9 senelik ilişkimizde aile sorunu

eskizx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2016
69
18
3
32
evliliği istiyoruz fakat aileler sorun oluyor daha doğrusu sevgilimin ailesinin istekleri bitmek bilmiyor bende kabul etmiyorum sorunumuz ailesine yakın oturmak vs.bu konu kafamı çok karıştırıyor özelden tecrübe edinmiş yada fikir verebilecek arkadaşlar yazabilir mi oradan detaylı şekilde konuşmak fikir edinmek istiyorum

elinden geleni ardına koyma. kabul ettiğin her şart karşına dert olarak çıkıyor. hele yakın oturma mevzusuna hiç girme. her dakika gelirler, evinden çıkmazlar. ağzınla kuş tutsan bile onlara yaranamayacaksın zaten. bari sana söz geçiremeyeceklerini kabul etsinler. ne kadar uzak, o kadar mutlu huzurlu

evliliği istiyoruz fakat aileler sorun oluyor daha doğrusu sevgilimin ailesinin istekleri bitmek bilmiyor bende kabul etmiyorum sorunumuz ailesine yakın oturmak vs.bu konu kafamı çok karıştırıyor özelden tecrübe edinmiş yada fikir verebilecek arkadaşlar yazabilir mi oradan detaylı şekilde konuşmak fikir edinmek istiyorum
Kabul etme sakın hele ki arkanda duramayacak biriyle

İmkânın varsa tatlı dille konuş ikna et sevgilini. Mesafe çok önemli. Benim için kritik eşik, aynı binada olmamak. 4 sene kv ile karşılıklı dairelerde yaşadım. Uzun süren huzursuzluktan sonra yürüme mesafesi uzaklığında ayrı binalara tasindik. Şimdi yine bi binadan iki ev alıp oturalim muhabbeti var. Kv ordan bastırıyor, eşim o tarafa meylediyor. Ben defaetle istemediğimi söyledim.. şimdi sustum.. Bana ragmen dediklerini yaparlarsa, olacaklardan onlar mes'ul.

Kabul edersen elini veren kolunu kaptırır gibi oluyor. Kendini biliyorsun, 9 senelik bi beraberlik var. Onları da sevgilini de tanıyorsun. Yapamayacağını düşünüyorsan şimdiden koy tavrını.. Baştan kabul edince iyi olunmuyor, bak şuan ben 'en kötüyüm', tek kotuyum. Diğer eltinin, gorumcenin ismi dahi geçmiyor. Kimse eyvallah sen denedin, cabaladin saol demiyor.. Şuan beraber oturmayı kabul etmediğim için oyun bozan oldum.

Nedir bu dipdibe yaşama sevdası?
Kimsenin kimseye ihtiyacı yok, imkanlar var vasıtalar arabalar var... Bırakın isteyen, istediği kadar bir araya gelsin. Neden bu mecbur bırakma? Diretmenin tek sebebi, menfaat.

istekleri sadece yakin oturmak mi ? Yok caniim ne yakin oturmasi ben direk size birlik geleyim deseydiniz .... SAKIN SAKIN SAKIN ....

Nedir bu dipdibe yaşama sevdası?
Kimsenin kimseye ihtiyacı yok, imkanlar var vasıtalar arabalar var... Bırakın isteyen, istediği kadar bir araya gelsin. Neden bu mecbur bırakma? Diretmenin tek sebebi, menfaat.
çünkü kendilerine hizmetçi istediler beni bende kbl etmedim bitti zaten

Kesinlikle kabul etme arkadaşım çok pişman olursun sonra. Bunu iyi veya kötü olmalarıyla alakası yok ama diğer arkadaşlarında dediği gibi istemediğin hiçbirşeyi sadece eşin veya onlar istiyor diye yapma, yapacaksan kendin isteyipte yap. Gerçekten yaranabilmek mümkün değil. Hayır demeyi bilmek lazım. Kırmamak için herşeye tamam dersen ( benim gibi mesela ) çok başın ağırır benden söylemesi. Sevgilinede bu durumu aynen bu şekilse ama tatlı tatlı anlat çünkü aksi takdirde onunda çok başı ağrır...

SAKINNN SAKIN SAKIN YAKIN OTURMA mesafeli ol yapacağın en büyük hata, isteklerini net söylersen kv çemkirir dikkat et, olmuyorsa da olmuyordur o iş; aileyle de evleniyorsun bir yerde ... mesafeli ol

Back
X