- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #355.181
Bunu kendisine de söyle, "bugün iyiyim ama yarın ne olacağımı bilmiyorum" diye..Diyor ya herkese Yasemin sağlıklı sağlıklı ne biliyorsun bana yarın ne olacağını belli mi acaba diyorum Allah korusun ama bana bişe olsa acaba ne hisseder
peki seni meme kanseri olduğunda annen ne tepki verdi sana karşı nasıldı o süreçte
Boşversene kuzum söylesem ne olacak, annem benimle bağını abimin vefatıyla tamamen kopardıBunu kendisine de söyle, "bugün iyiyim ama yarın ne olacağımı bilmiyorum" diye..
Üzülmüştü, önüme düşüp beni doktor doktor gezdirdi
Buna inanamıyorum ya.Boşversene kuzum söylesem ne olacak, annem benimle bağını abimin vefatıyla tamamen kopardı
peki sonra? Üzüldü ama hiç pişman olmadı mı dediklerinden ya da tavırları az da olsa değişti mi sana
bunu bende gördüm sorumsuzluk başka bişe değil, kendini düşünmüyorsan başkalarını düşünFransa'dana gelen bir Trabzonlu da, yurtdışından geldiğini saklamış, düğün dernek, akraba gezmiş, doktorlara da söylememiş
Ölmüş tabi (gebermiş demek geliyor içimden)
Bana bulaştıysa herkese bulaşsın felsefesi
Bu sorumsuzun yüzünden 70 kişi karantinadaymış, içinde doktor ve hemşireler de var...
Şimdi hepsi adamın geçmişine rahmet okuyordur..
Sadece cocuk olarak sen kaldiysan babani anlayabiliyorumEvet kuzum aslında şu anda oturdukları evi bana diye düşünüyorlardı, öteki evi Yani şimdi bize taşının dedikleri evi abim istemişti
Aslında bahane bile değil, çok haklısın belki içten içe babam değilse bile annem diş bileyebilir oğlum oturacaktı o evde diye
Babam bugün bi laf etti yaşadığın sürece o ev senin artık 30 yıl 40 yıl ne kadar yaşarsan dedi sanki içi acıyordu sesi bi değişikti
Yok yok vazgeçtim ya
Haklısın kuzum babamla konuşup oturmak istemediğimi maddi olarak zorlayacağını bi de evden de memnun olduğumuzu söyleyeceğim
Bilmiyorum kuzum inan anlamıyorum artıkBuna inanamıyorum ya.
Niye böyle yaptı sence?
İyileştikten sonra fabrika ayarlarına geri döndü.
Anneminki öyle bi söylem değildi Ama kuzum tavrını tarzını görsen anlardınbunu bende gördüm sorumsuzluk başka bişe değil, kendini düşünmüyorsan başkalarını düşün
Sadece cocuk olarak sen kaldiysan babani anlayabiliyorumyanımda olsun istiyor belliki bu duruma belkide annende sevinir ama düşük bi ihtimal, bence kötü niyetle dememiştir canım annen abin için dediklerini.. bizim türk insanımız öyle değilmidir bekar olanı hep düşünür evlencekmi paklancakmı diye sıkıntı ederler.
Çok üzüldüm bu anlattığınaBunu kendisine de söyle, "bugün iyiyim ama yarın ne olacağımı bilmiyorum" diye..
Üzülmüştü, önüme düşüp beni doktor doktor gezdirdi
Böyle okudum mu gercekten üzülüyorum annelere böyle şeyleri konduramıyorum benAnneminki öyle bi söylem değildi Ama kuzum tavrını tarzını görsen anlardın
Tabii ki olmayan evladında da olsun istersin o ayrı ama annem benim iyi olmamı beni dışlayarak cezalandırdı gibi bişe
Amin kuzumBöyle okudum mu gercekten üzülüyorum annelere böyle şeyleri konduramıyorum bennasıl ayrım yapabilirler çocukları arasında.. allahım herkesim kalbine merhamet versin inşallah
En güzeli susmak.Bilmiyorum kuzum inan anlamıyorum artık
Yani abimin kaybından sonra birbirimize daha çok sarılırız diye düşündüm ama yok tamamen koptu artık günlerce konuşmadığımızı biliyorum bazen ben arıyorum annen Yasemin sen ara deyip niye aradın der gibi konuşuyor benimle
Ne sebeple olursa olsun Yasemin sağlıklıydı onu düşünmezdim niye der ki bi anne başkalarına
Çocukluğumdan beri varmış ama ara ara anlattıklarına şahit oluyorum da o zamandan beri önemsemezmiş beni
Zaten beklenmedik bi hamilelikmiş beni istememiş düşürmek için çok uğraşmış belki taaaa o zamandan gelen bişe
annene ne desem boş Niran, farkında olmadan ne izler bırakıyorlar keşke bilseler
ne olursa olsun ne yaşarsak yaşayalım annemi affedemiyorum
Abimin kaybında bile onun yanına gidemedim uzunca bi süre ben, neden sonra babam kızım annen daha kötü git onun yanına dedi de gittim ona
Aslında annenin mantığını anlıyorum ama ifade etmek çok üzücü olur maalesef.Anneminki öyle bi söylem değildi Ama kuzum tavrını tarzını görsen anlardın
Tabii ki olmayan evladında da olsun istersin o ayrı ama annem benim iyi olmamı beni dışlayarak cezalandırdı gibi bişe
Aynı durumdayız deseneEn güzeli susmak.
Bir araya gelsen bile merhaba ve nasılsın dedikten sonra tek kelime bile konuşmamak.
Ben şimdi öyleyim.
Bu yıl bana birkaç kere geldiler babamla birlikte, ağırlıyorum ama tek kelime etmeden.
Neden konuşmuyorsun diyor, "ne konuşayım, anlatacak bir şeyim yok, sen anlat ben dinleyeyim" diyorum.
1.5 yıldır adım atmıyorum evine.
Arayıp davet ediyor ama belkide kendini mecbur hissediyordur.
Babam çok sever beni "gözümün nuru" der, bana bakınca gözü dolar.
Belkide babamın zoruyla davet ediyor.
Bu salgın da böyle devam ederse Bayram da bile gitmeyi düşünmüyorum açıkçası
Ben o kadar üzülmüştüm ki; yaşamak değil ölmek istiyordum biliyor musun?Çok üzüldüm bu anlattığına
Balım anneme işlemez o duygusu kalmamış kadının bana karşıAslında annenin mantığını anlıyorum ama ifade etmek çok üzücü olur maalesef.
Sende uzak dur canım.
Artık biraz hastayım numarası yap bence.
Cnm bnm kalbimde hissettim inanBen o kadar üzülmüştüm ki; yaşamak değil ölmek istiyordum biliyor musun?
Haklısın kuzum
Çok zor geçmiştir ama geçti canım.. bidaha öyle şeyler diyecek durumda ona inş. Evlatlarınla eşinle güzel hayatın olsunBen o kadar üzülmüştüm ki; yaşamak değil ölmek istiyordum biliyor musun?
Allahım yavrularına uzun ömür versin inşAmin kuzum
ben de anlamıyorum benim de iki kızım var düşünüyorum da birini birinden ayıramam ikisi de canım ciğerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?