- 2 Mart 2011
- 348
- 26
- 68
- Konu Sahibi diclemurat
öncelikle herkese fikir verdiği için tesekkür ederim. çok güzel bi gün geçirdim hersey mükemmel oldu önceden planlamanın bana çok faydası oldu . çok heycanlanıyo insan ama çok güzel bi anı olarakta kalıcak hep aklımda ogece:) ilkten herkes geldi oturdular bi 10dk sora ben kahveleri yapmaya gttim daha doğrusu mutfaga gttim herseyi arkadaslarım hallettiler onlar olmasa cok zorlanırdım o heycanla kahve yapamazdım çok sağolsun hepsi . sora tek tek dagıttım askımın kahvesine tuz,karabiber kimyon ve sumak attım :) hepsinide içti :) sora çikolatadan dağııtım çiçekleri suya koydum ama aşkım annemede bi buket yaptırmıştı onu koydum vazoya güllerimi kurutup saklıcam :)sora isteme oldu sora herkesin eli öpüldü tek taşım takıldı ardından annem börek kurabiye filan yapmştı onları servis yaptım o ara hersey cok cabuk gecti bi baktım hazırlandılar kalkıyolar bol bol resim çekildi hersey çok güzeldi :) sora biz 4e kadar uyumadık kızlarla sohbet ettik . darısı herkesin basına çok güzel ve çok harika bi geceydi :)simdi 21 mayıstaki nişanıma hazırlanıyorum .. :)