Selam kizlar

Is hayatina sonunda alismaya basladim
yasasin ev hanimligi modundan cikiyorum artik yavas yavas

Bugun ogle yemeginde yine corba yedim hergun artik corba getiriyorum cunku en kolayi o benim icin. Buradaki cogu kisi de zaten ya sandvic ya da corba getiriyor normal yemek tasiyan cok az. Olsun en azindan abur cubur yok, etrafimda habire tiikinan birileri olsaydi yanmistim ama yan masa ve karsi masada incecik bayanlar var sade kahve ve cay disinda birsey tukettikleri yok.
Dun felaket yorgundum aksam yemegini normal yedim hem kalori hesabi iyiydi hem de erken yemistim 6 gibi, superdi hersey. Gel gor ki aksam esim cayla biskuvi yerken dayanamadim 5-6 tane luplettim yine oooof of.
Gerci yuruyuste yaktigim kalori hemen hemen biskuvilerin kalorisine yakin yani yaktim sayilir hepsini. Yine de huzursuz hissettim vicdan azabi cok kotu birsey uykumu bile kacirdi dun.
Bugun daha dikkatliyim :) kafeinsiz sutsuz sekersiz kahve iciyorum aralarda, inanilmaz tok tutuyor. Zaten benim sorunum hep ev, 24 saat isyerinde kalsam ben cop gibi olurum kisa zamanda. Evde esim karsimda yemesin ya

diyet yaparken iyiydi o yemiyorken benim de aklima gelmiyor hic. 1 kilo verdi hemen tartildigi gun diyeti bozdu karsimda abur cubur seyler yiyip duruyor. Eve sokmamam lazim aslinda oyle seyleri, bende asil hata. Ya da daha saglam bir irade lazim, ki zaten bunun uzerinde calisiyorum.
En son cok begenerek aldigim siyah pantolonumu giydim kizlar bugun ve de resmen dusuyor artik o kadar bollasmis. Bosa giden 150 liraya mi yanayim giden kilolara mi sevineyim

tabi ki seviniyorum zaten su kilolar bir gitsin tum kiyafetlerimi dagitcam veya ebay'de saticam. Kilolu halime ait hicbir kiyafeti tutmak istemiyorum.. Gerci daha coook var bunlarin olmasina ama olsun hayal kurmak yine de cok guzel

Haydi ben kaciyorum kizlar 10 dakikam kalmis maraton baslar birazdan yine :18: aralik bunlarin christmas bayrami ya simdiden felaket yogunuz bir de ben minyatur model yapan bir sirketteyim herkes hediye mi aliyor artik ne yapiyorlarsa cosmuslar sabahtan aksama kadar tonla mail ve telefon geliyor. Kizlar depoya baktim bir gorseniz o kadar komik seyler var ki. Minicik ama bire bir benzerlikte minyatur sehirler, minicik adamlar evler banklar cop kovalari hayvanlar cok tatli seyler var. Artabalarin da bire bire modelleri var, kumandali ucak ve helikopterler var deli oldummm oynayasim geldi tabi ama ne gezer. Herkesin masasinda bir oyuncak duruyor gerci ama oynatirlar mi bilmiyorum :26: esim cok istiyor ilk maasimla bir tane alicam ona, alem ya cocuk gibi (diyene bak benim de icim gidiyor aslinda)
hadi gorusuruz kizlar