Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba inversiyonlarda gebelik kayıpları sorunu pek görülmez. Ama hikayenizde böyle durumlar varsa ancak genetik danısmanlık önerilebilir. Endişeleneceğiniz bir durum değil.
Tekrar Merhaba o kadar çok canım yandıki benim bu konuyla alakali çözüm bulursam digerleri gibi yapmiycam mutlaka siteye girip insanlara umut olacağım demiştim hem bende hem esimde inversiyon var 4 gebelik kaybım 2 pgt denemem var inv sanıldığı kadar masum diil dusuklere neden oluyor ve bebeginiz doğsa bile Walker walburg west sendromu gibi ve bir çok mental rahatsizliklara neden olabiliyor . Çünki kırılan bölgede hangi gen zarar gördü bilinemiyor. Pgt den transfer yaptık ama olumlu olmadı sonuç tüm drlar Türkiyedeki en iileri asla kendiniz bebek denemeyin dediler biz o ay tekrar pgt deneyecekken ve korunurken hamile kaldığı mi öğrendim yüz bebeğin den biri sağlıklı olabilir demislerdi ve yıkıldı m dedim bu sınav ve benim bundan kaçışı m yok demekki . Stresli berbat korku dolu bir hamilelik geçirdim bebegim ne zaman ölecek ne zaman sorun çıkacak diye 2 güne hastahanedeydim bebegim doğdu çok sukur şimdilik görünen bir rahatsızlığı yok takip halinde olcak bizim için korku bitmedi her an ne çıkacak diye bekliycez ama sağlıklı bir bebek var şu an kollarımda binlerce sukur olsun .bize sizin gibi bir ornek yok siz birbirinizi nerden buldunuz biz araştırma için bile bulamıyoruz diyorlardı hem anne hem baba da inv 9 olan bi çift yok diolardi ve biz kahrolmustuk şimdi umut olmak istiyorum insanlara bence tekrarlayan düşük varsa asla kendiniz denemeyın mutlaka pgt yaptırın evet bizim gibi sans eseri sağlıklı olabilir bebeginiz ama bi 5 milyar için bir yaşamı riske atmak ne kadar doğru bilmiyorum bir ömürü hasta gecirmesini izlemek korkunç. Büyüklerimiz bizden söyle bahsediyor şimdi bak Dr lar neler dedi 4 bebek kaybetti ama 5. Sağlıkla doğdu inanmayin Dr lara vs diye bahsediolar .ama ben 2. Bebegimi kesinlikle pgt yaptircam allahim inanç güç ve kuvvet versin biz çok dua aldık ve inanç mucizeyi mümkün kıldı. İnv masum diyenlere inanmayin evet masum olanları var mesela annem ondada inv 9 p 11 q 12 var bana ondan gelmiş benimki inv 9 p 21 q 13 annemin hiç dusugu yokken benim 4 kaybım oldu anneminki 11 den 12 ye dar bi alan benimkisi 21 13 geniş bi alan ve alan genisledikce problem artıyor .sadece alanlada alakali değil kırılan yerde kaybolan şeylerle de alakali bi evin anahtari var düşünün iki anahtari ikiside kırılmış biri kapıyı acıyor biri açmıyor ama ikiside kırık dişlerin deliğe uyma meselesi rahatsız ettim kusura bakmayın umarım çözüm bulmusunuzdur sevgiler