Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

GÜNAYDIN KIZLARR HERKESE MUTLU HAYIRLI BİR CUMA OLSUN :)

KIZLAR KILO BILDIRIMI YAPARKEN SOYLEYKEN SOYLE OLDU ASLINDA BOYLE CIKMISTIM GIBI YORUMLARINIZDAN SONRA RICA ETSEM ;

BU HAFTAKİ KİLOM ; ... DIR

DİE BELİRTİRSENİZ SEVİNİRİM.BUARALAR KAFAM COK YOUN OKUDUGUMUDA COK ANLAYAMIYORUM.ALGILAMAM KOLAY OLUR DIE DUSUNUYORUM...TEŞEKKÜRLER :)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BENDE SON ZAMANLARDAKI DIKKAT ETMEMIN MUKAFATINI ALDIM YEMEDIGINDE VE BASARMAYA ODAKLANDIGINDA BU IS OLUYORMUS ONU ANLADIM...

kİLO BİLDİRİMİ ; 78 :)

SELAM ARKADAŞLARIM....
nasılsınız..umarım hepiniz iisinizdir...artık takıma gelemiyorum eskisi gibi..buna birinci sebep kızımın 3 gündür hasta oluşu ve bunun yanında benim zayıflama acısından motivasyon düşüklüğüm...kıızm eskisi kadar uyumuyor daha çok ilgi istiyor ..böylr olunca aksattım takımı..bunun için hepinizden özür dilerim..o yüzden takımdan ayrılmak istiyorum kızlar..boş yere yer meşgul etmiyim..daha faydalı olabilicek birisi gelir inşaallah benim yerime..ben de arada sırada misafir olurum szilere ve kendimi hazrı hiseetiğimde ilerde belki yin girerim takıma.görüşmek üzere..hepinize başarı ve mutluluklar diliyorum...

cNM COK GECMIS OLSUN BEBEGIN INS EN KISA ZAMANDA SAGLIGINA KAVUSUR.

Bebekler ufakken hep uyuyorlar ama buyudukce daha cok ılgı ıstıyorlar haklısın cnm kendını nasıl ıyı hıssedeceksen oyle yap burası sana her zamn acık :)

GÜNAYDIN KIZLARR HERKESE MUTLU HAYIRLI BİR CUMA OLSUN :)

KIZLAR KILO BILDIRIMI YAPARKEN SOYLEYKEN SOYLE OLDU ASLINDA BOYLE CIKMISTIM GIBI YORUMLARINIZDAN SONRA RICA ETSEM ;

BU HAFTAKİ KİLOM ; ... DIR

DİE BELİRTİRSENİZ SEVİNİRİM.BUARALAR KAFAM COK YOUN OKUDUGUMUDA COK ANLAYAMIYORUM.ALGILAMAM KOLAY OLUR DIE DUSUNUYORUM...TEŞEKKÜRLER :)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BENDE SON ZAMANLARDAKI DIKKAT ETMEMIN MUKAFATINI ALDIM YEMEDIGINDE VE BASARMAYA ODAKLANDIGINDA BU IS OLUYORMUS ONU ANLADIM...

kİLO BİLDİRİMİ ; 78 :)

kilom : 66,6 .

BU HAFTAKİ KİLOM ; 79,70 DİR..

Hiç Beklemiyordummm =))) nASIL OLdu bilmiyorum ama iyi oldu yawww =))) hiç de gitmiş gibi hissetmiyordum..Bayramda göremedim 79 u ama şimdi görmek beni mutlu etti =)) inş. 2012 ye 77 ile 75 girebilirim ama pek de mümkün görünmüyor..1,5 ayda 4 5 verebillir miyim bilmiyorum :37:

Gunaydin arkadaslar :52:
Bu haftaki kilom 91.6
Cooook mutluyum :31: :32: azmin elinden birsey kurtulmuyor

BU HAFTAKİ KİLOM ; 79,70 DİR..

Hiç Beklemiyordummm =))) nASIL OLdu bilmiyorum ama iyi oldu yawww =))) hiç de gitmiş gibi hissetmiyordum..Bayramda göremedim 79 u ama şimdi görmek beni mutlu etti =)) inş. 2012 ye 77 ile 75 girebilirim ama pek de mümkün görünmüyor..1,5 ayda 4 5 verebillir miyim bilmiyorum :37:

:46::46::46::46: tebrikler kızlar süpersinizzz :nazar::nazar:

Bu arada bıldırım hakkındakı hassasıyetınız ıcın teşekkürler :32::54:

BU HAFTAKİ KİLOM 64.3 tür

:( berbat gidiyorum..... bu aralar çok problemlerim var rejim yapmaya ayırcak enejim kalmadı sanırım....

Son düzenleme:
BU HAFTAKİ KİLOM 64.3 tür

:( berbat gidiyorum..... bu aralar çok problemlerim var rejim yapmaya ayırcak enejim kalmadı sanırım....

Sikma canini tatlim arada oluyor oyle hepimize. Arada tokezlesen de kendini birakma kaldigin yerden devam et. Senin diyetin bol elmali ve de az yemekli olan degil miydi? Bence oyle bir zor diyete yeniden baslamaktansa daha dengeli, her seyden olculu sekilde yiyebilecegin baska bir diyet bulabilirsin. Cunku sok diyetleri yapinca eninde sonunda verilen kilolar illa ki geri aliniyor. Bence simdilik diyet psikolojisinde degilsen bile aksam 7den sonra birsey yemeyerek bir de trans yagli hazir gidalardan uzak durarak en azindan bu sureci kilo almadan gecirebilirsin. Sonra kendini diyete baslamaya hazir hissettiginde verecek daha az kilon olur :129: :54:

asya hopıs ve lıonesse kaldı bıldırım yapmayan ... Fıkrı olan varmı kızlar daha once kılo bıldırımı yapmıs ama ben gozden kacırmıs olabılırmıyın ?

:46::46::46::46: tebrikler kızlar süpersinizzz :nazar::nazar:

Bu arada bıldırım hakkındakı hassasıyetınız ıcın teşekkürler :32::54:

Tesekkurler canim cok mutluyum 3 haftadir kilo vermem hemen hemen durmustu yine canlandi hep boyle gider umarim :)
Bu arada bisey degil :37: haklisin onca yazinin icinde kilo bildirimini bulmaya calismak yorucu olabilir bundan sonra boyle yapariz kolaylik olur :54:

Merhaba kızlar,

Ben 10. takım kaptan yardımcısıyım, listemiz aşağıdaki gibi.. Kontrol edip onaylayabilir misiniz?

**10.TAKIM 231.ETAP**
sezilmel(59.3/59.3/0.00/%0.00)
tutku(61.0) bildirimde bulunmadı
ceyce(81.4/81.4/0.0/%0.0)
frangipani(73.5/73.3/0.2/%0.27)
tecnesyum(87.0) bildirimde bulunmadı
duru81(77.1/77.1/0.0/%0,0)
dinmeyen (59.0/58.7/0.3/0.51)
celudar(80.1/) bildirimde bulunmadı
daesi(64.7/64.5/0.2/0.31)

10.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI : % 0.18
[/B][/B]

***9. TAKIM 231. etap sonuçları***

Asya27: (54,5) Kilo bildirimi yapmadı…
Edda1985:(67/67/0,0/%0,00)
Fadime02:(97/99/-2,0/%-2,06)
Hoppidicik(83,7) Kilo bildirimi yapmadı…
Mursh: (78,7/78 /0,7/%0,89)
Nurkelebek:(82,9) Kendi isteği ile ayrıldı…
taçsız prenses(80,2/79,7/0,5/%0,62)
lionesse (80,3) Kilo bildirimi yapmadı…
fitsema (78,0/78,5/-0,5/-0,64)
BtlBetul: (63,4/64,3/-0,9/-1,42)
TrulyScrumptious (93,9/91,6/2,3/2,45)

9.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI : % -0.02

Son düzenleme:
Kızlar lıstedede göründüğü gibi vasat durumdayız :47::47::47::47:

TrulyScrumptious ve tacsızprenses dısında kımse kılo verememış.Kendılerını tebrık edıyorum :29::24::119::118:

Zaten bu aralar takıma olan hassasıyette azalmış durumda. Önumuzdekı hafta ıcı boyle gıtmesı durumunda bazı onerılerım olacak...Gerı kalanını onumuzdekı cuma konusuruz dıyorum.Bu sebeplede çıkan arkadaşlar yerine yeni üye alımı yapmıyorum...Bilginize

:41::41::57:

Son düzenleme:
Kızlar lıstedede göründüğü gibi vasat durumdayız :47::47::47::47:

TrulyScrumptious ve tacsızprenses dısında kımse kılo verememış.Kendılerını tebrık edıyorum :29::24::119::118:

Zaten bu aralar takıma olan hassasıyette azalmış durumda. Önumuzdekı hafta ıcı boyle gıtmesı durumunda bazı onerılerım olacak...Gerı kalanını onumuzdekı cuma konusuruz dıyorum.Bu sebeplede çıkan arkadaşlar yerine yeni üye alımı yapmıyorum...Bilginize

:41::41::57:

geliyorum gidiyorum kimse yok geliyorum gidiyorum kimse yok.. truly filan birşeyler paylaşıyo ama aynı zamana denk gelmediği için kopuk kopuk muhabbetler oluyo..
böyle oluncada hep aynı kişilerin çabaladıgını düşüyorum..
bende bekliyorum..

geliyorum gidiyorum kimse yok geliyorum gidiyorum kimse yok.. truly filan birşeyler paylaşıyo ama aynı zamana denk gelmediği için kopuk kopuk muhabbetler oluyo..
böyle oluncada hep aynı kişilerin çabaladıgını düşüyorum..
bende bekliyorum..

Haklısın cnm tespıtın dogru ama bununda bır acıklaması var.Demekkı herkes yeterınce burda zaman gecırmıyor.Gecırse gırdıgınde mutlaka bırıne rastlarsın demı ama ??? Bende younlugum nedenıyle cok fazla zaman ayıramadım benımde hatam vardır boyle olmasında belkı ama genede hoca sey yaptı dıe cemmattınde baska bısey yapmasına gerek yok demı ama ?

Haklısın cnm tespıtın dogru ama bununda bır acıklaması var.Demekkı herkes yeterınce burda zaman gecırmıyor.Gecırse gırdıgınde mutlaka bırıne rastlarsın demı ama ??? Bende younlugum nedenıyle cok fazla zaman ayıramadım benımde hatam vardır boyle olmasında belkı ama genede hoca sey yaptı dıe cemmattınde baska bısey yapmasına gerek yok demı ama ?

Hocalık bi durum yokki ortada canım herkezin aynı özveriyi vermesi gerekiyor.
tabiki herkez biraz vakit ayırsa burada mutlaka karşılaşılır benim genelde hep açık sayfam hiç kapatmıyorum arada tabiki işimi yapıyorum ama sayfayı yenileyip bakıyorum 1 msj atan oluyo yada olmuyo giren çıkıyo hemen..
Neyse düzelir diye düşünüyorum..
bunun için herkezin aynı şekilde amacımız için burada gerekli katılımı yapması gerekiyor..
yoksa hepimiz kendimiz için burdayız ortak amacımız için ..

Back
X