- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
- #354.641
Allah gönlüne göre versin cnmabla normalde 19 nısandı kadar konu dagılımı da belli olmayınca tum uni boyunca okuduğum dersleri calısmak gerekti stres hadsafaydı bende. Kazanmayı cok istiyorum bı kez girdim o zaman çalısmamıstım dıgerınde kızım bir aylıktı. Ama sımdı inanılmaz istiyorum Allah buyuk bakalım.
Sabittım aslında bir aydır 66 idim bu ara 68 ı bile gordum tartıda sımdı 67 yım. Ne olacak bu halim yazın hersey normale donerse kardesımjn dugunu var
Abla benim sucum kızlar yokken bu sınava asılmadım cok olan bı sınav da degıl aslında bu kez kazanmam lazım çok rahat bı ısım olacak.
Esım dikkat etse neye yarar bızım milletimiz ozur dilerim ama mal hala ciddiye almıyot çogu seyı.
Kilo konusundq stres benı mahfettı memlekette bile kilo vermıstım ama simdi yeme hissinın onune gecemiyorum. Gece ders calisin a sureklı bırseyler atıyorum agzıma bırde tatlıya sardım ah ah. Toparlancamama kendıme soz verdim.
Senin isler nasıl abla
Insallah hem sınavı hem şu günleri guzelce atlatirsiniz
Bende iyi sayilirim
İş yeri kapandigi icin önümüzdeki hafta evde olacam
Ilerisini bilemiyorum

Seviyelere basladik bakalim, insallah devam edebiliriz :)
Her seviyede farkli beslenme kurallari var
Genel olarak unlu, sekerli, paketli hic bisey yok
1.seviyede meyvede yok
sindirimi kolay seyler yemeye calis cnmO güne gör e baya iyiym Zuhal abla sızı şeklinde ağrı var midem ve etrafında.
Seviye 1i bozmamana çok sevindim ayrıca![]()
Şükür bozmadim :))
evdekilere pilav yapabilirsinTavuk düşünüyorum geçen düdüklüde tavuk tandır tarifi gördüm hiç su koymadan en kısık gözde 40 dakika kadar pişiyor onu denemek istiyorum yanına ne yapabilirim karar veremedim ben de
Yemek istiyorsan bulgur yap :)
Tavuj salatada doyurucu olur tatlim
tuuuu tuuuu masallahhhhHey gidi günler...
1.seviyeye başlayalı tam 31 gün olmuş kendime inanamıyorum![]()

Tamamlamayida Allah nasip etsin insallah
saglikli olmak adina yapilan bi program cnmAbla bu seviye olayı nedir ben mesajları baya kaçırmışım![]()
Seviyelerden olusuyor
Karaciger temizligi yaninda coklu organ temizligide yapiliyor
Bunu yapanlar bicok hastaliklardan kurtulmuslar
Yaninda kilo vermek bonusu oluyor :)
Face de Ahmet apayla yitik sifayi ücretsiz bulanlar grubu var
Nasil olduAfiyet olsun kuzum, ben de dün mercimek köftesi yaptım ilk defa