Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın herkese. Gece 1de sancılandım. Midem sırtım çok kötü kıvrandım. Tomografide aşırı gaz çıktı lavman verdiler afedersiniz biraz rahatlattı ama midem hala çok kötü bi de idrar yolu enfeksiyonumda çok fazlaymış öyle bende durumlar ben yatıyore herkese mutlu sağlıklı günler :KK66:
cok gecmis olsun tatlim

Safradan degil demişin ama benimde hep mideme vururdu

Safra icin kür yapiyonmu daha
şükür iyiyim bu gün hava günlük güneşlik kombiyi bile kapattım ben de baş dönmesi v.s kalmamış turp gibiyim :KK54:
sen nasılsın bahçeye el atabildin mi kahve keyfi yaptın mı :KK8:
hava burda serinledi cnm güneş gitti, cikamadim bahceye
Kahvalti yaptim da saati bekliyorum cay icecem :))

Iyi olmana sevindim 🤗
Canım alerjik rinit soğuk algınlığı ile birleşti çok zordu ateşler içinde yandı ...şuman düştü
Neyseki daha iyiymiş cnm insallah cabuk atlatirsiniz

cok gecmis olsun tatlim

Safradan degil demişin ama benimde hep mideme vururdu

Safra icin kür yapiyonmu daha
hava burda serinledi cnm güneş gitti, cikamadim bahceye
Kahvalti yaptim da saati bekliyorum cay icecem :))

Iyi olmana sevindim 🤗

Neyseki daha iyiymiş cnm insallah cabuk atlatirsiniz
Sağ olasın canım Allah yardımcım beterinden korusun

valla dikkat de ediyorum hava değişimleri beni çok etkiler atıyorum karayel eserken poyraza çevirse benim kafa dumanlanır kollarım da ağırlık olur suçu hava durumuna atasım geliyor :)
havalar harbiden dengesiz ama abla bir bakıyorum gunesli yaz gunu gibi bir bakmışım dolu yagıyor 😂
Aynen eğer kurallara uyulmazsa 100.000 kişiden fazla bekleniyor
Insallah olmaz canım
Günaydın herkese. Gece 1de sancılandım. Midem sırtım çok kötü kıvrandım. Tomografide aşırı gaz çıktı lavman verdiler afedersiniz biraz rahatlattı ama midem hala çok kötü bi de idrar yolu enfeksiyonumda çok fazlaymış öyle bende durumlar ben yatıyore herkese mutlu sağlıklı günler ;)
cok gecmıs olsun Poni safra sorunu bendende var aldırmam lazım ama korkuyorum
kizlar bugun evimin balkonunun yer fayanslari yapilacak.pek gorunmeyebilirim bugun.optumm
kolay gelsin canım
Herkesin Mirac kandili mübarek olsun insallah 🌸 bu günleride tez vakitte atlatiriz insallah 👏
amin canım Insallah
Mirac kandılımız mubarek olsun canlarım Rabbim bu sıkıntılı gunlerın bittecegı, dualarımızın kabul olacağı bir kandıl yasamayı nasıp etsın ınşallah
amin amin canım
Kızlar menü paylaşımı yapamadım küçük oğlum çok ateşlendi 40.2 yi gördük bugün anca azaldı uyuyabildi...vaktinde yapamadığı için gruptan çıkarılmamayı rica ediyorum..
cok gecmıs olsun canım
Kac tane market gezdim wc kagidi, un, maya yok 😳
Ben merkele dinleyip toptan alisveris yapmadiydim :))
Millet yagmalamiş her tarafi
Burdada yok abla sanal marketlere bakıyoruz bizde 5 kg un 25 TL fiyatını bılemedım

Tebrikler Jasminium84 Jasminium84 👏👏👏bende sondan birinci olmuşum 🙄
Sağol kuzum 🥰

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 666. ETAPEn Büyük TÜRKİYE

TAKIM İÇİ BİREYSEL DERECELER
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. Jasminium84 Jasminium84 === % 3.31 ===
2. @medine66 === % 1.96 ===
3. @Ucmelekannesi === % 1.42 ===
4. @Poni Bon === % 1.34 ===
5. @zsaracoglu === % 1.13 ===
6. askrhpozitif askrhpozitif === % 1.08 ===

7. @Furha63 === % 0.86 ===
8. @ela_naz2019 === % 0.79 ===
9. Handandandan Handandandan === % 0.26 ===
10. @Zeycan123 === % 0.16 ===

ETAP SONUNCUSU

@selensu82 === % -0.72 ===
Fitt_anne Fitt_anne === % -0.73 ===

Jasminium84 Jasminium84 tebrikler canım süpersin👏👏👏👏
Sağol balımm ❤️😍

Kızlar menü paylaşımı yapamadım küçük oğlum çok ateşlendi 40.2 yi gördük bugün anca azaldı uyuyabildi...vaktinde yapamadığı için gruptan çıkarılmamayı rica ediyorum..
Geçmiş olsun şimdi nasıl oğlun

buna daha büyük daha içten aminnnnnnnnn
ben zaten karantina da gibi yaşadığım için sıkıntı yok da oğlan evde ,fır fır dönüyor babasıyla didişmesinler de :))
bişey olmaz inş Allah’ın izniyle 👏
Canım çok sağol çok artmıştı ateş doktoru getirin dedi şimdi azaldı ateşten kabardı ve geçti şu an azaldı 40.2 oldu çok korktuk..
cok şükür canım dahada iyi olsun inş 👏
Dedim ablam tahliller tomografi ultrason vs safra çıkmadı çok şükür. Gazda tomografide çıktı ama hala doğrulamıyorum eşimde iyi ki evde yaa. Serumda ödem yaptı gene 82 olmuşum :KK43:
Sen iyi olda canım ödem gider🌸
Kac tane market gezdim wc kagidi, un, maya yok 😳
Ben merkele dinleyip toptan alisveris yapmadiydim :))
Millet yagmalamiş her tarafi
evet yok abla bendede 3 paket um var biterse yok daha 😅 hamur mayası buzlukta var verim sana 🌸🌸
Burdada yok abla sanal marketlere bakıyoruz bizde 5 kg un 25 TL fiyatını bılemedım
Maşallah ne satılıyorlar, burda pahalısını alsan 5 kg okadar tutmaz

Havalar duzeldi herkes attı sokaga kendını 🙄
Evımın karşısı yuruyus alanı park sankı acıklama yapılmış çıkabılırsınız dıye herkes geziyor😲
Benım kocada elınde bez nereyı sılsem dıye evım içinde gezıyor🙃
Hangısı dogru bılemedım

Evımın karşısı yuruyus alanı park sankı acıklama yapılmış çıkabılırsınız dıye herkes geziyor😲
Hangısı dogru bılemedım
Millet ciddiye almıyor Allah sonumuzu hayır etsin 😓😓
Eşinede güldüm 🤣🤣

Herkese hayırlı günler hayırlı kandiller :KK68: :KK68:
Dün aileme geldik şarjım bitti yoldayken. Gelince de uzun bir süre takamadim şarja. Annem şehir dışında yarın gelecek inşallah. Baya evin büyüğü olarak işler bana kalmış durumda 🙈🙈
Dun evden cikicaz birkaç gün donmiycez diye dip köşe temizlik yaptım heryeri dezenfektanli suyla temizledim arkamızdan mikroplar üremesin diye 😂😂
Kafayı yemiş olabilirim 😱😱
O kosturmada tartilamadim malesef, aklıma geldiğinde kahvaltı yapmıştım. Eve dönünce mutlaka tartilip yazicam ve kararlı bir şekilde Ramazan'a kadar tekrar devam etmek istiyorum.
Buraya gelmeyi bekliyodum ne zamandır, burada bozacagimi biliyodum çünkü 😂

Ya acaba
kız evin neyini dezenfekte edecek virüs hava da gezmiyor insanlara yapışıp kalıyor normal temizlik yeterli ki bebelere zaten bir şey olmaz virüs onlar da barınamıyor bulaşmıyor bile :))
Ablam dokunulan her yerı dıstan gelen urunleri sıl yıka yapalım mantığında
Annesıne bişey olur korkusu daha cok ondaki bence riks grubunda ya elinde olsa kadını odasından çıkatmıycak

Dün aileme geldik şarjım bitti yoldayken. Gelince de uzun bir süre takamadim şarja. Annem şehir dışında yarın gelecek inşallah. Baya evin büyüğü olarak işler bana kalmış durumda 🙈🙈
Dun evden cikicaz birkaç gün donmiycez diye dip köşe temizlik yaptım heryeri dezenfektanli suyla temizledim arkamızdan mikroplar üremesin diye 😂😂
O kosturmada tartilamadim malesef, aklıma geldiğinde kahvaltı yapmıştım. Eve dönünce mutlaka tartilip yazicam ve kararlı bir şekilde Ramazan'a kadar tekrar devam etmek istiyorum.
Hoşgeldin canım ailenle iyi vakit geçir inşallah 🌸 hepimiz aynıyız canım 😓 evden zaten çıkamıyoruz napcaz bilmiyorum😓 fazla yemek yok güzel rakamlar görcez daha sende 😍

Dışarı Çıkma yasagı gelirmiki acaba yada gelsemiki acaba
Bizim buraya bazı eyaletlere geldi canım, bizim bu tarafada gelecek belli..
ama tr de nasıl olur bilmiyorum inşallah gelir diyorum yoksa bu gidişat iyi değil özellikle yaşlılarımız için

cok güzel mervecim
Artik buyuk hedefler koyup fazla hırs yapip hayal kirikligi yasamayalim
Tek yapmamiz gereken programi aynen uygulamak
Aç kalmadan, strese girmeden
daha ne olsun tatlim
Kac aydir 55 lerdesin 🤩🤩🤩
çoğalınca sevinmicen :)))
gecen hafta fazla verdin cnm
Bence az da degil gayet guzel 😍
Onemli olan kacamak yapmadan devam etmek
şikayetçi degilim zaten :)) beni tatmin etti 🤗
menulerine göre yinede eksi gelmişin cnm
Demekki biraz daha dikkat etsen cok güzel verecen 😁

Ahh dilek böyle böyle metoyu bozuyoruz cnm :))
Az da olsa istikrarli olup eksi olmaya calis
haberlere fazla stresmi yaptin acaba cnm

Cipsler cukulatalar bagisikligini daha cok düşürür :))
Ablam yeni beslenme planımla ılerlıycem artık gec olucak hedefe ulasmam ama stressiZ ve keyıflı olucak dıye dusunuyorum

ama tr de nasıl olur bilmiyorum inşallah gelir diyorum yoksa bu gidişat iyi değil özellikle yaşlılarımız için
Toplu alışveriş yaptınmı yap bence zamanın ne gosterecegı bellı degıl cunku

Ne zaman donuceksın eve. Uzun sure kalıcaksan annende kontrollü ol genede cnm vermesı pek zor oluyor sonra bılıyosun🤗

Hangısı dogru bılemedım
valla dısarı cıkmak ıcın benimde ıcım gıdıyor camasır asarken baya oyalandım balkonda😂
bizim buraya gelmeden dısarı bosalmaz

Hadi gozun aydın ama yinede dikkat et kantarın topuzu kactım yakalaması zor oluyor

Back
X