Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gunaydinlar :23:
menumu acikliyorum
sabah: tam tahilli kahvaltilik gevrek, soya sutu, biraz protein tozu takviye, ustune dilimli bir kucuk muz
ara: 1 mandalina
ogle: weightwatchers mercimek corbasi, 2 dilim kepekli ekmek
ara: 1 elma
aksam: henuz bilmiyorum ama bir sebze yemegi olacagi kesin

cnm menun sımdılık gayet guzel aksamıda hafıf gecıstırırsen bıde ustune spor oohhh mıss valla :))

valla dün misafirim vardı hiç yazmayayım menüyü yoksa kaptan beni kovar :37: ama ekmek yemedim sadece kahvaltı da yedim eşim evde olduğu için pazar kahvaltıları ohhh mis misssssss =D

Bugunden ıtıbaqren dıkkat et artık cnm dun bende yedım pazar gunlerının kacınılmaz cazıbesı :P neden burda oldugumuzu unutmamalıyız :)

Selam milleeett....

Murshçum sıkı yönetim ilan etmişsin. Ben uyarım valla.....

Bu gün çok abuk yeme düzenim devam ediyor kahvaltı yapmadım.

Bu saat oldu 1 barda nescafe bir paket hoşbeş gofret yedim...

Şimdide yeşil çay içiyorum sonrası Allah kerim....

cnm koyverdı herkez fulya bıle kı en ısteklımız oydu artık kemerlerı sıkma zamanı geldı derım ben :) Duzensızlık en kotu sey ben duzensız oldugumda kendımden nefret edıyorum mumkun oldugunca duzenlı yemek programları cız kendıne yada kcl hesaplaması yap :)

selam kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrr ben geldim .sizi çok özledim .gezdim kilo aldım geldim adıyaman adana ankara yapıp istanbula bugün geldim eşim çok yorulmuş şimdi uyudu bende size selam verim dedim

Hosgeldın fadıme abla hepımız kılo aldık bu hafta telafı edıcez ıns 1 haftada 2 kılo almıs olamazsın bence odemdır onun bı kısmı :1:

Hosgeldın fadıme abla hepımız kılo aldık bu hafta telafı edıcez ıns 1 haftada 2 kılo almıs olamazsın bence odemdır onun bı kısmı :1:

hoşbulduk canım gerçekten 2 kilo aldım gittigim yerler hep ısrar ettiler illa ye diye nişan vardı baklava dagıtılar herkes tabagını bitirmek zorundaymış .ondan ye bundan ye kiloları aldım geldim ama hiç boş durmadım anca et dogradım bulaşık yıkadım gezdim geldim 1 gün adanada durduk ordan geldik ankarada gece kaldık sabah kahvaltı yapıp yola çıktık evimize geldik .urfaya zaman kalmadı et dogramaktan .yazın gideriz inşallah

Evett ben de koyvermistim ama birkac gun surdu hemen toparladim. Kizlar dun 800 kalori yaktim hem gunduz esimle yuruyus yapmistik hem de gece leslie 5 mil yaptim biraz da mekik falan. Bir de cok dikkat ettim. Bugun de oyle gidiyor aksam sporumu yapicam neyse ki kurtuldum gecen haftanin kotu yeme duzeninden yine eskisi gibi istekliyim sukurler olsun, cok korkmustum iyice salivericem sonra ipin ucu kacacak diye. Haydi kizlar siz de canlanin artik 9. takimi biraz ust siralara tasiyalim uzun zamandir sonlardayiz :84: isyerinde berbat bir gun geciriyorum bu arada 3 gunde nefret ettim ya ev hanimligi iyiymis degerini kaybedince anladim uhuhuh

mavli kullanıcısından alıntı
arkadaşlar bizim yöntemimizi kullanmış ve zayıflamış birinin hikayesini aktarayım32 Kilo verdi!

Akşamları hafif yiyerek tüm kilolarımdan kurtuldum.

ısim: Meral Könbe
Yaşadığı yer: ıstanbul
Boy: 1.63 cm
Meslek: moda Editörü

ÖNCESı: 80 Kg
SONRASI: 48 Kg

Oluşumu:
12 yaşındayken böbreklerimle ilgili bir rahatsızlık yaşadım. Tedavi sürecinde kortizon almam gerekti. Ortaokul yıllarıma denk gelen bu zamanda kilo almaya başladım. Tedavi bitse de benim kilo alışım devam etti.

Kırılma Noktası:
Tartıda 80 kilo olduğumu görünce bir şeyler yapmam gerektiğini anladım. ış hayatına bir moda dergisinde moda editörü asistanı olarak başladım. moda dünyasında sürekli sıfır bedene yakın modellerle çalışmak, kendime aynada daha dikkatli bakmamı sağladı. Böylece 19 yaşında hayatımı değiştirecek büyük diyetime başlamış oldum.

Değişiklikler:
Rejimle birlikte düzenli kahvaltı yapmaya başladım. Kepek ekmeği, beyaz peynir, domates ve zeytin rejimimin en kritik anahtarıydı. Haftada üç defa yumurta yediğim de oluyordu. Öğlen yemeklerinde sebze, tavuk ve balık tercih ettim.Akşamlarıysa çorba veya meyve yedim ve bol bol su içtim. Kilo vermemdeki en büyük etken akşamları yemek yemememdi. Sekiz ayda 20 kiloyu çok rahat bir şekilde verdim. Spor yapmıyordum ama çekim malzemelerini taşırken fazlasıyla hareket ediyordum. Detay soracak olursanız çikolata hiç yemedim ama dondurma yedim. Kola hiç içmedim ama meyve suyu içtim. 60 kiloya düştükten sonra iki-üç ay kadar kilo veremedim ama rejim yapmaya devam ettim. Bir süre sonra tam 48 kiloya düştüm. Yaklaşık 1,5 senede toplam 32 kilo vermiş oldum.
Ödül: Bence en büyük kazancım, 32 kiloyu kendi irademle verebilmiş olmamdır. Artık daha sağlıklı ve daha hızlı hareket edebilen bir insan olmuştum. Bronşiyel astım hastalığımdan dolayı yaşadığım nefes darlıkları, tıkanmalar kilo verince sonlandı. Ðnsanların bana bakışları değişmişti ve kendime olan güvenim artmıştı. 48 kilomun üstüne bir yıl geçti ve aynı kiloyu koruyorum. Akşamları yememeye hala dikkat ediyorum ve bol bol su içiyorum. Şu anda yemek konusunda hiçbir kısıtlamam yok. Ama eğer gün içinde bir tabak mantı yediysem, akşamına hiçbir şey yememeye dikkat ediyorum.

Meral’in önerileri:
Akşam 6’dan sonra kesinlikle yemek yemeyin.
Bunun zor olduğunu biliyorum ama karnınız çok acıkırsa küçük bir porsiyon çorba veya meyveyle geçtirin.

Beyaz ekmek ve yağı minimuma indirin.
Tamamen kesin demiyorum ama yiyeceksiniz bu gıdaları sabah kahvaltıda almaya dikkat edin.

Haftada bir kere tartılın.
Kafanızdan diyette olduğunu atmaya çalışın ve tartıyı sadece haftanın belli günü kullanın.http://img442.imageshack.us/img442/8505/deiim.jpg

Günaydın sessiz ıssız kimsesiz topik ...

Dünkü menum ;

Sabah;

domates peynır zeytın
çeyrek ekmek
cay

Öğle;

Peynırlı salata
çay

Akşam ;

2 kepce etlı pılav
tursu

günaydın arkadaşlar

nasılsınız bugünn
havalar çok sogudu
montları giymeye başladık
hiç sevmiyorum sogukları dışarı çıkmak istemiyorumm
sıcacık yatagımı bırakmak istemiyorum :(

Dünkü menüm

sabah kahvaltıda beyaz peynir
ekmek
çay

ara yeşil çay

öğle pilav üstü az kuru fasulye

ara yok

akşam Çulluk diye bi kuş yedim..
avcı kocam tutup getirmiş annesi temizledi kızarttı yedik :))))
bol salataaa
azda makarna kekiklii ama 2 kaşık gibi bişeydi
ekmek YOK :10:

günaydın arkadaşlar

nasılsınız bugünn
havalar çok sogudu

Sorma eddacım aynı durum bendede var kısı bu yuzden sevmıyorum hıc :(
Dünkü menüm

ekmek
çay

ara yeşil çay

ara yok

bol salataaa

Menun gayet ıyı cnm sanırsam sen bu hafta ıyı bır sonuc cıkarırsın :)))

sorma eddacım aynı durum bendede var kısı bu yuzden sevmıyorum hıc :(

menun gayet ıyı cnm sanırsam sen bu hafta ıyı bır sonuc cıkarırsın :)))

bu hafta kırılma noktam 66,4 ü gördümm 66,6 yı aşagı inmemiştim ama murchh hasta olmadım 1 hafta geçti günüm
geçecekte çünkü bu ay ara kanama filan oldum oyüzden şiştimm anlatamam
inşalah tartıda çok çıkmaz :2:

Günaydın arkadaşlarım güzel günler dilerim. Sizi dinledim ve doktora gittim bronşit olmuşum :25:
ciğerlerini üşütmüşsün dedi doktor bi ton ilaç verdi hiç sevmem ilaç kullanmayı. hastalık yüzüme vurdu yaygın bir uçuk çıktı dudağımın kenarında:5:
dün gece hiç uyuyamadım afedersiniz ama istifra ettim =(( sabah sabah iç açıcı haberler veremdiğim için üzgünüm ama durum böyle. bu gün toparlanıcam inşallah rejime sıkı sıkı sarılıcam. sizlerle sohbet etmeyi özledim. kızlar kendime ne kadar dikkat etmem gerektiğini anca böyle anlıyorum. hasta olmamak için sürekli vitamin depolamak gerekiyor..

Evett ben de koyvermistim ama birkac gun surdu hemen toparladim. Kizlar dun 800 kalori yaktim hem gunduz esimle yuruyus yapmistik hem de gece leslie 5 mil yaptim biraz da mekik falan. Bir de cok dikkat ettim. Bugun de oyle gidiyor aksam sporumu yapicam neyse ki kurtuldum gecen haftanin kotu yeme duzeninden yine eskisi gibi istekliyim sukurler olsun, cok korkmustum iyice salivericem sonra ipin ucu kacacak diye. Haydi kizlar siz de canlanin artik 9. takimi biraz ust siralara tasiyalim uzun zamandir sonlardayiz :84: isyerinde berbat bir gun geciriyorum bu arada 3 gunde nefret ettim ya ev hanimligi iyiymis degerini kaybedince anladim uhuhuh

merhaba TrulyScrumptious, yeniden toparlanmana çok sevindim. inan içimi kıpr kıpır ettin. resminide gördüm aşırı abartıcak bir şey yok. ne güzel düzenede girmişsin. inşallah böyle devam edersin. tebrik ederim azminden dolayı tatlım. helal sana :16:

Günaydın sessiz ıssız kimsesiz topik ...

Dünkü menum ;

Sabah;

domates peynır zeytın
çeyrek ekmek
cay

Öğle;

Peynırlı salata
çay

Akşam ;

2 kepce etlı pılav
tursu

murşüm nasılsın tatlım menün güzel bence ölçülü bozma sen de bu hafta lütfen.

günaydın arkadaşlar

nasılsınız bugünn
havalar çok sogudu

iyi olmaya çalışıyorum ben açıkçası eddacım antibiyotiğe başladım bu arada =(( ben de yatağımdan hiç çıkmak istemedim sabah.

Dünkü menüm

ekmek
çay

ara yeşil çay

ara yok

bol salataaa

eddacım senin menün de güzel tatlım. hadi bu hafta hepimiz ölçülü şekilde devam edelim bu hafta bırakmayalım. ben de hastayım diye doping yaptı annem bana kaç gündür rejim yapamadım. =(

Günaydın arkadaşlarım güzel günler dilerim. Sizi dinledim ve doktora gittim bronşit olmuşum :25:
ciğerlerini üşütmüşsün dedi doktor bi ton ilaç verdi hiç sevmem ilaç kullanmayı. hastalık yüzüme vurdu yaygın bir uçuk çıktı dudağımın kenarında:5:
dün gece hiç uyuyamadım afedersiniz ama istifra ettim =(( sabah sabah iç açıcı haberler veremdiğim için üzgünüm ama durum böyle. bu gün toparlanıcam inşallah rejime sıkı sıkı sarılıcam. sizlerle sohbet etmeyi özledim. kızlar kendime ne kadar dikkat etmem gerektiğini anca böyle anlıyorum. hasta olmamak için sürekli vitamin depolamak gerekiyor..

merhaba TrulyScrumptious, yeniden toparlanmana çok sevindim. inan içimi kıpr kıpır ettin. resminide gördüm aşırı abartıcak bir şey yok. ne güzel düzenede girmişsin. inşallah böyle devam edersin. tebrik ederim azminden dolayı tatlım. helal sana :16:

murşüm nasılsın tatlım menün güzel bence ölçülü bozma sen de bu hafta lütfen.

iyi olmaya çalışıyorum ben açıkçası eddacım antibiyotiğe başladım bu arada =(( ben de yatağımdan hiç çıkmak istemedim sabah.

eddacım senin menün de güzel tatlım. hadi bu hafta hepimiz ölçülü şekilde devam edelim bu hafta bırakmayalım. ben de hastayım diye doping yaptı annem bana kaç gündür rejim yapamadım. =(

geçmiş olsun canım dikkat et kendine bronşit ilerlemesin..
zatüreye çevirir dikkat et sıcak tut kendini ıhlamur iç bol bol..

bu sabah poğaça yedim mideme oturdu çok pişman oldum anlatamamm :(((((
5i bir yerde çayım var ondan yapıp içecem

Günaydın beybiler...

Bakın ne bulduuuum...

Bayram sonrası 1 günlük detoks!
Kurban Bayramında aldığınız fazla kaloriler yerleşip kalmadan onlardan kurtulun
Bayram sonrası 1 günlük detoks! Kurban Bayramı'nda aldığımız fazla protein ve karbonhidrat sayesinde kendimizi şiş ve kilo almış hissedebiliriz. Fazla kalori alımı sonucu kilo almamız zaten normal. Fakat kısa sürede aldığımız bu fazla kilolardan kurtulmak da kolay.

Bir günlük detoks diyetiyle vücudunuzdaki şişliğin büyük kısmını atabilirsiniz.

Sabah kalkınca: 1-2 bardak ılık su.

Kahvaltı:
1 su bardağı meyve suyu.
3-4 adet kuru kayısı.
3 yemek kaşığı müsli
1 su bardağı az yağlı süt

Kuşluk:
1 su bardağı taze hazırlanmış sebze suyu karışımı.
1 bardak ıhlamur veya limon suyu.

Öğle yemeği öncesi: Öğle yemeğinden 30 dakika kadar önce 1 bardak nane veya rezene çayı ya da ılık su.

Öğle yemeği
Taze haşlanmış sebze tabağı (brokoli, kabak, brüksel lahanası, karnabahar, yeşil fasulye, bezelye...)
1 su bardağı yarım yağlı veya yağsız yoğurt
İstenildiği kadar yeşil salata (sirke, limon ve 1 çay kaşığı zeytinyağı kullanabilirsiniz).
3 köfte kadar yağsız ızgara, haşlanmış veya fırınlanmış balık veya tavuk eti.

İkindi:1 adet küçük boy elma, 4 adet kepekli bisküvi

Akşam yemeği öncesi: 1 su bardağı taze haşlanmış ıhlamur veya limon suyu.

Akşam yemeği
Taze haşlanmış sebze tabağı (brokoli, brüksel lahanası, karnabahar, kabak, yeşil fasulye, bezelye).
1 su bardağı yarım yağlı veya yağsız yoğurt.
İstenildiği kadar yeşil salata (sirke, limon ve 1 çay kaşığı zeytinyağı kullanılabilir).

Öğle yemeğinde tavuk ya da balık yemediyseniz; 3 köfte kadar yağsız ızgara, haşlanmış veya fırınlanmış balık veya tavuk eti.

Yatmadan önce: 1 bardak bitkisel çay (örneğin papatya) veya bir bardak ılık suya ilave edilmiş bir çay kaşığı bal. * 1 su bardağı çilek (veya açsanız 1 dilim kepek ekmeği.)

bence denenebilir bişii...

betül aslında bu bir gün değil bir kaç gün yapılabilir..
baksana sebze yemeği yiyosun
bitki çayı ihlamur süt filan içiyosun

aslında yapabiliriz deee boğazımızı tutabilsekk..
bu sabah bir poğaça yedimm ama midemde kabarıp kabarıp duruyo hamur direk çöktü mideme :(((

evden birşeyler getirmeye başlıcam ben yarından itibaren !!!

bu sabah bir poğaça yedimm ama midemde kabarıp kabarıp duruyo hamur direk çöktü mideme :(((

valla ben evdende bir şeyler getirmicem. hafta sonu nişanlım geliyor büyük ihtimalle ayvayı yedim :18::5:

Bu günkü menümü de yazayım efenim.....

1 dilim denge light ekmek üstüne ajvar acılı sos sürdüm.....
2 kk peynir
2 minik salatalık

nescafe 3 ü bir arada içtim.... birde albeni nin top top olanlarından yedim bir paket....

12:00 form çayı ve hüptürix meyveli yoğurt bir kere bile yüzüme gözüme bulaştırmadan yiyemedim çocuklar nasıl başarıyor bunu yemeyi yahu :)))

biraz sonra mandalina yerim ..... su içmeyi unutuyorum....

Akşama işten erken çıkarsam şayet sebze alışverişi yapıp sebze yemeği yapabilirim. bakalım akşama kadar daha neler hüpletcem...

ewt evden bir şeyler getirmek lazım, bende kolları sıvayıp diyet yemekler yapıcam inşallah. Evden taşıcam... Otobüste sefer tasımlan pek nostaljik olcam :)))

Bu günkü menümü de yazayım efenim.....

1 dilim denge light ekmek üstüne ajvar acılı sos sürdüm.....
2 kk peynir
2 minik salatalık

nescafe 3 ü bir arada içtim.... birde albeni nin top top olanlarından yedim bir paket....

12:00 form çayı ve hüptürix meyveli yoğurt bir kere bile yüzüme gözüme bulaştırmadan yiyemedim çocuklar nasıl başarıyor bunu yemeyi yahu :)))

biraz sonra mandalina yerim ..... su içmeyi unutuyorum....

Akşama işten erken çıkarsam şayet sebze alışverişi yapıp sebze yemeği yapabilirim. bakalım akşama kadar daha neler hüpletcem...

canım bence akşama sadece çorba içmelisin ekstra belki bir salata yapıp yiyebilirsin. sana kalmış tabi yine tatlım.
____________________________________________________________________________________________________

bu günkü menüm;

Sabah: bol su (ilaçlarım) :50:

öğlen: bir kase süzme mercimek çorbası ve 3-4 dilim beyaz ekmek.

akşam: çorba + salata.

bolsu içmeye çalışıyorum. buı hafta ipin ucunu kaçırmamalıyım arkadaşlar.

Back
X