Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkur ederim canim degiskenlik gosteren bir durum mudur ki acaba kese sekli kesin midir onu da bi arastirmak gerekiyor ama yinede dusunmek lazim ::)Kese şekline göre kız gibi :) yuvarlak olunca kız diyolar
hayirlisi olsun bakalim elimize sag saglim almayi nasip etsinKesin değildir canım öyle bi genelleme yapmışlar sadece :) karın şekli yuvarlaksa kız sivriyse erkek gibi
Senin göbek deliğin içe doğruysa erkek, dışa doğru çıkmaya başladıysa kız ❤ bunu unutma daha belki göbek deliği değişmeye başlamamıştır ama bikaç haftaya oda başlar doğru çıkarsa beni bulEki Görüntüle 3375910 Eki Görüntüle 3375911 kızlar 9 haftalik hamileyim sizce cinsiyeti ne olabilir bazi kisiler diyo kiz bazi kisiler erkek
kesinlikle yazicam suanlik bi degisimSenin göbek deliğin içe doğruysa erkek, dışa doğru çıkmaya başladıysa kız ❤ bunu unutma daha belki göbek deliği değişmeye başlamamıştır ama bikaç haftaya oda başlar doğru çıkarsa beni bul![]()
erkekmis canim ogrendikKese şekline göre kız gibi :) yuvarlak olunca kız diyolar
Öğrendinizmi cinsiyetiBenim geç dollenmeyle 8+2 haftalık tahminde bulunur musunuz acaba ?
Yani bugün gittim kıza benziyor dedi ve çok üzüldümÖğrendinizmi cinsiyeti
Yeni resmi varmı atarmısınız. Niye üzüldünüzki hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun inşallahYani bugün gittim kıza benziyor dedi ve çok üzüldüm
Yeni resmi varmı atarmısınız. Niye üzüldünüzki hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun inşallah
Bu benim bebeğimin 9 haftalık görüntüsü sizinkine benzettim bakalım ben daha öğrenemedim cinsiyet. Üç kızım gönül erkekten yana ama olmazsada hayırlısı buymuş.Diğer resimde 14 haftalık. Sizin varsa sizde atın şimdiki resminiYani bugün gittim kıza benziyor dedi ve çok üzüldüm
Benimde iki kızdan sonra bu üçüncü olunca gönül istiyor tabiki bende çok üzüldüm ama henüz net değil tahmin sadece dedi doktor haftaya netleşecek inşallah size bir tahminde bulunmadı mi ?Bu benim bebeğimin 9 haftalık görüntüsü sizinkine benzettim bakalım ben daha öğrenemedim cinsiyet. Üç kızım gönül erkekten yana ama olmazsada hayırlısı buymuş.Diğer resimde 14 haftalık. Sizin varsa sizde atın şimdiki resmini
Yok devlet hastanesi söylemedi erken dediBenimde iki kızdan sonra bu üçüncü olunca gönül istiyor tabiki bende çok üzüldüm ama henüz net değil tahmin sadece dedi doktor haftaya netleşecek inşallah size bir tahminde bulunmadı mi ?
Anladım aslında 14 haftada söylüyorlar genelde en azından bir öngörüde bulunuyorlar ama hayırlısı olsun ikimizinde gönlüne göre versin Allah ben şuan 12 haftalık oldum kıza benziyor dedi hayırlısı tabiki ama inşallah saglikli hayırlı bir erkek evlat olur diye ümit ediyorumYok devlet hastanesi söylemedi erken dedi
Bu arada suanki resmi yok doktor vermedi net değil diye haftaya alınca atarım mutlakaBu benim bebeğimin 9 haftalık görüntüsü sizinkine benzettim bakalım ben daha öğrenemedim cinsiyet. Üç kızım gönül erkekten yana ama olmazsada hayırlısı buymuş.Diğer resimde 14 haftalık. Sizin varsa sizde atın şimdiki resmini
Sordumda acelesi vardı herhalde hiç ilgilenmedi zaten doktor erken deyip kesti attı. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah ama çokta üzülmeyin kız olursa ben kendimi hazırladım kızada rabbimin verdiği hayırlısı buymuş demekten başka birşey yok.Anladım aslında 14 haftada söylüyorlar genelde en azından bir öngörüde bulunuyorlar ama hayırlısı olsun ikimizinde gönlüne göre versin Allah ben şuan 12 haftalık oldum kıza benziyor dedi hayırlısı tabiki ama inşallah saglikli hayırlı bir erkek evlat olur diye ümit ediyorum
Tabiki öyle ama insanoğlu işte üzülüyoruz hangisi yoksa ondan yana oluyor gönül hayırlısı olsun nasip değilmiş. Sizin kaçıncı çocuktu ?Sordumda acelesi vardı herhalde hiç ilgilenmedi zaten doktor erken deyip kesti attı. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah ama çokta üzülmeyin kız olursa ben kendimi hazırladım kızada rabbimin verdiği hayırlısı buymuş demekten başka birşey yok.
Benim dördüncü çocuk sipralle hamile kaldım. Olmuşken erkek olsun çok istiyorum bakalım nasipTabiki öyle ama insanoğlu işte üzülüyoruz hangisi yoksa ondan yana oluyor gönül hayırlısı olsun nasip değilmiş. Sizin kaçıncı çocuktu ?