Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben kendim bizzat denedim.Aslında 3 ay devamlılık istiyor ama benim istediğim ölçülere ulaşmam için 1,5 ay kadar yeterli oldu.Hangi bölgende yağlanma olduğunu düşünüyorsan o bölgeyle ilgili çalış bence cnm.
öncelikle sıkı bir program olayını kafandan çıkarmalısın, 1 ayda 9 kilo kaybedersen kesinlikle bu yağlardan olmaz ve kas kaybedersin ,daha sonra kaybettiğin kaslar 2 kat artarak sana yağ olarak geri dönecektir.kısa süreli diyetler yerine beslenme şeklimizi değiştirerek yağ kaybetmemizi sağlayan yeterli ve dengeli bir beslenme programı uygulamalısın. ( ben diyet uzmanıyım :))) )
kızlar yaza kadar zayıflayalım.sirkeli karışımı 2-3 sene önce hergün içtim akşam 7 den sonra yemedeim doyumluk yemedim tadımlık yedim. cidden işe yarıyo. şimdi doğum yaptım. hamileyken herşeyden yedim süt olsun diye yedim.şimdi mide büyüdü az yeyince doymuyorsun. diyete başlıyorum geri bozuyorum. hep yarın başlıcam diyorum. olmuyor.
çok acıkıyorum tutamıyorum kendimi. 1.69 boy 62 kg. eski kilom evlenirken 53 kg dum. 55 olsam çok iyi olacak. aslında verilmeyecek kilom yok yaza kadar yavaş yavaş gayet rahat verilir. ama 1-2 gün uyguluyorum 3.gün bozuyorum. ya da yatmak üzereyken acıkıyorum. tok tutacak iştah kapatacak birşey yokmu kızlarrr.acil yardımmmmm....
geçen kuzenim söyledi akşam 6 dan sonra yersen sana KGB olarak geri döner dedi. KBG de ne dedim. KiloGöbekBasen olarak geri dönüyormuş :)))çok doğru.akşam geç saaterde yenen şeyler sanki mideye gitmiyor da göbeğe basene yapışıyor
kızlar yaza kadar zayıflayalım.sirkeli karışımı 2-3 sene önce hergün içtim akşam 7 den sonra yemedeim doyumluk yemedim tadımlık yedim. cidden işe yarıyo. şimdi doğum yaptım. hamileyken herşeyden yedim süt olsun diye yedim.şimdi mide büyüdü az yeyince doymuyorsun. diyete başlıyorum geri bozuyorum. hep yarın başlıcam diyorum. olmuyor.
çok acıkıyorum tutamıyorum kendimi. 1.69 boy 62 kg. eski kilom evlenirken 53 kg dum. 55 olsam çok iyi olacak. aslında verilmeyecek kilom yok yaza kadar yavaş yavaş gayet rahat verilir. ama 1-2 gün uyguluyorum 3.gün bozuyorum. ya da yatmak üzereyken acıkıyorum. tok tutacak iştah kapatacak birşey yokmu kızlarrr.acil yardımmmmm....
öğünlerini sıklaştırman gerekecektir.3 ana 3 ara öğün şerklinde yapman en doğrusu.yatmadan son ara öğün olarak yarım küçük kase yoğurt ve 1 -2 adet galeta (susamız) veya 1 su bardağı sütte 1 yemek kaşığı kadar katacağın yulaf ezmeli karışım seni oldukta tok tutacaktır ve sağlıklı glisemik indeksi düşük bir seçenek oluşturacaktır.( arkadaşlar lütfen açlık diyetleri yapıp hem metabolizmanızı hemde sağlığınızı tehlikeye sokmayın.soracağınız sorular olursa memnuniyetle cevaplarım.be diyetisyenim :