Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birde genç yaşta daha çabuk veriliyor o kilolar.mrb tsk canım ya moral oldu insan isteyınce başarıyo önceden bu kadar kafaya takmıyodum ama bu aralar taktım inş yapıcam başarıcam1.30 ay sonra ıncecık kollarım olucak ıns ıkı saate bı yemem gerekiyo galıba sporada basladım gitsin kilolar
hadı bakalım :)
evet aksamdan sonra yememek çok önemli bende kuru kayısı yıyıyorum ama akşam yatıncada ballı suyu duymamlştım i olduaslında bu karışımı akşam 7 gibi uygulasak olurmu tokluk bakımından
![]()
cnm elma sirkesi-az bal-ılık su formülünü ben sabah kahvaltıdan yarım saat önce ve akşam yatmadan uyguluyorum.ama akşam yemeğinden önce uygulayanlarda var.tercih seninbazen öğlenleride içtiğim oluyor. iştah kesiyor
![]()
21 yaşındayım 1.59 boy kılom 67 kollarım cok kotu duruyosıkı bı program olması lazım 1 ayda 9 kılo verebılırmıyım
![]()
Kızlar P90X diye bir program var.Arma motorlarından ya da video paylaşım sitelerinden videolarına ulaşabilirsiniz.Bence çok güzel bir program.Daha önce hiç görmediğim hareketler var içinde.Mühim olan sıkı bir şekilde programı takip edebilmek.Deneyin derim.