- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
- #354.581
Gunaydinnnn ne ferah bir fotografgünaydın :)
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydinnnn ne ferah bir fotografgünaydın :)
![]()
ben tırsıyorum ameliyattan bakalım ne zaman aldırırım Insallah olmaz turkıye de ben suan karantina da olanlar olarak dusunup kendimi rahatlatmaya calısıyorumsagol canim yarine bitiyo insallah
yarin icin 1 saatlik is kaldi sadece:))
ben aldirdim 2 sene oldu cok rahatim simdi..keske onceden olsaydim diyorum.ozellikle ramzandan cok agrim oluyodu.
tobe tobee daha neler duycaz
bende 10 gun oce felan gittigimde un bulamamistim etrafdaki mazalardan..aplamda netto ya gitmisti biraz uzak ordan buldu..kendine alirken banawa aldi 20 kgun haricinde bendz bosey alamadim.
tebrikler kizlar..kaptanim masallah spor puanin yikiyoo
sagol canim:))
bende yeni gordum 21 olmus olenlerin sayisi..ama turkiyenin viruse yakalanma hizi italyayida gecmiss..italyada da olu sayisi cinden bile fazla...boyle giderse en kotu tablo turkiyede olacak malesef
offf Rabbım yardımcımız olsunAlmanya’da 84 kişi vefat etti, tespit edilen 24980 kişiBurdada hızla yayılıyor önlem zaten geç alındı
ayy abla zaten zor tutuyorum offf ne guzel olur du kahve yanıhahaha çok alemler seninkiler tuvalet rulosuyla top oynamak da zekice gürültü yapmaz bir yere çarpsa çok zarar vermez:)))
bu sene bu kilo işini halledip bitirmek istiyorsan aklının ucundan bile geçirmeyeceksin aburuk cuburuğu çok canın çekerse gündüz tadımlık o kadar tarçınlı kahveye süte mi başlasak ne yapsak sana diyorum güya ama kendime de diyorum aslın da telkin babında![]()
gecmıs olsun canımKizlar kisura bakmayın biraz rahatsizim alintiladim ama anca dönebiliyorum.
Çok teşekkür ederimben tırsıyorum ameliyattan bakalım ne zaman aldırırım Insallah olmaz turkıye de ben suan karantina da olanlar olarak dusunup kendimi rahatlatmaya calısıyorum
offf Rabbım yardımcımız olsun
ayy abla zaten zor tutuyorum offf ne guzel olur du kahve yanı
gecmıs olsun canım
Hoşgeldin pınar tatilin günahı ne söyle![]()
afiyet olsun guzel
evet canim bitis cizgin o kadar yakinki.arada hepimizde boyle donemler oluyor. Bide hedefe yaklastikca bi salma nasilsa veriyorum gibi bir dusunce oluyor bence.ama sen toparlarsin bir iki gune.cumaya guzel eksi gelir
en guzelini yapmissin canim.bunye bir anda zor alisacak demekki.yavas yavas OMAD inda hakkindan gelirsin sen
karbiyariklar yagda kizarmamissa guzel canim.afiyet olsun
afiyet olsun guzel bence canim
afiyet olsun canin.guzel olmus
afiyet olsun canim.seviyelerde sucuk serbestmi.islenmis paketli gidaya girmiyormu.bilnedigimden ve merakimdan soruyorun
afiyet oksun gayet guzel canim
misafirlerle kacamak yapmissin sende.tarti onu yapmasan iyi olurmus.
afiyet olsun canim.
tamam abla aklimizda bulunsun
hosgeldin evine canim.artik buralardasin yani
baya olmus canim bence 1 nisana birakma, bence Hemen bile baslasan iyidir
Allah hepimizi korusun ins malesef hepimizde ayni hisler![]()
gözün aydınnnn gülüm sonun da bedenen de ruhen de rahatlarsın 1 nisana bomba gibi hazır olursun :)
çok iyi olmuş gülüm bebeklere çocuklara bulaşmıyor bu virüs onlarda hücrelerde henüz oluşmamış bir şey varmış yetişkiler de oluyormuş o hücrelere yapışıyormuş virüs, o yüzden çocuklarda hiç görülmüyor çünkü bulaşıp tutunamıyormuş(eşim okumuş o da bana böyle yarım yamalak anlattı ) :)) o yüzden için rahat olsun gülüm eşin de evde artık allahın izniyle hiç bir şey olmaz
yukarda yazdim tatlim
acik havaya cikarin cocuklari cnm
Zaten onlara bulasmiyomus dicektimki ekim güzel aciklamis
tatlim youtubedan bel egzersizleri yapsana
gecmis olsun cnm ayaklarinimi usuttun
Allahin izniyle bisey olmaz insallah cnm
Seninde almanya işi yatti heralde
Saol cnm Allah razı olsunAllah yardimcin olsun canim. Cok iyi ilerliyorsun masallah
Insan cok yedigi zaman gelesi gelmiyor cnmGunaydin kızlar, hareketli bir velet ve evde olam kocayla hep bi aksiyon halindeyiz ya bide yiyince burya gelmemem gerekiyormus duygusuyla sayfayi bile acamiyorm![]()
Sende cok özlendin cnmAblacım merhaba ıyıyım diyelim malum ortalık sıkıntılı gerginim bu konuda kucuk kızım influenza da bile helak olmıstu aklıma geldikçe o gunler endişeleniyorum. Esim ısı geregıde çokça insanla muhattap oluyor. Grip oldu oldum dirildim corona mı Bulastı diyebir aydan fazladır ders çalısıyorum bakanlık sınav yayınladı. O yuzden yoğunum. Sen nasılsın abla cok ozledım burayı da sınav sonrası gelıcem zaten maalesef kilom aldı basını gitti gece 4-5 e kadar ders çalısıyorum yeme ıcme de hak getire nerdeyse 67oldum.
![]()
gunaydın canım aslında tam tersi daha cok gelmen ıcın neden var bak ne guzel dogumdan sonra hedefine ulastın gerı almaGunaydin kızlar, hareketli bir velet ve evde olam kocayla hep bi aksiyon halindeyiz ya bide yiyince burya gelmemem gerekiyormus duygusuyla sayfayi bile acamiyorm![]()
gunaydın abla cok Sukur bozmamıssın dunden beri bende gel gıtteyım evde abur cubur lar ucusıyor bugun kabak detoksu yapıyorum 2 gundur baya guzel sonuclar aldım bakalım bugun ne olacakGunaydinnn
Saglikli mutlu pazarlar
Bu gece az daha bozuyodumgece 2 de cnm okadar tatli istediki o anda evde ne varsa yiyebilirdim. Kendi kendime nerden basladim niye söz verdim diye cok kizdim
Allah biliryor ya grubu falan düşünmedim :) yalniz olsam kesinlikle bozardim
Aklima sizler bide gorumcelerim geldi
2 gorumcemde baslamisti
Bikac ceviz le az fistik yedim
Sabahta tabi aşırı olmasada mide gaziyla uyandim
Hem tatli yemedigim icin sevindim hemde kuruyemis yedim diye üzüldüm
Zavalli mideme acıdım
Tam uyuyup dinlenecegi zaman tekrar kaldirip calistirdim
Sonuc, tam düşmedim ayagim takildi diyelim:))
Burda hic bi markette un cesidi namina hic bisey yok cnm :))valla buldum aldım nettodan3 ten fazla alamıyorsun ama olsun evdede var yeter
hamur mayası paket olarak alıp buzluğa atıyorum abla kolaylık oluyor öyle bozulmada olmuyor o sayede kalmadım hamur mayasız aksilik olur bişey olur yavrularıma ekmek yaparım bişeyler yaparım
Aman sakın bozmayi aklina bile getirme cnmgunaydın abla cok Sukur bozmamıssın dunden beri bende gel gıtteyım evde abur cubur lar ucusıyor bugun kabak detoksu yapıyorum 2 gundur baya guzel sonuclar aldım bakalım bugun ne olacak
İnşaallah canımKizlar kisura bakmayın biraz rahatsizim alintiladim ama anca dönebiliyorum. Tebrik ederim canım çok güzel kilo vermissin. Birinci de olmussun. Bravo bu kilolarda bu kadar vermek cok zor.
Tebrik ederimm canimm. Önümüzdeki cuma daha çok vereceksin gibime geliyor.
Kaptanim bence artik tek öğünde, iki öğün gibi yemeyi birakin. Söyle düzenli saatine göre öğünleri duzenleyip deneyin. Hatta seviye yapmasaydiniz 3 ana 3 ara öğün yapin diyecektim. Bence sizin kilonuz öyle gider.
oo harika vermissin tebriklerr.
Teşekkürler
Kıpırdamamis hali bile çok iyi bence tebrikler.
tesekkurler canim.
Bu hafta motivasyon düşüklüğü yaşadın biraz daha güzel bir sonuç gelmesi dileğiyle
o 9 lari bi daha görmek istemiyorum
Teşekkürler
Yine harikasin geçen hafta da 1.1 gitmişti sanırm. Cok iyi
Tebrikler canim ona ragmen iyi.
Tebrikler cok iyi
tebriklerr ablacimm
sagol canim
Allah yardimcin olsun canim. Cok iyi ilerliyorsun masallah.
tebrikler
Ne guzel bir kilo 55 yaaa harikasin.
,bende de nerdeyse siyah saç kalmayacak.
tebriklerr gayet iyi bence.
tesekkurler.
tebrikler canim.
tesekkurler canim
birakma lutfen. O kadar emek verip birakmak olmaz.
sagol canim.
çok geçmiş olsun canim.Allah sifa versin.
Off ben diyet falan dinlemez dalar yarisinida bitirirdim. Nasil canim istedi. Ilk evlendigim yil bende çok açtım ve kilolarımın sebebidir.
kuzumm neyin var niye rahatsızsınKizlar kisura bakmayın biraz rahatsizim alintiladim ama anca dönebiliyorum. Tebrik ederim canım çok güzel kilo vermissin. Birinci de olmussun. Bravo bu kilolarda bu kadar vermek cok zor.
Tebrik ederimm canimm. Önümüzdeki cuma daha çok vereceksin gibime geliyor.
Kaptanim bence artik tek öğünde, iki öğün gibi yemeyi birakin. Söyle düzenli saatine göre öğünleri duzenleyip deneyin. Hatta seviye yapmasaydiniz 3 ana 3 ara öğün yapin diyecektim. Bence sizin kilonuz öyle gider.
oo harika vermissin tebriklerr.
Teşekkürler
Kıpırdamamis hali bile çok iyi bence tebrikler.
tesekkurler canim.
Bu hafta motivasyon düşüklüğü yaşadın biraz daha güzel bir sonuç gelmesi dileğiyle
o 9 lari bi daha görmek istemiyorum
Teşekkürler
Yine harikasin geçen hafta da 1.1 gitmişti sanırm. Cok iyi
Tebrikler canim ona ragmen iyi.
Tebrikler cok iyi
tebriklerr ablacimm
sagol canim
Allah yardimcin olsun canim. Cok iyi ilerliyorsun masallah.
tebrikler
Ne guzel bir kilo 55 yaaa harikasin.
,bende de nerdeyse siyah saç kalmayacak.
tebriklerr gayet iyi bence.
tesekkurler.
tebrikler canim.
tesekkurler canim
birakma lutfen. O kadar emek verip birakmak olmaz.
sagol canim.
çok geçmiş olsun canim.Allah sifa versin.
Off ben diyet falan dinlemez dalar yarisinida bitirirdim. Nasil canim istedi. Ilk evlendigim yil bende çok açtım ve kilolarımın sebebidir.
kahve yanı ne kız tarçınlı kahve yada tarçınlı süt dedim yanına kanki arama sabi kahveninben tırsıyorum ameliyattan bakalım ne zaman aldırırım Insallah olmaz turkıye de ben suan karantina da olanlar olarak dusunup kendimi rahatlatmaya calısıyorum
offf Rabbım yardımcımız olsun
ayy abla zaten zor tutuyorum offf ne guzel olur du kahve yanı
gecmıs olsun canım
Gecmis olsun cnm hayirdir neyin varKizlar kisura bakmayın biraz rahatsizim alintiladim ama anca dönebiliyorum
tam diyecektim ki rahatça yediğin için onları buraya yazmaya gönlün el vermiyordur ondan gelemiyorsundur altta ki mesajını gördüm , listede olmadığın sürece iyi de yesen kötü de yesen ciğerimize basıcaz mecbur evladını atmayan ana gibi , gel kız sevsek de dövsek de bizimsinAyy baya gecti uzerinden ama gitmeden 69lardaydm suan 71.5 yani 2bucuk kg 6 gunde
Artik buralarda olmam lazm cnm inşallah kopmak iyi gelmiyor hic
Hergun basladm diyorm bozuluyor ya listenin onemini tekrar anliyorm
Inşallah abla gelemiyormki buraya iyice koptm ya
Aynen oyle diyorlar bi nebze insanin ici rahatliyor :)
Aynen abla haziranda gelicektm gerci ama bakalm neolcak inşllah biter ozamana ya
Sizin ordada geldi mi sokaga cikma yasagi
gece 2 de bozdun sandım gözümü ayırıp okudum helallllll sana mefkuşummmmmmmmmmGunaydinnn
Saglikli mutlu pazarlar
Bu gece az daha bozuyodumgece 2 de cnm okadar tatli istediki o anda evde ne varsa yiyebilirdim. Kendi kendime nerden basladim niye söz verdim diye cok kizdim
Allah biliryor ya grubu falan düşünmedim :) yalniz olsam kesinlikle bozardim
Aklima sizler bide gorumcelerim geldi
2 gorumcemde baslamisti
Bikac ceviz le az fistik yedim
Sabahta tabi aşırı olmasada mide gaziyla uyandim
Hem tatli yemedigim icin sevindim hemde kuruyemis yedim diye üzüldüm
Zavalli mideme acıdım
Tam uyuyup dinlenecegi zaman tekrar kaldirip calistirdim
Sonuc, tam düşmedim ayagim takildi diyelim:))