• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 Kilo Vermem Lazım

sema___

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2011
107
0
66
İstanbul
21 yaşındayım 1.59 boy kılom 67 kollarım cok kotu duruyo :( sıkı bı program olması lazım 1 ayda 9 kılo verebılırmıyım :(

merhaba.verirsin tabi :))yeterki azimli ol.ben 63 kiloyum 1.68 boyundayım 8 kilo kadar vermek istiyorum.dün itibarıyla diyete ve elma sirkesi-bal-su karışımına başladım.elma sirkesi işe yararmı bilmiyorum ama kullananlar diyetle beraber işe yaradıgını söylüyor.evlendiğimde 50 kiloydum.üst üste 2 doğum yaptım .ilk bebeğimi doğum sonrası kaybettim moral bozukluğu ile kendimi iyice saldım derken yine hamile kaldım.doğumlardan sonra 80 kilonun üzerine çıktım.bi kısmı kendiliğinden gitti.75 e indim.sonra yediklerime dikkat ederek,özellikle abur cuburu hayatımdan çıkararak 63 e indim.kollar içi nözellikle bi önerim var.uygulamasıda basit.2 tane yarım kiloluk şişeyi suyla doldur ve onlarla ağırlık çalış.gerçekten işe yarıyor.hareketi artırmalıyız mutlaka.onun dışında ben kilo verdiğim dönem hiç öğün atlamadım.özellikle sabah kahvaltısı önemli ve 2 saate birr meyve yada bi çay bard.yoğurt yedim.kepek ekmeği dışında ekmek hamur işi yemedim.inşallah istediğin kilona kavuşursun.tabi bend:59:

mrb tsk canım ya moral oldu insan isteyınce başarıyo önceden bu kadar kafaya takmıyodum ama bu aralar taktım inş yapıcam başarıcam :1: 1.30 ay sonra ıncecık kollarım olucak ıns ıkı saate bı yemem gerekiyo galıba sporada basladım gitsin kilolar :3: hadı bakalım :)

mrb tsk canım ya moral oldu insan isteyınce başarıyo önceden bu kadar kafaya takmıyodum ama bu aralar taktım inş yapıcam başarıcam :1: 1.30 ay sonra ıncecık kollarım olucak ıns ıkı saate bı yemem gerekiyo galıba sporada basladım gitsin kilolar :3: hadı bakalım :)
birde genç yaşta daha çabuk veriliyor o kilolar.:34:evet aynen 2-3 saate bir azcık bişeyler yemeliyiz.bi meyve(muz hariç),yarım bardak yoğurt,yada süt..gibi.sporda azda olsaşart tabi.hem vücut toparlanıyorsarkma..vs olmuyor böylece..kolay gelsin sanada banada:97:

akşam saat 7 den sonra ben pek yememeye çalıştım.ama acıkırsam yine 1 meyve yada az yağlı süt yoğurt falan kurtarıcı oldu benim için.yada 4-5 kuru kayısı seçenekleri çoğaltabilirsin :61:yatmadanda 1 bardak ılık suyun içine 2 tatlı kaşığı elma sirkesi ve yarım tatlı kaşığı bal karışıtrıp içtim.bu karışımı sabah ve gece yatarken yapıyorum.daha öncede yapmıştım ama uzun süreli yapmamama rağmen dinç ve tok tuttugunu farkettim:81::66:

evet aksamdan sonra yememek çok önemli bende kuru kayısı yıyıyorum ama akşam yatıncada ballı suyu duymamlştım i oldu:71: aslında bu karışımı akşam 7 gibi uygulasak olurmu tokluk bakımından:1:

evet aksamdan sonra yememek çok önemli bende kuru kayısı yıyıyorum ama akşam yatıncada ballı suyu duymamlştım i oldu:71: aslında bu karışımı akşam 7 gibi uygulasak olurmu tokluk bakımından:1:

cnm elma sirkesi-az bal-ılık su formülünü ben sabah kahvaltıdan yarım saat önce ve akşam yatmadan uyguluyorum.ama akşam yemeğinden önce uygulayanlarda var.tercih senin:34:bazen öğlenleride içtiğim oluyor. iştah kesiyor:66:

cnm elma sirkesi-az bal-ılık su formülünü ben sabah kahvaltıdan yarım saat önce ve akşam yatmadan uyguluyorum.ama akşam yemeğinden önce uygulayanlarda var.tercih senin:34:bazen öğlenleride içtiğim oluyor. iştah kesiyor:66:

evet iştah kesmek ıcın ne gerekırse yaparız vuv ıddıamız buyuk :41: sımdı tatıldeyım dıye rahatım çalişmaya baslayıncada yanımda tasırım artık ee sen neler yaptın arad bı ıkı tane kayısı yedım :)

cnm 60-69 kilo forumunada yazdım yaptıklarımı.şekerle başım dertte ya.çayı kahveyi şekersiz içemiyorum.ama genel olarak iyi gidiyor.sabahtan bu yana çok bişey yemedim ama şu an ço kaç hissetmiyorum.birazdan ara öğünümü yicem.1 adet elmacık:95:zaten benim yapım itibarıyla birkaç gün az yesem sonra canım hiçbişey istemiyor ama tatlıyı çok aramamama rağmen feci şekilde tatl ıyiyesim var:43:

:97: ımmmm o zaman yapılacak seylerden bırı tatlandırıcı dıgerı bal karıstırılacak hıı bıde bole dene ıstersen

adetten bikaç gün önce tartıda kilo fazla çıkarmı
nerdeyse 1.bucuk kilo fazla çıkmısım morelim çok bozukk :59::59:

sakın çorbayla başlamayın.Diyet uyarısı beyine verildiği için alınan çorbalar karbonhidrat olarak depolanıyor vücutta

21 yaşındayım 1.59 boy kılom 67 kollarım cok kotu duruyo :( sıkı bı program olması lazım 1 ayda 9 kılo verebılırmıyım :(

canım bence 1 ayda 8 kilo çok zararlı yani ayda en fazla uzmanlara göre yarım ve 2 kilo arası diye biliyorum... Yani sonuçta bu kiloları 1 ayda almadın ve 1 ayda vermen beklenemez... Zamana yay yani yaşın da küçük metabolizman hızlı... Bence 3 ayda hatta 2 ayda bunu halledersin :)

en mantıklısı ama kuzenımın dugunu var istedıgım gıbı gıyınemıyıcem anlaşılan :14:
ama sıskınlıgım gıttı bu arada nıye corbayla baslamıyalım kı suylamı baslasak acep :44:

merhaba kızlar.benim de boyum 1.68 kilom 63. benım hedefımde 55. ama bir turlu veremedım.ıstıkrarlı olamadım ondan sanırım yada acele ettım.ama bugun ıtıbarıyla kararlıyım.ben kahvaltıdan vazgecemeyenlerdenım.planım su.guzel bır kahvaltı.sonrasında yoğurt, meyva, salata türevi şeyler yemek.saat 7 den sonrada hıc bırsey.sadece sıvı alımı.acıkırsam süt,meyve çayı,kahve gibi..tabi gunde 1saat yuruyus.10 gunde 1km arttırarark.bugun 3 km.ıle baslıyorum.tabı moonna dediğin gibi elma sirkesi-bal-su karısımı ve yesılcay vazgecılmezler olacak.hadı hep beraber kızlar.destek verelım bırırımıze.:46:

Kızlar P90X diye bir program var.Arma motorlarından ya da video paylaşım sitelerinden videolarına ulaşabilirsiniz.Bence çok güzel bir program.Daha önce hiç görmediğim hareketler var içinde.Mühim olan sıkı bir şekilde programı takip edebilmek.Deneyin derim.

Kızlar P90X diye bir program var.Arma motorlarından ya da video paylaşım sitelerinden videolarına ulaşabilirsiniz.Bence çok güzel bir program.Daha önce hiç görmediğim hareketler var içinde.Mühim olan sıkı bir şekilde programı takip edebilmek.Deneyin derim.

canım sen denedınmı yada deneyen bılıyormusun.nasıl faydasını goruyoruz.ne kadar devam etmelıyız..

Back
X