Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Diyor ya herkese Yasemin sağlıklı sağlıklı ne biliyorsun bana yarın ne olacağını belli mi acaba diyorum Allah korusun ama bana bişe olsa acaba ne hisseder
Bunu kendisine de söyle, "bugün iyiyim ama yarın ne olacağımı bilmiyorum" diye..

peki seni meme kanseri olduğunda annen ne tepki verdi sana karşı nasıldı o süreçte

Üzülmüştü, önüme düşüp beni doktor doktor gezdirdi

Bunu kendisine de söyle, "bugün iyiyim ama yarın ne olacağımı bilmiyorum" diye..

Üzülmüştü, önüme düşüp beni doktor doktor gezdirdi
Boşversene kuzum söylesem ne olacak, annem benimle bağını abimin vefatıyla tamamen kopardı

peki sonra? Üzüldü ama hiç pişman olmadı mı dediklerinden ya da tavırları az da olsa değişti mi sana

bunu bende gördüm sorumsuzluk başka bişe değil, kendini düşünmüyorsan başkalarını düşün
Sadece cocuk olarak sen kaldiysan babani anlayabiliyorum yanımda olsun istiyor belliki bu duruma belkide annende sevinir ama düşük bi ihtimal, bence kötü niyetle dememiştir canım annen abin için dediklerini.. bizim türk insanımız öyle değilmidir bekar olanı hep düşünür evlencekmi paklancakmı diye sıkıntı ederler.

Buna inanamıyorum ya.
Niye böyle yaptı sence?

İyileştikten sonra fabrika ayarlarına geri döndü.
Bilmiyorum kuzum inan anlamıyorum artık
Yani abimin kaybından sonra birbirimize daha çok sarılırız diye düşündüm ama yok tamamen koptu artık günlerce konuşmadığımızı biliyorum bazen ben arıyorum annen Yasemin sen ara deyip niye aradın der gibi konuşuyor benimle
Ne sebeple olursa olsun Yasemin sağlıklıydı onu düşünmezdim niye der ki bi anne başkalarına
Çocukluğumdan beri varmış ama ara ara anlattıklarına şahit oluyorum da o zamandan beri önemsemezmiş beni
Zaten beklenmedik bi hamilelikmiş beni istememiş düşürmek için çok uğraşmış belki taaaa o zamandan gelen bişe

annene ne desem boş Niran, farkında olmadan ne izler bırakıyorlar keşke bilseler
ne olursa olsun ne yaşarsak yaşayalım annemi affedemiyorum
Abimin kaybında bile onun yanına gidemedim uzunca bi süre ben, neden sonra babam kızım annen daha kötü git onun yanına dedi de gittim ona

Anneminki öyle bi söylem değildi Ama kuzum tavrını tarzını görsen anlardın
Tabii ki olmayan evladında da olsun istersin o ayrı ama annem benim iyi olmamı beni dışlayarak cezalandırdı gibi bişe

Tabii ki olmayan evladında da olsun istersin o ayrı ama annem benim iyi olmamı beni dışlayarak cezalandırdı gibi bişe
Böyle okudum mu gercekten üzülüyorum annelere böyle şeyleri konduramıyorum ben nasıl ayrım yapabilirler çocukları arasında.. allahım herkesim kalbine merhamet versin inşallah

Böyle okudum mu gercekten üzülüyorum annelere böyle şeyleri konduramıyorum ben nasıl ayrım yapabilirler çocukları arasında.. allahım herkesim kalbine merhamet versin inşallah
Amin kuzum
ben de anlamıyorum benim de iki kızım var düşünüyorum da birini birinden ayıramam ikisi de canım ciğerim

En güzeli susmak.
Bir araya gelsen bile merhaba ve nasılsın dedikten sonra tek kelime bile konuşmamak.
Ben şimdi öyleyim.
Bu yıl bana birkaç kere geldiler babamla birlikte, ağırlıyorum ama tek kelime etmeden.
Neden konuşmuyorsun diyor, "ne konuşayım, anlatacak bir şeyim yok, sen anlat ben dinleyeyim" diyorum.
1.5 yıldır adım atmıyorum evine.
Arayıp davet ediyor ama belkide kendini mecbur hissediyordur.
Babam çok sever beni "gözümün nuru" der, bana bakınca gözleri dolar.
Belkide babamın zoruyla davet ediyor.
Bilmiyorum.
Bu salgın da böyle devam ederse Bayram da bile gitmeyi düşünmüyorum açıkçası

Aslında annenin mantığını anlıyorum ama ifade etmek çok üzücü olur maalesef.
Sende uzak dur canım.
Artık biraz hastayım numarası yap bence.

Aynı durumdayız desene
Abimin vefatından sonra sırf babamın kafası dağılsın diye her haftasonu onlardayım ama ilk babamı ararım evdesin di mi diye çünkü annemle basit bi muhabbet bile geriyor artık
Doğru diyorsun en iyisi hiç konuşmamak ama bu kadar benden uzak olan kadın hayatıma müdahale etmekten asla geri de durmuyor soruyor sorguluyor mecburen konuşmuş oluyorum
Virüsten dolayı bu haftasonu bende gitmedim uzunca bi sürede gitmem sanırım
Ev işi tamamen kalktı benim için rafa yaşadıklarım geldi yine beynime üşüştü umarım babam anlayışla karşılar

Aslında annenin mantığını anlıyorum ama ifade etmek çok üzücü olur maalesef.
Sende uzak dur canım.
Artık biraz hastayım numarası yap bence.
Balım anneme işlemez o duygusu kalmamış kadının bana karşı
Şu kadarını söyleyeyim ben ufak kızıma hamileyken deli bi başağrısı saplandı bi gün ama öyle böyle bi ağrı değil durduğum yerde duramıyorum eşim doktorumu aradı doktorum hemen mr çektirin dedi eee mecbur büyük kızımı anneme bıraktım pazar günü bu arada
Eee pazar MR çeken tek bi hastane var ve tıklım tıklım
Ben durumumu anlattım, olabildiğince öncelik tanıdılar bana ama bütün günü hastanede oradan oraya koşturmayla geçirdik meğersem beyinde pıhtı attığından şüphelenmişler
Annem o gün bi kere aradı o da nerede kaldınız bu kız durmuyor diye akşam kızımı almaya gittim dilinin ucuyla sordu eeee nasılsın diye ben de yüzüne bile bakmadan iyi dedim aldım kızımı çıktım hala daha bilmez hamile halimle böylesi bişeyi atlattığımı çünkü umursamadı hiç

Ben o kadar üzülmüştüm ki; yaşamak değil ölmek istiyordum biliyor musun?
Cnm bnm kalbimde hissettim inan
Allah evladın hayırlısını versin diyıruz da ana babanın da hayırlısını nasip etsin demeliyiz demek ki....
Allahım seni evlatlarına bağışlasın canım benim

Jasminium84 birbirimizin yarasını deştik durduk, bir daha yapmayalım bunu
Haklısın kuzum
Gece gece üzdüm seni de hakkını helal et
Bi daha açmayalım bu anne konusunu burada kapatalım olur mu hiç ama hiç iyi gelmiyor bana eminim sana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…