- Konu Sahibi Handandandan
- #354.561
Selam Kızlar vakalar kayıplar artıyor Rabbım sonumuzu hayır eylesın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eline emeğine sağlık canım ne kadar sportif bir takımızSpor yarışması olsa yine bizim takım derece yapardı
![]()
Amin canım inş.Selam Kızlar vakalar kayıplar artıyor Rabbım sonumuzu hayır eylesın
Balım senide tebrık ederım hergun spor yapmışsınbazen oluyor öyle yapıyorsun yapıyorsun ama ne yaptığın belli olmuyor
baya bi sessiz biara bakım vardı
Emeğine sağlık canım
Handandandan
I Ilyusa
@zsaracoglu
Tebrikler canlar![]()
bende de maya var un yok bizimkiler de wc rulosunu top niyetine oynuyorlar birde meydan okuyorlarbizde nete baktik ucuzlari ordada kalmamis
Digerleri baya pahaliya geliyor
bende de 1-2paket varmayam da yok. Hamurisi yapmadigim icin almiyodum
Backpulwer aldim :))
Bakkalda adam piyasada yok dedi
bu zamanda niye gittinizki cnm uzağa
buraya pazartesi gelecek deniyor
O yuzden de bütün millet alisveriste
Sabah bi vidiyeo gondermisler
Bahceye wc kagidi ekiyolar![]()
kofte baya tok tuttu canım bu hafta biraz sıkı tutarım sonrası daha gevsekGüzel canım öğleni akşamı sütle geçiştirerek dengelemişsin
Güzel canım afiyet olsun
Akşamki öğününü çok iyi anlayamasam da iki tabak sebzeli bulgur pilavıysa çok geldi canım
Güzel![]()
Canım öğlen mercimek köftesini biraz fazla kaçırmış olsan da tek öğün seni yıpratabilir
Güzel canım vasa batıyor biraz göze hazır gıda olduğu için
Afiyet olsun canım bi Mısır fazla geldi sanki
valla abla esim paket paket abur cubur almıs bir baslasam tam baslarımee gülüm evde olup canı sıkılan genel de yemeye veriyor kendini evde olmaya alışık olmayanlar kilo alacak bu gidişle
Bakalım ben kac gun devam edıcembende birgün yapmadımya soğukluk girdi arayaevde dolapları boşaltıp yerleştirdim hep ama yinede zaman geçmiyor
![]()
Gercekten cok onemlı taharetlenmeden once kullanıyoruz kullanmadan nasıl yapalomvayy canına tuvalet kağıdı hırsızlığını da duyduk ya daha bir şeye şaşırmayız aman gülüm sen de dikkatli kullan tuv. kağıdı, kağıt havluyu kağıdı aman aman önemli değil diyoruz da olmazsa da olmuyor
İnş böyle devam gider sağlığım için iyi geliyor, bel fıtığı içinde egzersize başladım inşallah oda devamlı olurBalım senide tebrık ederım hergun spor yapmışsın![]()
Herkes kendi derdine düşmüş canım, kimse geride ne alır diye maalesef düşünmüyorGercekten cok onemlı taharetlenmeden once kullanıyoruz kullanmadan nasıl yapalom![]()
sagol canim yarine bitiyo insallahgrs canim kendine iyi bak
sorun oldumu daha teli elime alasim gelmiyor
okumustum bunu ve hak vermistim
cok gecmis olsun canim tez vakit sagligina Kavus insallah
Kolay gelsin ustalara![]()
yarin icin 1 saatlik is kaldi sadece:))inşallah bir gün de biter inşaat işi resmen başka yer batmaz da bitince balkonun keyfini çıkarırsın inşallah gülüm
ben aldirdim 2 sene oldu cok rahatim simdi..keske onceden olsaydim diyorum.ozellikle ramzandan cok agrim oluyodu.havalar harbiden dengesiz ama abla bir bakıyorum gunesli yaz gunu gibi bir bakmışım dolu yagıyor
Insallah olmaz canım
cok gecmıs olsun Poni safra sorunu bendende var aldırmam lazım ama korkuyorum
kolay gelsin canım
amin canım Insallah
amin amin canım
cok gecmıs olsun canım
Burdada yok abla sanal marketlere bakıyoruz bizde 5 kg un 25 TL fiyatını bılemedım
tobe tobee daha neler duycazHiç iyi halimiz yok arabanın camını kırıp WC kağıdı calışmışlar Almanya’nın şehrindeçok değerli saklasakmı napsak fazlada yok ama
![]()
bende 10 gun oce felan gittigimde un bulamamistim etrafdaki mazalardan..aplamda netto ya gitmisti biraz uzak ordan buldu..kendine alirken banawa aldi 20 kgöyle eksiğim yok canım temel ihtiyaclar rezerveli alıyorum zaten bi cesaret markete gidip un buldum dedim alim
bende birgün yapmadımya soğukluk girdi arayaevde dolapları boşaltıp yerleştirdim hep ama yinede zaman geçmiyor
Abla valla buldum aldım nettodan3 ten fazla alamıyorsun ama olsun evdede var yeter
hamur mayası paket olarak alıp buzluğa atıyorum abla kolaylık oluyor öyle bozulmada olmuyor o sayede kalmadım hamur mayasız aksilik olur bişey olur yavrularıma ekmek yaparım bişeyler yaparım
![]()
tebrikler kizlar..kaptanim masallah spor puanin yikiyooSpor listesi Sonuclar
1.
Handandandan 1260
2. I Ilyusa 835
3.@zsaracoglu 815
Tebrikler kizlar
__SPOR LİSTESİ
__
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Zsaracoglu --135--200 --+--200--200--+ 80--+ 815
Handandandan -- 180 --+180 --+180-- +180--180--180 -180- 1260
Ucmelekannesi -- 90-- + 210--+ -- +90 --+ -- -- 90 480
I Ilyusa -- 60+245-- +310 -- -- -- 220-- -- 835
Selensu82-- 120-- 60 -- 150 --105 -- 120-- 60-- 120 735
Ela_Naz-- + -- + -- +135 --+ -- + -- 135 --+ 270
Tugbap-- 90--90 -- 135+ -- + -- 135 -- 135--+ 585
@Dream -- 96+ -- 102+--144 + --45 + 90-- 144-- 157.5+ --+ 778.5
@poni-- +----+--180----+-- 180
-- + -- + -- + -- +-- + -- + -- +
-- + -- + -- +-- + -- + -- +--+
-- + --+--+ -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- +--+
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --+
sagol canim:))bazen oluyor öyle yapıyorsun yapıyorsun ama ne yaptığın belli olmuyor
baya bi sessiz biara bakım vardı
Emeğine sağlık canım
Handandandan
I Ilyusa
@zsaracoglu
Tebrikler canlar![]()
bende yeni gordum 21 olmus olenlerin sayisi..ama turkiyenin viruse yakalanma hizi italyayida gecmiss..italyada da olu sayisi cinden bile fazla...boyle giderse en kotu tablo turkiyede olacak malesefSelam Kızlar vakalar kayıplar artıyor Rabbım sonumuzu hayır eylesın
21 Mart menüm
09.30 1 yumurtalı peynirli omlet
2 yk fırın sebze
1 yk yoğurt
16.00 2 kepçe yoğurt çorbası
5 adet mercimek köftesi
su: 2 lt
13:30
6 kaşık mercimekli bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
2 kaşık kadar haşlanmış kuşbaşı et
16:00
Tarçınlı Türk kahvesi
18:30
2 kepçe etli kuru fasülye
Zeytinyağlı salata
Su:3ü geçti
Spor: yok
21 mart
1 yumurta
2 dilim sucuk
3 sünme peynir
2 yeşil 3 siyah zeytin
1 hindi füme
1 ceviz
1muz
14.00
1 hurma
1 kayısı
1 incir kurusu
18.00
1 kaşık mercimekli bulgur
4 kaşık yeşil fasulye
1 kase yoğurt
Su 2650 ml
Spor 30 dk kardiyo 90p
@Tekrardene
bazıları cidden sıyırmış gibi stoklayınca ihtiyaç fazlası alımdan marketlerde ürün bulması sıkıntı hem de diğer insanları paniğe sevk ediyormillet böyle yapınca insan varkende almak istiyor, dünyaca kafayı sıyırcaz
Abartmadan alınabilir abla ama bazıların yaptıgı hiç olmuyor market yapıyorlar evi![]()
sınav tarihi belli mi hakkına hayırlısıyla inşallah kazanırsın gülüm .Ablacım merhaba ıyıyım diyelim malum ortalık sıkıntılı gerginim bu konuda kucuk kızım influenza da bile helak olmıstu aklıma geldikçe o gunler endişeleniyorum. Esim ısı geregıde çokça insanla muhattap oluyor. Grip oldu oldum dirildim corona mı Bulastı diyebir aydan fazladır ders çalısıyorum bakanlık sınav yayınladı. O yuzden yoğunum. Sen nasılsın abla cok ozledım burayı da sınav sonrası gelıcem zaten maalesef kilom aldı basını gitti gece 4-5 e kadar ders çalısıyorum yeme ıcme de hak getire nerdeyse 67oldum.
![]()
çok hoşuma gitti babaannenin sözü mekanı cennet olsun bu gün ben de aynen öyleydim :))Bugün takım ne kadar sessiz ben de rahmetli babaannemin tabiriyle “ne işim iş ne elim boş” aslına bakarsanız kayda değer bir şey yaptığım da yok boş da kalmıyorum
hahaha çok alemler seninkiler tuvalet rulosuyla top oynamak da zekice gürültü yapmaz bir yere çarpsa çok zarar vermez:)))bende de maya var un yok bizimkiler de wc rulosunu top niyetine oynuyorlar birde meydan okuyorlar
kofte baya tok tuttu canım bu hafta biraz sıkı tutarım sonrası daha gevsek
valla abla esim paket paket abur cubur almıs bir baslasam tam baslarım
Bakalım ben kac gun devam edıcem
ben banyoda bakıyorum kıl toz düşmüş hoop tuvalet kağıdını ıslatıp alıyorum( gün de 5-6 defa en azından ) levabonun tezgah kısmın da var hopp tuvalet kağıdını ıslatıp siliyorum, patetes kızarması istedi diyeli oğlum patatesi yıkayıp kağıt havluyla kurutup kesiyorum böyle şeylere dikkat edilir ancak mutfakta normal kurutma bezi kullanıp yıkarız banyoyu normal bezle silip yıkarız , asıl zayici benim sanırsam :)Gercekten cok onemlı taharetlenmeden once kullanıyoruz kullanmadan nasıl yapalom![]()
tembel ustalar bitirememişler bu gün :)))sagol canim yarine bitiyo insallah
yarin icin 1 saatlik is kaldi sadece:))
ben aldirdim 2 sene oldu cok rahatim simdi..keske onceden olsaydim diyorum.ozellikle ramzandan cok agrim oluyodu.
tobe tobee daha neler duycaz
bende 10 gun oce felan gittigimde un bulamamistim etrafdaki mazalardan..aplamda netto ya gitmisti biraz uzak ordan buldu..kendine alirken banawa aldi 20 kgun haricinde bendz bosey alamadim.
tebrikler kizlar..kaptanim masallah spor puanin yikiyoo
sagol canim:))
bende yeni gordum 21 olmus olenlerin sayisi..ama turkiyenin viruse yakalanma hizi italyayida gecmiss..italyada da olu sayisi cinden bile fazla...boyle giderse en kotu tablo turkiyede olacak malesef
artık tek önlem genel temizliğe dikkat edip evden çıkmamakAlmanya’da 84 kişi vefat etti, tespit edilen 24980 kişiBurdada hızla yayılıyor önlem zaten geç alındı
Tebrik ederim canım çok güzel kilo vermissin. Birinci de olmussun. Bravo bu kilolarda bu kadar vermek cok zor.Günaydın Kızlar
Tüm ülke ve hatta dünya olarak güzel haberler alacağımız bi gün olsun inşallah
bildirimimi yapayım
Geçen hafta: 66,5
Bugün: 64,3
Fark: 2,2
Yüzde: 3,31%
Tebrik ederimm canimm. Önümüzdeki cuma daha çok vereceksin gibime geliyor.Cuma:79,9
Bugün:79.0
Fark:0.9
Yüzde:1.12
Kaptanim bence artik tek öğünde, iki öğün gibi yemeyi birakin. Söyle düzenli saatine göre öğünleri duzenleyip deneyin. Hatta seviye yapmasaydiniz 3 ana 3 ara öğün yapin diyecektim. Bence sizin kilonuz öyle gider.Cuma 76.2
Bugün 76.0
Fark -0.2 (% 0.26)
Kızlar moralim bozuldu bu rakamı görünce
Seviyeyi bozma fikrim bile var şu anda.
Seviyelere başladıktan sonra tek öğüne hergün bir saat yürüyüşte eklememe rağmen sonuç bu.
oo harika vermissin tebriklerr.
TeşekkürlerEvet canım devam ediyorum şu an. Eşimin işleri tamamen durdu ben de bırakırsam çok zorlanırız. Bir yandan çocukları da düşünüyorum iyice boşta kalacaklar ben de gitmezsem.
Canım niye zorluyorsun bu kadar kendini. Belini yormayacak egzersizler yap.
Aminnn kuzum ❤
İzin alması çok iyi olmuş canım. En azından içiniz rahat eder böylelikle. Nisan başına daha çok var Pınarcim. Ufak ufak dikkat et bir yandan.
Abla kardeşimin saçlarını bı görsen beline kadar. 15 aylık oğlu var, çocuk doğduğunda zorla kestirmeye gönderdik belinden asagidaydi saçları. Gidip bı parmak kestirip gelmiş
Hem saçına hem çocuğuna baktı maşallah
Allah şehitlerimize rahmet etsin, kalanlara da sağlık versin inşallah
Ben de severim sessizliği yalnızlığı. Ama böyle herkesin evde olması hoşuma gitmedi değil
Tabi bizde bebek, çocuk sesi olmadığı için herkes evde olsa da yine çok gürültü olmuyo.
Bu neeeee
Maşallah kuzum ya çok iyi kilo vermissin ❤❤
Tebrikler
Takıma bak uçuyor maşallah
Harikasın Gülbecim tebrik ederim
Tebrikler canım
![]()
Kıpırdamamis hali bile çok iyi bence tebrikler.Gunaydin
Hayirli saglikli cumalar
Benim tarti dünden bugune kipirdamamis
Dün karbon yemedim ama, cani öyle istemiş demekki :)
Geçen cuma 94
Bugun 91
Fark 3
Yuzde 3.19
tesekkurler canim.Hepinizi tebrik ederim![]()
Bu hafta motivasyon düşüklüğü yaşadın biraz daha güzel bir sonuç gelmesi dileğiyleKilo bildirimim ( bugun gece adet oldum bu hafta kötü bekliyordum artıda ve buna rağmen sonuca şaşırdım)
Geçen cuma 63.6
Bugün 63.5
Fark -100 Gr
Yüzde 0.16
o 9 lari bi daha görmek istemiyorumOoooo beklenen 7 ler gelmiscok tebrikler tatlim, darisi bana olsun :))
Insallah en kisa zamanda ondanda kurtulursun
Ekside gayet guzel
tatlim seviyenin sucu yokki
Hamur tatli yesen daha cok eksimi olacaktin
Bence sana 1 öğünde aşırı yemek yaramiyor bide fazla kuruyemis
Normal 2 öğün yapsana cnm
vavvvvv harikasin gulbecimmminsallah hep böyle devam eder
Gayet güzel elacim 9 lardan iyice uzaklasmissin
Yuzdenin sonucu 0.786 cikar
Virgulden sonraki 3.rakam 5 ve ustuyse bi üst rakama yuvarlanir
Yani 0.786
0.79 olur
Teşekkürlerwuawww eksiye bakk
tebrikler cok guzel eksi:)
sakin birakma kaptanim.ilkhaftalardakilo kaybi olmayabinir diye biliyorum.
masallahh cok iyi
cok guzel eksi tebrikler:))
daha ne olsun abla
artidan iyidir:)
Yine harikasin geçen hafta da 1.1 gitmişti sanırm. Cok iyiGünaydın kızlar
Bildirimim
Geçen hafta 81.9
Bugün 80.8
Fark 1.1
% 1.34
Tebrikler canim ona ragmen iyi.Kilo bildirimim
Cuma 56.2
Bugün 55.7
Fark 500gr
Iki gün üst üste çiğ köfte yiyince baya şiştim bu evde durma beni ne hale getircek merak içerisindeyim
Tebrikler cok iyikilo bildirimi
gecen cuma 66.3
cuma 65
fark 1.3
yuzde 1.96
tebriklerr ablacimmkilo bildirmi
geçen cuma 90.8
bu cuma 90.3
fark - 500 gr
sagol canimBence sana bulgur yaramıyor gibi
Geçen haftalarda da bulgur yediğinin ertesi artıydın sanki
Bi de omad da yaramadı sana bence
Ama üzülecek de bişe yok be balımm eksisin neticede
Harikasın tatlım tebrikler
Geçmiş olsun kuzum
Tebrikler tatlım
Sağol kuzum
Sağol canımm
Ablaaaammmsahalara şahane dönmüşsün tebrikler
❤
Sağol canım
Her eksi candır
❤
Sağol ablammm ❤
Oturmuş kilo değil ya 61e kadar rahat veririm tabii dikkat edersem 61den sonra epey zorlar beni gibi, bakalım artık ☺
Tebrikler kuzum çok iyi gidiyorsun
Olsun neticede eksisin ama, tebrikler
Çok iyi balımm tebrikler
Canımın içi tebrikler❤
![]()
Allah yardimcin olsun canim. Cok iyi ilerliyorsun masallah.Günaydın kızlar geçen hafta bildirim yapmamıştım unutmuştum tartilmayi
12 martta 85.5 çıkmışım bugün 86 çıktım
Başlangıç: 84
Güncel 23+1 : 86
Fark: +2 kg
Oğluşum git gide büyüyor teyzeleri artık yatıp kalkarken zorlanıyorum şimdiden bacak arama yastık koyup yatıyorum
Cumamız mübarek olsun bu arada Rabb'im bu sıkıntılı günlerden sağlıkla çıkmamızı nasip etsin insAllah
Hayırlısıyla su virüsten kurtulsaydik ramazanı huzurla gecirseydik zira bayram nasıl bayram olacak bilmiorum![]()
tebriklerCuma gunu 83
Bugun 82.1
Fark 0.9
Yuzde%1.08
Esımon yemegını verip geliyorum evde caşısıncada hersey saatli bu durum beni zorluyor
Ne guzel bir kilo 55 yaaa harikasin.Ya Niye böyle oldu Ben 55 bekliyordum
Carsamba ne güzel 55.2 di
Lavobaya cikamadim ondanda olabilir
Carsamba 1 tane baklava bide 4 tane ich köfte yedim Oda olabilir
Dün bi tabak dolusu pirasa yemegi yedim
Yesil cay im da bitti iki gündür icemedim
kendimi nasilda teselli Ediyorum
hepsi olur
Gecen Cuma : 55.5 kg
Bu Cuma : 55.4 kg
Fark : - 100 gr
,bende de nerdeyse siyah saç kalmayacak.Saclarimda bi tane beyaz sac kesfettim Niye sevindim onuda bilmiyorum![]()
tebriklerr gayet iyi bence.Gecen cuma 70.5
Bu cuma 69.5
Eksi -1
Yuzde %1.42
Daha cok eksi bekliyordum![]()
tesekkurler.masallah canim sana ne diyim süpersin
cok iyi canim
yemedim canim
herzaman dedigim sana tek ögün yaramiyor metabolizma calismasi lazim bu sekilde olmuyor yinede 200 gr eksi gayet iyi
masallah süpersin
cok iyi canim
daha ne olsun abla masallah
en azindan eksi canim haftaya güzel Sonuc gelir insallah moral bozma
süpersin nazar degmesin sana masallah
cok iyi canim
sahalara geri dönüs
bende arkadaslara katiliyorum senin bu kadar arti oldugunu düsünmüyorum
masallah ablahaftaya 8 ler gelsin ins
yarasin yavruya artik normal
bendede oluyor bazen Sinir oluyorum
Gayet iyi canim
Allahim kolaylik versin ins
tebrikler canim.Merhabalar
Netim cekmiyor zar zor girdim
Geçen hafta 69.900
Bu hafta 69.300
Fark _600
Yuzde 0.85
tesekkurler canimcanin tek ogun ve cokk yemek yemek sana yaramadi demekki
super eksiiii masallah
tebrikler canim
abla yapmissin yine yapacagini masallah
eksi candir
tebrikler canim
eksi olsun da canim
tebrikler canim
senin cok artida olacagini sanmiyorum.haftaya guzel eksi gelecektir zaten
tebrikler abla
masallah kuzumaaa
tebrikler canim
kiz nolsun sende.masallahin var tatlim
Seviyelerden beklentim yuksekti.gerci bu hafta cok bulgur tukettim sanirim ondan
birakma lutfen. O kadar emek verip birakmak olmaz.Hayırlı cumalar canım arkadasımlarım
Stres halinde yeme durumumu degıstıremedıgım için bu hafta kotu gectı
Dun ıtıbarıyle kontrol altına aldım ınşallah yememi
Gecen hafta 82.4
BU hafta 83
Artı 600
Yuzde +0.72
Kusura bakmayın hakkınızı helal edin
KaptanımHandandandan free takılmak istiyorum olurmu
sagol canim.Kilo veren herkesi ayrı ayrı tebrik ederim kızlar
Veremeyen ve artıdaki arkadaşlar eminim haftaya telafi edersinizhamişimiz @bi prenses annesi çok iyi gidiyosn
![]()
çok geçmiş olsun canim.Allah sifa versin.Kızlar hastaneye gittik mecbur kaldık küçük oğlum ateşlendi ...
Tartıldım .pzartesi 67.1
Bugün:66.4
Off ben diyet falan dinlemez dalar yarisinida bitirirdim. Nasil canim istedi. Ilk evlendigim yil bende çok açtım ve kilolarımın sebebidir.Ya benim kendi ellerimle baklava açmama ne demeli![]()