9haftalik hamileyim en son 2 hafta once dr gittim bana bilgi vermedi zaten kendi doktorum da degildi ben ne zaman dr gitmeliyim hani 2li test falan oluyomus ya kacinci haftada oluyo bi sakincasi varmi? ondan haric neler oluyo bilen bilgi verirse cok sevinirim...
caınım ikili test 11 haftada oluyo muhtemelen seni diger randevunda ikili test için çağırıcaktır diğer ki testleri bende bilmiyorum bi tek ikili yi oldum diğerlerine zaman var galiba
caınım ikili test 11 haftada oluyo muhtemelen seni diger randevunda ikili test için çağırıcaktır diğer ki testleri bende bilmiyorum bi tek ikili yi oldum diğerlerine zaman var galiba
2'li test gerekli birseymi gerci yaptirmak isterim ama cok gerekli olan birsey degilmis yaptirdiktan sonra moral bozuklugu yasayip hamileligi stresli geciren cokmus riskli birseyde tabiki fikir verin lutfen
bilmiyorum canım tercih senin ama ben yaptırdım ayrıntılı ölçüm yapılıo ultrasonda ve senden kan alıyolar bu ikisinin sonucuna göre down sendromu riski felan çıkyıo ama tabiki tercih sen yapıcaksın
yaa ben şimdiye kadar nerdeyse 50 tane kan testi yaptırdım hatta en son 2 hafta önce kızamıkçık hipatit b tahlillerine 400 lira verdim...
kazıkmı yiyoruz doktor tarafından nedir görümcemde hamile ama benim testlerin bir tanesini bile yaptırmadı kafam çok karıştı...
Allah saglikli hayirli evlatlar nasip etsin cumlemize... her testin elbette gerekliligi vardir ancak Allah korusunda dawn bile ciksa aldirmayi dusunmiyceksem niye test yaptirip stres moral bozuklugu yasasyayim diyorum ama bir taraftanda dayanamayip yaptircagimi biliyorum minigimi kendimi tutmasam her hafta gormeye gidecegim sevgisi oyle bir dustuki icime dogdugu ani hayal ediyorum surekli...
ben hastanede sadece ikili test için para verdim oda 68 tl kadar muayene parasıda almadılar hastane çok mu lüks ?? eğer devlette yapılıosa aynıları tahlillerin adını doktordan alsın devlette yaptırsın .cinsiyet 16. haftada belli oluyor ama 12. haftadan tahmin edebiliyor doktorlar özellikle bebek erkekse erkenden belli oluyor