Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben burada bayram olmamasina ragmen kendi kendime bayram moduna girdim benim durumum da pek farkli degil :p
Yarin bildirim yapiyor muyuz kizlar? Yandik bir hayli eksilerde olacak ortalama

Günaydıııııııııııııııııııın

Bildirim olmamasına sevindim doğrusu o kadar da dikkat etmeme rağmen tartı 1 1,5 fazla gösteriyor yalnız dikkatinizi çekerim ben almadım tartı fazla gösteriyor :9::9::9::9::9:

Günaydın arkadaşlar..
Yine iş yine iş ..
sabah tatlı yatagı bırakıp gelmek gibi kötü birşey yok yaa :43:
Bu hafta bildirim yok..
ama kilo olarak iyiyim ben bayram ama abartmadım hiç..
tartılmadım ama az olduguma eminimmmm :28:

günaydın herkese...bugün bildirim yapılmayacağına ne kadar sevindim bilemezsiniz...artık bir dahaki haftaya Allah kerim..

Günaydın arkadaşlar..
Yine iş yine iş ..
sabah tatlı yatagı bırakıp gelmek gibi kötü birşey yok yaa :43:
Bu hafta bildirim yok..
ama kilo olarak iyiyim ben bayram ama abartmadım hiç..
tartılmadım ama az olduguma eminimmmm :28:

Ben de sabahin 6:45inde ayaktaydim bugunun cuma olmasina ne kadar seviniyorum bilemezsin
Henuz birkac gundur calisiyor olmama ragmen bu sabah kalkmalar yuzunden fenalik geciriyorum
Dun is yerinde butun gun esnerken gece yine 2de yattim akilsizligimin cezasini cekicem bugun de..
:14:

Ben de sabahin 6:45inde ayaktaydim bugunun cuma olmasina ne kadar seviniyorum bilemezsin
Henuz birkac gundur calisiyor olmama ragmen bu sabah kalkmalar yuzunden fenalik geciriyorum
Dun is yerinde butun gun esnerken gece yine 2de yattim akilsizligimin cezasini cekicem bugun de..
:14:

bende annemdeydim dün gece geç satlere kqdar oturuyoz haliyle annem ve kızkardeşim
çok sarıyo ama ertesi gün işte gözlerim kapanarak işkence çekiyorum :((
erken yatmak lazım..
uyumak ne kadar güzell birşeyyyyy :31:

günaydın arkadaşlarımmm.

umarım bayramınız güzel geçmiştir. benim ki fena değildi. fakat iki gündür çok hastayım. bu sabah 5 de uyandım bir daha uyuyamadım. felaket bir öksürük var anlatamam. nezle değilim boğazım şiş değil. anlamadım gitti. afedersiniz kızlar ama sürekli balgamlı istifra ediyorum. ama yediklerimi değil. öksürdükçe oluyor bu. tükürüğüm fazla ve az önce öksürdüğümde çok minik kan geldi. çok huzursuzum. göğsümden hırıl hırıl sesler geliyor =((((

bu gün bildirim olmamasına bende sevindim. sizleri özledim. :16:

günaydın kızlarrr

Bende sırf merak ve alıskanlıktan tartıya cıktım bugun 79.4 gosterıyordu tartı :26: gercı ben 80 e gore ayarlamıstım modumu ondan bana cok koymadı rakam neyse haftaya kadar telafı sart :47::47::47:

Pzt ıtıbaren tekrardan spora baslıyorum ıs younlugu izindi bayramdı zamdı fıyat dususuydu derken gecem gunduzume karıstı gıdemedım spora 2 haftadır.Neyse hıc bırsey ıcın gec sayılmaz.

Ama sunu farkettım onceden kılo alıyım hemen 80 e fırlıyodum artık 79 larda takılıp kalıyorum buda ne demek ben gercekten 78 lere ınmısım :52::52:

Uyku hakkında soyledıgınız herseye katılıyorum ...Bayram ıznı boyunca hergun sabah 7 de kalktım mesaı basladı 8 de yataktan cıkamıyom bılınc altıda bıze oyun oynuyor sanırsammm :24::24:

günaydın arkadaşlarımmm.

umarım bayramınız güzel geçmiştir. benim ki fena değildi. fakat iki gündür çok hastayım. bu sabah 5 de uyandım bir daha uyuyamadım. felaket bir öksürük var anlatamam. nezle değilim boğazım şiş değil. anlamadım gitti. afedersiniz kızlar ama sürekli balgamlı istifra ediyorum. ama yediklerimi değil. öksürdükçe oluyor bu. tükürüğüm fazla ve az önce öksürdüğümde çok minik kan geldi. çok huzursuzum. göğsümden hırıl hırıl sesler geliyor =((((

bu gün bildirim olmamasına bende sevindim. sizleri özledim. :16:

Geçmiş olsun sekerım bı doktora gıt derım bak bugun haftanın son gunu 2 gun doktor felan bulamazsın agırlasırsan felan allah korusun.Tedbırını al bı doktora gıt derım ben ıhmale gelmez

Geçmiş olsun sekerım bı doktora gıt derım bak bugun haftanın son gunu 2 gun doktor felan bulamazsın agırlasırsan felan allah korusun.Tedbırını al bı doktora gıt derım ben ıhmale gelmez

teşekkürler murshcüm. dükkandayım eğer babam erken gelirse gidicem bir doktora. tekim şu anda çıkamıyorum=(( dinlenmöeye çok ihtiyacım var kendimi kilometrelerce koşmuş gibi hissediyorum tatlım.

Selamlaar....

Oooo bildirim yapılmıyor mu..... oohh ohhh ne iyi çukulata yiyebilirim :)))) Bu nasıl bir psikolojidir yahu :))))

Ayyy yed,m yedim yedim..... Yemekten çok çukulata yedim. Çukulata komasına girene kadar yedim sanırım..... Nasıl zayıflıcam ben yaaa.... Bakkaldan çakkaldan uzak durmam lazım.....

teşekkürler murshcüm. dükkandayım eğer babam erken gelirse gidicem bir doktora. tekim şu anda çıkamıyorum=(( dinlenmöeye çok ihtiyacım var kendimi kilometrelerce koşmuş gibi hissediyorum tatlım.

git bi doktora mutlaka dınlenmedende gecmez hafta sonu soyle guzel bır dınlen ...

kızlar habere bakın elma sirkesi içenler lütfen okusun. adam ölmüş. allah korusun.

'Kilo vereyim' derken midesi delinip öldü! - Posta

cnm okudum ben onu adam duzenlı 1 ay soda lımon sırke karısımı ıcmıs mıdesı delınmıs ama kıloda vermıs yanı...Tabı mantıklı bakarsan soda asıtlı lımon asıtlı sırke asıtlı mıdeye dokunmaması garıp olurdu zaten...Ben ıctım bı sure sırke ama 3 yemek kasıgı sırke 1 kupa suya yanı salataya konan kadar zarar verecegını dusunmuyorum.Amaa zaten sımdı ıcmıyorumda.

Selamlaar....

Oooo bildirim yapılmıyor mu..... oohh ohhh ne iyi çukulata yiyebilirim :)))) Bu nasıl bir psikolojidir yahu :))))

Ayyy yed,m yedim yedim..... Yemekten çok çukulata yedim. Çukulata komasına girene kadar yedim sanırım..... Nasıl zayıflıcam ben yaaa.... Bakkaldan çakkaldan uzak durmam lazım.....

Ayyy alemsın cnm yaa guldurdun benı walla...Cnm yesıl cay ıc mtlaka demledıgın yesıl caya kabuk tarcın at tatlı ıhtıyacını kesıyor anıden ben hep yesıl cayımı boyle ıcıyorum.Tavsıye ederım

Ayyy alemsın cnm yaa guldurdun benı walla...Cnm yesıl cay ıc mtlaka demledıgın yesıl caya kabuk tarcın at tatlı ıhtıyacını kesıyor anıden ben hep yesıl cayımı boyle ıcıyorum.Tavsıye ederım

Deniyim bari... Yoksa işim zor. Bari yılbaşına kadar zayıflasam azcık....

kızlar habere bakın elma sirkesi içenler lütfen okusun. adam ölmüş. allah korusun.

'Kilo vereyim' derken midesi delinip öldü! - Posta

Ben içiyorum Allah korusun canım..Adam maden suyu da içiyormuş hepsi ağır gelmiştir bence ben karıştırmıyorum sadece sabahları ki yeni başladım bırakmıştım 1 yemek kaşığı elma sirkesi bir tatlı kaşığı bal sıcak suya karıştırıp içiyorum..Herşeyin fazlası zarar..

slm:3:

menüm:56:

2011-11-11 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] fındık (1 adet) 10 adet 90
[2] Yürümek (Asfalt) 15 dak 94.8
[3] Ev Temizlemek 45 dak 37.3275

[4] biskolata starz 0.10 100 gr 44.6
[5] Marul Salata 0.50 PORSİYON 46.5
[6] Ton Balıklı Spagetti 0.25 PORSİYON 57.5
[7] Zeytinyağlı Pırasa 0.30 PORSİYON 67.5
[8] Ayva Tatlısı 0.50 PORSİYON 115
[9] Grissini (kepekli) 3 ÇUBUK(6.2GR) 77.04