorum canim hic bisey cekmiyor kiloda verdim sanirim bebege zarari olurmu acaba?

Dr. kontrolünde durumunu konuşursun .

İlk 3 ayım anlattığın şekilde geçmişti . İştah sorunuda hep devam etti ( ki yemek yemeği çok severdim)

9 ayda 6 kilo almıştım sadece , oğlumda gayet sağlıklı 3.600 doğmuştu

Tabii her örnek bir olmaz . Sende ilk kontrolünde bebeğinin sağlıklı olduğunu ve gramları aldığını görünce rahatlarsın umarım

İlk zamanların böyle olması normal ilerde devam ederse sorun olur ama sen yine de doktoruna durumu anlat bence canım.

Hiçbirşey olmaz korkma..Aynı şekilde geçirdim gebeliğimi.6.aya kadar sürdü bu durum. 3.750 doğdu bebeğim.

Ben ilk bebeğimde 16 haftaya kadar hiç bişi yiyemedim zaten zayıftım hepten zayıfladım ama 17haftadan sonra rahatladım doğuma kadar rahat geçti bebeğimde sağlıkla doğdu toplamda 18 kilo aldım :KK22:

20.haftaya kadar sabah akşam 7/24kusan bir vatandaş olarak sölüyorum ,hiç bişey olmaz.6kilo verdim ilk 4 ay.lokma yemediğim içmediğim serumla durduğum günler oldu.temiz çarşaf kokusuna bile kustum.en son hamile olmak istemiyorum diye feryat ettim okadar.doktorum hiç korkma bebeğe hiç bişey olmaz dedi,şuan kilosu bir hafta önde şükür.sadece sen halsiz kalırsın hayattan bezersin okadar.ama 20.haftadan sonra azalıp kayboluyor.lütfen panik yapma o senin vücundaki vitamin mineral vs.den besleniyor.4 aydan sonra öylr bi yiceksinki açığı kapatcan merak etme.

Bebege zarar verecegini düsünmüyorum canim ama bide böyle bak simdi istahsizsin en azindan fazla fazla yiyip simdiden bosuna kilo almassin. Ileride mutlaka gecer sonra normal bir sekilde devam yersin. Allah yardimcin olsub migde bulantisi zor bilirim. Doktorun ne diyir bu durumuna? Gecmesse birdaha doktora sorarsin

selam kizlar 9 haftalik hamileyim mutfaga zor giriyorum tiksiniyorum buzdolabini acamiyorum butun yemeklerden tiksiniyorum sudan bile :KK43:. ben normalde istahi iyi olan biriydim suan cok istahsizim butun gun bisey yemesemde olur yersemde kusuyorum canim hic bisey cekmiyor kiloda verdim sanirim bebege zarari olurmu acaba?
sakin ol canim ama soruyorum bulanti kusma normal diyolar bende yok millet soruyo bana bulantin varmi diye bende kasik agrisi cekiyorum iki doktora muayene oldum bir sey yok diyo her kesin hamileliginde bir zorluk oluyo sabredicez artik canim

selam kizlar 9 haftalik hamileyim mutfaga zor giriyorum tiksiniyorum buzdolabini acamiyorum butun yemeklerden tiksiniyorum sudan bile :KK43:. ben normalde istahi iyi olan biriydim suan cok istahsizim butun gun bisey yemesemde olur yersemde kusuyorum canim hic bisey cekmiyor kiloda verdim sanirim bebege zarari olurmu acaba?
Olmaz canim korkma normal çünkü. 12 haftadan sonra azalır biter bulantilarin

Canim eger asiri halsiz hissederden serum al kendine gelirsin...
Benimde ilk aylarim cok bulantili gecerdi...
Yari baygin dolanirdim oyle ...

Back
X