9 haftalık hamileyim ve okulumda su çiceği salgını var

vertigo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
471
7
96
Zonguldak
KIZLAR MERHABA 9+3 günlük hamileyim ve çalıştığım okulda su çiceği salgını başladı .annem önceden geçirip geçirmediğimi hatırlamıyor dru aradım önceden geçirip geçirmediğimi anlamak için yapacak bişey varmı diye çünkü bir test olduğunu duymuştum yok dedi döküntülerin olursa ara dedi rahatlığa bak ya çok telaşlandım benzer durum geçiren arkadaşlar yardımmmmmmmmmmmmm

başka bir doktora daha danış derim ben. allah korusun..... ya da rapor alıp uzaklaşabilirsin bir süre....
arkadaşım seni biriyle de karıştırıyor olabilirim ama senin ki tüp müydü normal gebelik mi?

başka bir doktora daha danış derim ben. allah korusun..... ya da rapor alıp uzaklaşabilirsin bir süre....
arkadaşım seni biriyle de karıştırıyor olabilirim ama senin ki tüp müydü normal gebelik mi?

yok canım doğru hatırlıyorsun tüp benimkisi ve daha çok pimpiriklenmeme neden oluyor.biraz araştırdım su çiceği geçirirp geçirmeiğine dair bir test varmışama özel bir testmiş her yerde yapılmıyor yani

bncede rapor al.
bnm bi tanıdığım hamileyken geçirmişti su çiçeği ve bebeğinin kalbi durdu maalesef.
allah korusun dikkat et çok. rapor al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…