Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunaydin kizlar :10:

Gecmis olsun canim. Ben de aynen, fena grip olmusum. Persembe aksam basladi bu sabah hala berbat haldeyim. Yani grip mi onu da tam bilmiyorum. Her aksam atesim cikiyor, ayrica tum gun de kaslarim eklemlerim inanilmaz agriyor. Cildim de asiri hassas boyle kiyafetim sirtima surtundugunde canim yaniyor resmen. Surekli benical falan iciyorum... Nasil gecicek bilmiyorum pazartesiye kadar :43: Fikri olan varsa lutfen soylesin ne de olsa kaybedecek birseyim yok hepsini denerim kocakari ilaci vs :37:
Bu arada Karatay gercekten etkili bir beslenme sekli ben karatay ile birlestirdim benim kalori sayim olayini, harika gidiyor. Bir de kim kac kilo vermis baktim karatay topiginde de inanilmaz motivasyon oldu. En dengeli ve en saglikli "diyet" o bence, digerlerinde illa bir sok diyet unsuru var cunku.

Canim sen grev yapmaya karar verirsen haberim olsun, ben de sana katilirim :kkk::29:

bende katılırım grev yapmaya biz yine arada ugruyoruz okadar işin içinde yine 5 dakikada olsa zaman ayırıp giriyorum şu 15 günü atlatsam artık işleri yoluna koyarım .

Günaydın Kızlarrr ;)

Herkese iyi haftalar :kkk:

Hareketli ve bol kcl bır hafta sonundan sonra yine pzt ve yine sıkı bir dıyet programı basladı :10::10::10:Gazamız mubarek olsun :15:

günaydın kızlaaaaaar. güzel bir gün, hayırlı bir hafta diliyorum size. öncelikle cuma günü bildirim yapamaıdğım için üzgünüm ama biliyorsunuz ki bronşit oldum ve hastalıktan gebermek üzereydim. kolumu kaldırmaya halim yoktu. hala da iyileşmiş değilim. unutmuşsunuz hasta olduğumu. yorumları okudum herkes topiğe ilgisizlikten şikayet ediyor. aşkolsun ben sürekli burdayım paylaşım yapıyorum. neyse sonuç itibariyle bus abah tartıldım kilom 83' e çıkmış yani kilo almışım 1 haftada 3 kilo!! bu mümkün mü yahu...
grup kaptanı arkadaşımız mürşümün düşüncelerine katılıyorum. bu şekilde olmuyor. mesela ben kendi adıma iradesizleştim =((( ben de takımdan ayrılmayı düşünüyorum. misafir olarak arada katılırım size. malesef pes ettim =((( sizi çok seviyorum yüz yüze görüşmüş olmamamıza rağmen bu topikte ki herkesin çok tatlı insanlar olduğunu düşünüyorum aile gibi olduk burada:16::16::16:

günaydın kızlaaaaaar. güzel bir gün, hayırlı bir hafta diliyorum size. öncelikle cuma günü bildirim yapamaıdğım için üzgünüm ama biliyorsunuz ki bronşit oldum ve hastalıktan gebermek üzereydim. kolumu kaldırmaya halim yoktu. hala da iyileşmiş değilim. unutmuşsunuz hasta olduğumu. yorumları okudum herkes topiğe ilgisizlikten şikayet ediyor. aşkolsun ben sürekli burdayım paylaşım yapıyorum. neyse sonuç itibariyle bus abah tartıldım kilom 83' e çıkmış yani kilo almışım 1 haftada 3 kilo!! bu mümkün mü yahu...
grup kaptanı arkadaşımız mürşümün düşüncelerine katılıyorum. bu şekilde olmuyor. mesela ben kendi adıma iradesizleştim =((( ben de takımdan ayrılmayı düşünüyorum. misafir olarak arada katılırım size. malesef pes ettim =((( sizi çok seviyorum yüz yüze görüşmüş olmamamıza rağmen bu topikte ki herkesin çok tatlı insanlar olduğunu düşünüyorum aile gibi olduk burada:16::16::16:

cnm bu sahsı bısey deıl yanlıs anlama ısım kullanmadım zaten hıc...Genel olarak bı ılgısızlık var.Ya herkesın bos anı aynı doneme denk geldı yada herkes buraya uye oldugunu unuttu...Neden oldugunu anlamıs deılım malesef...Gel cnm herzaman beklerız kararınada saygım var nasıl rahat edeceksen oyle yap:54:

hu huuuuuuuuuu kimse yok mu =))

ben dün bir yedim bir yedim iyi yedimmm kuzenin doğum günü vardı diyet de gitti göbek de amaa amaa çok mutluyum 79 gördüğüm için inş. 4,5 daha vereceğimmm ve doğum öncesi kiloma 75 e düşeceğimmmm mart 12 de doğum yaptım ancak bir sene de gider demişlerdi doğru demişler =)) sonra ki hedef amelyat öncesi kilom ama biraz zor tabi ki 60 görmek bu yüzden 70 sonra 65 olmak istiyorum..Sonra da inş. olur ise 60 olmaz ise de 65 ama inş. olacak Rabbimin de izni ile =))

Selam kizlar bugunku menum
sabah: cornflakes, soya sutu, muz, biraz protein takviyesi
ara: bitki cayi
ogle: kepek ekmegine sandvic (yagsiz peynir ve domates), minik bir elma, bir portakal (hastayim ya bu aralar bol c vitamini lazim)
ara: kahve
aksam: sebze corbasi

Tacsiz prenses cok tebrik ederim devamini dilerim :46: ben de 8leri gordugumde havalara uccam heralde (bunu dedigime hala inanamiyorum, eskiden 8leri gorursem bittim mahvoldum diye dusunurdum hep)

Yilbasina kadar 5 kilo verme yarisina girdim 90+ topiginden bir arkadasimla yani bir an once o 8leri gorsem iyi ederim yoksa bir suru leslie ve mekik cezasina katlanmak zorunda kalicam :37:

Opuldunuuuzz kizlarr

Selam arkadaşlarrr
ben bugün nöbetçiyim
artık yeni uygulama nöbetçi olan artık saat 3 de mesai ye başlıcak ve ben şimdi geldim işe
oyüzden yoktum bugün
sabah kalktım evde temizlik yaptım yerleri sildim süpürdüm
camları sildim
zeytinyaglı dolma yaptım yarın misafirim var:)

şimdide işe geldim
ve diyete sıkı bir şekilde kaldıgım yerden daha sıkı devam edeceğim

sporda yağpcam

sabah 20 mekik
10 şınav çektim :)

kahvaltıda yagsız zeytin peynşir domates salatalık yedim

Gecmis olsun canim, bir haftada 3 kilo almak cok zor yani hemen aciklayayim bilimsel yoldan, 1 kg yag alman icin 7709 kalori EKSTRA yemen gerekiyor (yani kilonu koruman icin yemen gereken kalori miktarindan ekstra, bu da ortalama 2000 gibi birsey zaten), 3 kilo icin de 23127 kalori ediyor. Bu da 1 haftaya gore hesaplarsak gunde 3300 kalori ekstra yemen demek. Yani gunde ortalama 5000+ kalori yememissen eger (ki bu cok da kolay degil), 3 kilo almamissindir arkadasim :)) siskinliktir (en azindan bir kismi kesin oyledir) tuz tuketimini sinirlarsan siskinlik yasamazsin. yani moral bozma sakin. iyilestiginde kaldigin yerden devam :)

Diger dedigine ise katiliyorum ben son gelenlerden biri olmama ragmen ben bile aile gibi hissetmeye basladim. Gidenler olursa ve de grup kapanirsa uzulurum ama tabi kimse kimseye zorla diyet yaptirtamayacagina gore istekli ve motivasyonlu olanlarla devam etmek daha mantikli olacaktir. Simdiden yolin acik olsun ama yarismada olmasan bile pes ettim deme ayda yarim kilo vermek bile hic vermemekten (ve hatta almaktan) iyidir. :)

Gecmis olsun canim, bir haftada 3 kilo almak cok zor yani hemen aciklayayim bilimsel yoldan, 1 kg yag alman icin 7709 kalori EKSTRA yemen gerekiyor (yani kilonu koruman icin yemen gereken kalori miktarindan ekstra, bu da ortalama 2000 gibi birsey zaten), 3 kilo icin de 23127 kalori ediyor. Bu da 1 haftaya gore hesaplarsak gunde 3300 kalori ekstra yemen demek. Yani gunde ortalama 5000+ kalori yememissen eger (ki bu cok da kolay degil), 3 kilo almamissindir arkadasim :)) siskinliktir (en azindan bir kismi kesin oyledir) tuz tuketimini sinirlarsan siskinlik yasamazsin. yani moral bozma sakin. iyilestiginde kaldigin yerden devam :)

Diger dedigine ise katiliyorum ben son gelenlerden biri olmama ragmen ben bile aile gibi hissetmeye basladim. Gidenler olursa ve de grup kapanirsa uzulurum ama tabi kimse kimseye zorla diyet yaptirtamayacagina gore istekli ve motivasyonlu olanlarla devam etmek daha mantikli olacaktir. Simdiden yolin acik olsun ama yarismada olmasan bile pes ettim deme ayda yarim kilo vermek bile hic vermemekten (ve hatta almaktan) iyidir. :)

tabiki herkezin kendi iradesi kendi bileceği iş devam erdip etmemek..
lionesse kendine iyi bk inşallah görüşürüz :)))
takım devam eder arkadaşlar
bu ara biraz hepimiz durulduk ama işlr va havalardandır bence :)
ay hemen akşam oluyoo şöyle kış erken geçse bahar gelseee :16:

kilom aynı ama bende midem daha bi çıktıu bu aralar sanki saldı kendinii.
bu ay en az 3 kilo vermeyi hedefliyorum ben
hepimiz aylık bi hedef belirleyelim kızlar ne dersiniz fikrime :28:
yılbaşında bakalım hedefimize ulaşabilecekmiyizz

yada herkezin hedefi yerine şöyle diyelim herkez
3-4 kaç derseniz okdar kilo vermeyel çalışalım :28: :26: :16::16:

tabiki herkezin kendi iradesi kendi bileceği iş devam erdip etmemek..
lionesse kendine iyi bk inşallah görüşürüz :)))
takım devam eder arkadaşlar
bu ara biraz hepimiz durulduk ama işlr va havalardandır bence :)
ay hemen akşam oluyoo şöyle kış erken geçse bahar gelseee :16:

kilom aynı ama bende midem daha bi çıktıu bu aralar sanki saldı kendinii.
bu ay en az 3 kilo vermeyi hedefliyorum ben
hepimiz aylık bi hedef belirleyelim kızlar ne dersiniz fikrime :28:
yılbaşında bakalım hedefimize ulaşabilecekmiyizz

yada herkezin hedefi yerine şöyle diyelim herkez
3-4 kaç derseniz okdar kilo vermeyel çalışalım :28: :26: :16::16:

Cnm bayram ıcın boyle bır hedef koymustuk ama nedense olmadı bununda olacagından ben pek emın degılım :50: Neyse cogunluk deneyelım derse bende varım ....

yenı yıla kadar hedefım : 75 :52:

murchh napıyon alttan alttan bakıyon gel azcık muhabbet edelim:))
hoppidickte uğramıyo neden bilginiz varmı kızlarrr :55:

Cnm hopıs arada face gırıyo cıkıyo ama buraya ugramıyo gelıp bır sebepte belırtmedı bende merak ettım acıkcası :44:

Günaydın kızlar ;

Dun ben sıkı bı dıyete baslıyacagım demıstım demı ? :50::50::50:

Malesef hastalandım ve malum tatlı kırızlerı :17: Gene olmadı 1 2 gun daha boyle gecer sonra ıns ben tekrardan tenpolu dıyete baslarım :25:

Selam milleet...

Benim sindirim sistemi nihayet tekrar çalışmaya başladı. 64.8 lere çıkmıştım ki bu sabah tok karnına 64.2 idim. Haliyle sevindim. Benim 62 ye düştükten sonra tekrar kilo alma sebebim bağarasakların çalışmamasıydı ve ton balığı konservesi çözdüm ben olayı bi daha hiç yemicem. Çok yağlı... Başlarım onun omegasına. Çukulata yerinede hüptürix meyveli yoğurt yiyiyorum. O da tatlı o da güzel. Bakalım gene inişe başladım gibi. Hadi hayırlısı.....Hedefimi haftalı koyayım bu kez. Bu cumaya kadar 63 lere düşmeyi hedefliyorum. Hadi bakalım inşallah....

Günaydın kızlar ;

Dun ben sıkı bı dıyete baslıyacagım demıstım demı ? :50::50::50:

Malesef hastalandım ve malum tatlı kırızlerı :17: Gene olmadı 1 2 gun daha boyle gecer sonra ıns ben tekrardan tenpolu dıyete baslarım :25:

Murshcuum sende hüptürix ye hemide kalsiyumlu....

Bu günkü menüm,

Sabah;
1 tabak kısır dünden kaldıydı
1 b nescafe 3 ü bir arada

ara 1 elma 3 hüptürix

öğlen
2 dilim ajvar soslu ekmek
1 b yeşil çay

Ara 1 salatalık

Akşam
1 elma

buna rağmen kilo almayı başırırsam pes ederim vallaa

huuuuuuu kimse yok muuuu...
ben yalnızım ben yaaalnızıım yaalnızııım....
mehtaap gibi dol yeteerr

neyse madem öyle bende gidip çalışayım barii....:54:

selam topiğim...çoktandır elimde bilgisayar olmasına karşı buraya uğrayamıyorum..ben diyeyim konsantrem bozuldu siz deyin sorumsuzluk..eskiler bilir cuma bildirimini kilo vermesem dahi ilk önce ben yapardım ...fakat bu cuma giremedim kk ya...sabah işim vardı , öğleden sonrada nasılolsa vakti geçti dedim , bildirim yapamadım...:14:kalbim hep burda ama elim bir türlü gitmiyor işte..murçum yazdıklarını okudum..tabiiki sende haklısın..düzenli paylaşım olmazsa buradaki insanlarında konsantresi bozuluyo..o yüzden sen ne dersen benim için kabul...hepinizi kocamaaan öpüyorum..

Back
X