9 haftalik ultrasonla cinsiyet tahmini bilen yazsin

azemmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2024
7
1
1
26
IMG_0554.jpeg
IMG_0513.jpeg
kızlar 9 haftalik hamileyim sizce cinsiyeti ne olabilir bazi kisiler diyo kiz bazi kisiler erkek

Kese şekline göre kız gibi :) yuvarlak olunca kız diyolar

Kesin değildir canım öyle bi genelleme yapmışlar sadece :) karın şekli yuvarlaksa kız sivriyse erkek gibi

Senin göbek deliğin içe doğruysa erkek, dışa doğru çıkmaya başladıysa kız ❤ bunu unutma daha belki göbek deliği değişmeye başlamamıştır ama bikaç haftaya oda başlar doğru çıkarsa beni bul 😅😅😅😅😅
kesinlikle yazicam suanlik bi degisim
yok ice dogru bakalim eger degisirse ilk yazicam kisi sensin 😂😂

Benim geç dollenmeyle 8+2 haftalık tahminde bulunur musunuz acaba ?

Eklentiler

• IMG_20250423_090520.webp
    IMG_20250423_090520.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 298
Yeni resmi varmı atarmısınız. Niye üzüldünüzki hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun inşallah

Yani bugün gittim kıza benziyor dedi ve çok üzüldüm
Bu benim bebeğimin 9 haftalık görüntüsü sizinkine benzettim bakalım ben daha öğrenemedim cinsiyet. Üç kızım gönül erkekten yana ama olmazsada hayırlısı buymuş.Diğer resimde 14 haftalık. Sizin varsa sizde atın şimdiki resmini

Eklentiler

• IMG_20250430_150636.webp
    IMG_20250430_150636.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 230
  • 17448153116087614413014381567953.webp
    17448153116087614413014381567953.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 215
Bu benim bebeğimin 9 haftalık görüntüsü sizinkine benzettim bakalım ben daha öğrenemedim cinsiyet. Üç kızım gönül erkekten yana ama olmazsada hayırlısı buymuş.Diğer resimde 14 haftalık. Sizin varsa sizde atın şimdiki resmini
Benimde iki kızdan sonra bu üçüncü olunca gönül istiyor tabiki bende çok üzüldüm ama henüz net değil tahmin sadece dedi doktor haftaya netleşecek inşallah size bir tahminde bulunmadı mi ?

Benimde iki kızdan sonra bu üçüncü olunca gönül istiyor tabiki bende çok üzüldüm ama henüz net değil tahmin sadece dedi doktor haftaya netleşecek inşallah size bir tahminde bulunmadı mi ?
Yok devlet hastanesi söylemedi erken dedi

Yok devlet hastanesi söylemedi erken dedi
Anladım aslında 14 haftada söylüyorlar genelde en azından bir öngörüde bulunuyorlar ama hayırlısı olsun ikimizinde gönlüne göre versin Allah ben şuan 12 haftalık oldum kıza benziyor dedi hayırlısı tabiki ama inşallah saglikli hayırlı bir erkek evlat olur diye ümit ediyorum

Bu arada suanki resmi yok doktor vermedi net değil diye haftaya alınca atarım mutlaka

Anladım aslında 14 haftada söylüyorlar genelde en azından bir öngörüde bulunuyorlar ama hayırlısı olsun ikimizinde gönlüne göre versin Allah ben şuan 12 haftalık oldum kıza benziyor dedi hayırlısı tabiki ama inşallah saglikli hayırlı bir erkek evlat olur diye ümit ediyorum
Sordumda acelesi vardı herhalde hiç ilgilenmedi zaten doktor erken deyip kesti attı. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah ama çokta üzülmeyin kız olursa ben kendimi hazırladım kızada rabbimin verdiği hayırlısı buymuş demekten başka birşey yok.

Sordumda acelesi vardı herhalde hiç ilgilenmedi zaten doktor erken deyip kesti attı. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah ama çokta üzülmeyin kız olursa ben kendimi hazırladım kızada rabbimin verdiği hayırlısı buymuş demekten başka birşey yok.
Tabiki öyle ama insanoğlu işte üzülüyoruz hangisi yoksa ondan yana oluyor gönül hayırlısı olsun nasip değilmiş. Sizin kaçıncı çocuktu ?

Tabiki öyle ama insanoğlu işte üzülüyoruz hangisi yoksa ondan yana oluyor gönül hayırlısı olsun nasip değilmiş. Sizin kaçıncı çocuktu ?
Benim dördüncü çocuk sipralle hamile kaldım. Olmuşken erkek olsun çok istiyorum bakalım nasip

Back
X