9 milyarmı olur yaw:(

arkadaşlar forumda gördüğüm resimlerden sonra istanbulda kafama en yatan doktor barış çakır olmuştu ama bugün aradım ve tam 9 milyar dedi :(zaten istanbula gidip gelmek ekstra masraf olcak bir türlü karar veremedim aslında yakınlık açısından izmirde olmak istiyorum.izmirdede bi doktora karar veremedim can kopal ismi çok geçiyo ama bi resim göremedim elinden çıkma. lütfen yardım edin :( ölücem artık yaaa

ben ankara unu tıp fakulsınde oldum
prf dr zeki can yaptı
tek kısılık odada kaldım
asıstanları ekıbı ankarada unuverstesıne gore standartların uzerındeydı

öneririm !2.500 tl oldum ne agrı ne sızı :)

arkadaşlar forumda gördüğüm resimlerden sonra istanbulda kafama en yatan doktor barış çakır olmuştu ama bugün aradım ve tam 9 milyar dedi :(zaten istanbula gidip gelmek ekstra masraf olcak bir türlü karar veremedim aslında yakınlık açısından izmirde olmak istiyorum.izmirdede bi doktora karar veremedim can kopal ismi çok geçiyo ama bi resim göremedim elinden çıkma. lütfen yardım edin :( ölücem artık yaaa

9 milyar nedir abartmış :/ Nişantaşı'nda muayenehanesi olan ünlü bir doktor vardı bu sene gittim bana 6-7 bin demişti duydugum en yüksek fiyat oydu, genell olarak ise İstanbul'da fiyatlar 3bin-6bin arası değişiyor

canım kaç ay oldun senin.ve en önemlisi memnunmusun.fotolarda güzel görünüyor.sadece bi fotoda yanları farklı duruyo hatta şişliktendir die yorum yapılan foto alttan cekilen.ama genel anlamda beğendim ben canım.doktor nasıldı.ilgilendimi birde ücretler nasıldı.ve en önemli sorum su canım ben öğretmenim 15 tatilde olmayı düşünüyorum bir haftada rapor alcam.3 hafta yeterli olurmu okula geri dönebilmem için.çok şiş oluyormu kötübakışlara maruz kalmk istemiyorum.

3 hafta yeter de artar bile bence ama o doktorun elinden çıkanları bilmiyorum

gerçekten fıyatlar cok yüksek ama kendılerınınde bu sayfayı zıyaret ettıgını barış beyın web sayfasında okumuştum neden fıyatları 1 senede 7bınden 9bıne çıkardı anlamıs degılım :20:

Back
X