- Konu Sahibi Handandandan
- #26.721
günaydın kızlar netimde sorun var o yüzden gelemiyrum ama diyetime devam ediyorm. cuma günü kilo bildirimi yapıcam ama geçen hafta için kilomu alan olmadı bu gruptan. fulyacım sporla aran nasıl bu arada :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Murc diyetin hayırlı olsun.sonuc ne olacak çok merak ediyorum. Diyeti inceledim kadının biri 1.5 ayda 74 kilodan 56 kiloya düşmüş. Çok ağır bir diyet ama büyük bir irade gerekiyor.allah yardiMcin olsun. Neyse benim menüm
Sabah 2 bardak su
Kahvaltı kepek ekmegi arasında peynirim tost , çay
Ara yarım paket eti form, yeşil çay, elma
Öğle çorba, yoğurt
Ara yarım paket eti form
Aksam çorba, 2cig köfte
Gün boyu 3 lt su ictim. Sporda da 150cal yaktım.( 30 ek yürüyüş, 10 do bisiklet, 40 mekik)
murç sabah ilk işim kendi ölçülerime bakmak olacak![]()
Saol cnm ama ayrıntıları bırazdan yazıcam...Menun gayet guzel ama az gıbı geldı bana ...
evet canım az ama baska yıyecek bırsey yoktu. sabah evden 7 de çıkıyorum işten cıkınca spora gıttım eve geldığımde saat 3 olmustu. oglan da uyumadı. yemek yapmaya vaktım olmadı. evde ne varsa onları yedım. kalorılı seyler de yemek ıstemedım.
evet canım az ama baska yıyecek bırsey yoktu. sabah evden 7 de çıkıyorum işten cıkınca spora gıttım eve geldığımde saat 3 olmustu. oglan da uyumadı. yemek yapmaya vaktım olmadı. evde ne varsa onları yedım. kalorılı seyler de yemek ıstemedım.
İyi yapmıssın cnmm ...Spor nasıl gıdıo ? Hoca neler soyledı neler yaptırıyo sımdı ?
Kızlar herkese tunaydınnn ...
Dun dıyetın ılk gunuydu ve ben 1 lıtereye yakın meyve suyu ve 2 lıtre su ıctım...Ama daha fazla tuketmem gerekırmıs meyve suyunu cok cıddı bas agrım oldu.Kepeklı ekmek le peynır atıstırdım...
Ay sonu olunca bızım ısler cok youn oluyo gec saatlere kadar calısmamız gerekıyor...İşte 28 ınde gece 01:00 de cıktım dun gene saat 11:00 gelıyordu bugunde gene 12:00 den asagı cıkamam.Bide cumartesı gunu muğlaya gıdıcem lansmanımız var.yemeklı ordada tutamam ben bogazımı bılıyorum onun ıcın hollywod dıyetıne ara verıyorum ...Yuksek ıhtımal 5 aralık baslangıc tarıhım olacak ....
Dün ;
1 litre meyve suyu
2 lıtre su
ve 1 dılım kepeklı ekmek ıle 1 dılım peynır dısında bısey yememe ragmen oyle cok acıkmadım...
İşe yaraması çok mantıklı bı dıyet ama sakın bı gun gecırıyor olman gerek...Benım hem cok tempolu hem uzun mesaı saatlerım var sımdı uygun deıl sanırım bu dıyet ıcın...![]()
ayyy ınternet o kadar yavas kı sınır oldum.
spor ıyı gıdıyor. spora gıdınce dıyete de konsantre oluyorum. 30 dk yürüyüs yapınca ancak 100 cal yakıyorum. 2-3 bıskuvı yakıyorum sadece o yuzden yemeyeyım dıyorum yemıyorum. olçumlere gore 27 kılo yag varmıs vucudumda. 13-24 arası olması gerekıyormus. şimdilik vucut alısana kadar 30 dk yürüyüs 6 km hızla+ 10 dk bısıklet+ 30 yarım mekık+ 15 sag , 15 sol yan mekık+ esneme hareketlerı yapıyorum. sonra agırlık da çalışacakmısım. dun bırde sauna ve buhar odasında kaldım 10ar dakıka. yalnız sporda 76 kılo çıktım ılk gun.
dayansaydın 1 guncuk daha keske. 1 gunu atlatmıstın. en zoru ılk gun olsa gerek. muglaya gıttıgınde de dıkkatlı yerdın.
günaydın kızlar netimde sorun var o yüzden gelemiyrum ama diyetime devam ediyorm. cuma günü kilo bildirimi yapıcam ama geçen hafta için kilomu alan olmadı bu gruptan. fulyacım sporla aran nasıl bu arada :)
slm kızlar bugün topige giremiyebilirim inşaatçılar evimin içine girdiler pencereyi söktüler ,sizler nasılsınız hopiş ölçülerini yaz bende yarın yazarım bakalım ayda ne kadar fark olur
bence herkes olculerini yazsin bu cuma, sonra 2012'nin ilk kilo bildiriminde yine yazalim bakalim ne kadar degisim olmus. Bir de 3er kilo vermeyi hedefliyoruz sanirim topikcek? Umarim basarabilirim kilo fazla olunca vermek daha kolay da bende bu isteksizlik oldugu surece malesef gram bile veremiyorum. Acilen toparlanmam lazim azicik azarlayin beni kizlar ya((
selam kızlarr
bugün nöbetçiyim oyüzden mesaım yeni başladı yeni geldim işe
sabaha kadar burdayım :)))
ilk olarak dünkü menüm
sabah kahvaltıda
2 parça et kızartması
tulum peyniri
ara 1 fincan yeşil çay
öğle patlıcan kebabı 2 kaşık
yarım dilim ekmek
akşam meyve (elma- ayva- 2 mandalina)
yatmadan sirkeli su
hic iyi degil canim malesef leslie'ye yine baslamistim hergun yapicam diyordum ama 2 gundur yine yapamiyorum. yahu hem is hem sporu bir arada goturemiyorum yapabilenler bana biraz tuyo versinisten eve geldigimde o kadar yorgun oluyorum ki saat 8de uyku bastiriyor sporu birak bilgisayar karsisinda bile oturacak halim olmuyor surekli yatar vaziyetteyim
belki hastaliktan yeni toparlaniyor oldugumdan bilmiyorum ki... antibiyotigim hala bitmedi 3 gunu daha var. tamamen iyilessem belki bu kadar yorulmam. ama simdilik malesef spor falan yalan oldu.....
slm kızlar bugün topige giremiyebilirim inşaatçılar evimin içine girdiler pencereyi söktüler ,sizler nasılsınız hopiş ölçülerini yaz bende yarın yazarım bakalım ayda ne kadar fark olur
Hadı yaa sauna felan supermıs...Bende spora basladıgımda 20 dk yuruyus 20 dk yatay bısıklet 10 dk dıkey bısıklet 10 dk uzay yuruyusu yaptım hep.Şimdi 5 aralıktan ıtıbaren tekrardan spora baslıycam duzenlı bır program dahılınde...
evet ya bende ilk kez kullandım saunayı. aydında agustos günü evde oturur gibiydi.buhar odası daha güzelmiş ama. her yer buhar hiç birşey gözükmüyor şıpır şıpır terledim. vucudumdaki toksinleri atıp rahatladım. her hafta 1 gün gireyim diyorum vaktim olsa hergün gireyim de evde kayınvalide bekleyince olmuyor. neyse seninde miladın 5 aralık olur inşallah. spor yapınca kilo veriliyor gerçekten. bu gittiğim yere hamile kalmadan önce 2 ay gitmiştim 70den 62 ye düşmüştüm. şimdi 3 ay üye oldum. 10 kilo versem yeter.
cnm bızım ofıs bı tuaf uzun saatler calıstıgımızda bı suru seyler getırıyorlar yıyecek ve cok fazla efor sarfedıyorum danamayacagımdan korktum.Bide dun kepeklı ekmek yedım ıcıme sınmedı acıkcası...Pzt Salı full yapıp duzenlı gıtmeyı dusunuyorum ıns :)Ama kendımı cok hafıf hıssedıyorum