- 27 Kasım 2018
- 270
- 214
- 53
Canım merhaba ne yaptığınız da azospermken 15 milyona yükseldi maşaaallah ya bizde de ayni problem varZor canım ama imkansız değil tabiki Allah büyük ol derse olır benim eşimin ilk testi 0 spermdi azosperm dendi ikinci 15 milyon şuan 45 milyon çok şükür bu değişkenlik gösteren bi durum takviyelerle bile çoğalabilir içini ferah tut
valla Allaha kaldı işimiz duaylaValla normal dedi canım bilmiyorum kafam çok karışık
bizim çok uzun ya ilk 3 milyondu 15milyon yaptık o zamanlar hamile kalabilirmişim ama kısmet işte olmadı. sonra 4 milyona düştü yine ameliyat oldu eşim varikoselden olalı da 6.aya girdik şimdi de 9 milyon birsürü şey uyguluyorum uygulamadığım şey kalmadı . artık duaya kaldı işimiz. tek isteğimiz normal yolla ama oda olmassa artık aşılama için yükseltmeye çalışcaz. inşallah tüp bebek derecesine gelmeyiz oda çok pahalıCanım merhaba ne yaptığınız da azospermken 15 milyona yükseldi maşaaallah ya bizde de ayni problem var
aranızda ovulasyon testi kullanan var mı . ben aldım ama bu ay zaten durum kötü diye yapmıcam. bidaha ay başlıcamValla normal dedi canım bilmiyorum kafam çok karışık
Merhaba canım erkek spermi 3 ayda bir yenilenirmiş ve her testte farklı çıkabilirmiş biz biraz yediklerimize dikkat ettik zeytinyağı kullandım hep kızartma asitli yok hergün yumurta haşlama hergün hurma hergün zem zem suyu bş ballı karışım hazırlattık düzenli şekilde yedi eşim bize fayda etti sizinde 0 mı canlı spermCanım merhaba ne yaptığınız da azospermken 15 milyona yükseldi maşaaallah ya bizde de ayni problem var
Canım ameliiyatdan önce varmıydı peki ireli harekrtlilik?varikosel ameliyatı oldu 6.aya giriyoruz. hormon tedavisi dedi kan testlerine baktık normal çıktı klomen verdi 3 ay sonra tekrar gelin dedi. bu durumda hiç mi olmaz
1 Yıl önce 0 dı sonra 5 oldu en son Temmuz’da baktık şimdi ne kadar bilmiyoruz ama tedaviye devam bakalım rabbim ne göstericek, çok sevindim sizin adınızaMerhaba canım erkek spermi 3 ayda bir yenilenirmiş ve her testte farklı çıkabilirmiş biz biraz yediklerimize dikkat ettik zeytinyağı kullandım hep kızartma asitli yok hergün yumurta haşlama hergün hurma hergün zem zem suyu bş ballı karışım hazırlattık düzenli şekilde yedi eşim bize fayda etti sizinde 0 mı canlı sperm
evet vardı %30 flandıCanım ameliiyatdan önce varmıydı peki ireli harekrtlilik?
merhaba kuzum. bizde dikkat ediyoruz yediklerimize ama birsürü kürde yapıyorum takviye ilaçlarıda alıyo şuan nisan sonu gibi gidicez işte tekrarMerhaba canım erkek spermi 3 ayda bir yenilenirmiş ve her testte farklı çıkabilirmiş biz biraz yediklerimize dikkat ettik zeytinyağı kullandım hep kızartma asitli yok hergün yumurta haşlama hergün hurma hergün zem zem suyu bş ballı karışım hazırlattık düzenli şekilde yedi eşim bize fayda etti sizinde 0 mı canlı sperm
Kürleri aynı anda yapma canım iyi değil inşallah iyi sonuçlar alırsınmerhaba kuzum. bizde dikkat ediyoruz yediklerimize ama birsürü kürde yapıyorum takviye ilaçlarıda alıyo şuan nisan sonu gibi gidicez işte tekrarileri hareket 0 ileri yavaş olan %22 , yerinde hareketli %28 hareketsiz %50
valla ara vererek yapıyorum zaten her gün değil bigün keçikoynuzu kaynatıyorum onu içiyo bigün pekmezini . bide zeytinyağlı incir yaptım onuda 2 günde bir yiyo öyle işte kuzumKürleri aynı anda yapma canım iyi değil inşallah iyi sonuçlar alırsın
İyi canımm inşallah güzel sonuçlar alırsınız zor durumlar çok allah yardımcımız olsunvalla ara vererek yapıyorum zaten her gün değil bigün keçikoynuzu kaynatıyorum onu içiyo bigün pekmezini . bide zeytinyağlı incir yaptım onuda 2 günde bir yiyo öyle işte kuzum
allah razı olsun canım amin sağolİyi canımm inşallah güzel sonuçlar alırsınız zor durumlar çok allah yardımcımız olsun
Korkmana gerek yok o zaman benşmde eşim ameliyat olundu.onunda ireli hareketlilik 45den 17ye düşdü.doktor merak etmeyin yavaş yavaş kalkıcakdır dedi.ama siz yene ceviz bal keçi buynuzu karışımı ver dedi 6 ayda bekleme süresi verdievet vardı %30 flandı
inşallah olur tek isteğim artık hayırlı bi evlat. bi olsa herşeyimize merhem olucakKorkmana gerek yok o zaman benşmde eşim ameliyat olundu.onunda ireli hareketlilik 45den 17ye düşdü.doktor merak etmeyin yavaş yavaş kalkıcakdır dedi.ama siz yene ceviz bal keçi buynuzu karışımı ver dedi 6 ayda bekleme süresi verdi
DOKTORUMUZ İLAÇ VERDİ BİZE . BENDE EK OLARAK KÜRLER UYGULUYORUMPeki arkadaşlar kürün yanında doktorunuz ilaç tavsiye etti mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?