Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sürekli iş iş nereye kadar.
Birazda kendin için birşeyler yap canım
haklisin canim yap yap nereye kadar, dün izin verdim kendime ama oda havada kaldi 😅 bisey yapamadim kendim icin, bi spor yapabildim. Evde bisey yapmayincada icim rahat etmiyor. Bisey biriksin istemiyorum.
Temizlik yapıldı,çamaşır katlandı, yemek yapma vakti geldi işler bitmiyo ya 😭
Ah ah tuz basma yarama 😄

Ben zaten kesinlikle sağlık bakanının açıkladığı rakamlara güvenmiyorum. Sayı çok çok fazla ama bilgi verilmiyor. Neden ? Çünkü pozitif olup hafif atlatan tayfa hastanelere yığılmasın ve Fransa ve İspanya da ki gibi sağlık sistemi çökmesin diye.
Yaşlılara da dışarı çıkmayın ölmeyin de rezil olmayalım dünya aleme diyemiyolar da ayy evinizde kalın amcacım diyolar işte
gülüm sayıyı net bilmek için herkese test yapılması lazım ama imkansız kimde şu an var kim hafifi geçirdi kim taşıyıcı bilinmez o yüzden evde durun siz de varsa yaymayın yoksa bulaşmasını engelleyin diyorlar

haklisin canim yap yap nereye kadar, dün izin verdim kendime ama oda havada kaldi 😅 bisey yapamadim kendim icin, bi spor yapabildim. Evde bisey yapmayincada icim rahat etmiyor. Bisey biriksin istemiyorum.
Dünkü paylaştığım belgeseli izlemelisin.
Kendimize daha fazla vakit ayırabilmek için minimalist olmalıyız...
Düşünsene 70 yaşına geldin ve geri dönüp baktığında sadece ev işi ve yemek yaparak kendini heder etmişsin.

Pozitif olan insan nasil sorumsuzca disari cikiyorki
Bizim milletimiz adam olmaz
Ilacini alacak hic mi kimsesi yokki
anladığım kadarıyla yaşlı değilmiş kadınmış da , kendi canı sıkılmıştır ondan çıkmıştır kesin ilacı alacak mutlaka birileri vardır olmasa da eczaneyi arayıp söyleyince getiriyorlar eve , o olmadı zabıta polis getiriyor
yazık onlara da bildiğin kullananlar var nette gördüm zabıta amirine telsizle soruyor: amirim yaşlı kişi ekmek beyaz peynir rakı istiyor alın getirin diye ne yapalım diyor....

is güc yap cocuklarla oyna boya biseyler yap yine ayni evde durmak insani yemege daha Cok itiyor, tv karsisinda bu ara hep yemek istiyorum 😰
onlar luzumsuz stok 😅
hosgeldin canim, dikkat ediyorsan sorun yok bence 😁
emegine saglik canim 🌸
kolay gelsin canim temizlik gibisi yok 🌸
oh mis 😁 kolay gelsin canim, Bende yapmam lazim ama pislenmedi öyle idare eder 😅 temizlik iyidir rahat oluyordu icin ferahliyor 🌸
kolay gelsin abla 😁😁 es evdeyse Tamam 😀
oda bisey canim devam edersin ins 🌸

Ne kadar sorumsuz insanlar var Sonra Neden yayiliyor, böyle sorumsuzlar yüzünden iste. Bazilarinda belirtide olmuyor bulastigini anlamadan bile insanlara bulastiriyorlar 😓
cidden yaav evde durmaya alışık olmayan insanlar boyuna stresi atıştırmakla atmaya çalışıyor biri de benim oğlan :( bu zor zamanlar da geçecek allahın izniyle mecbur sabırlı olucaz
işte yüzden kimseyle temas etmeyin diyorlar bende mi var sen de mi var ne belli

Dünkü paylaştığım belgeseli izlemelisin.
Kendimize daha fazla vakit ayırabilmek için minimalist olmalıyız...
Düşünsene 70 yaşına geldin ve geri dönüp baktığında sadece ev işi ve yemek yaparak kendini heder etmişsin.
dün gece açtım videoyu azıcık izledim sık kullanılanlara ekledim inşallah bu akşam izlerim ben de minimalist olmak istiyorum yaaa adamın evi nasıl güzeldi boş gibiydi sadece gerçekten ihtiyacı olan şeyler vardı imrendim oncacık izlediğimle

anladığım kadarıyla yaşlı değilmiş kadınmış da , kendi canı sıkılmıştır ondan çıkmıştır kesin ilacı alacak mutlaka birileri vardır olmasa da eczaneyi arayıp söyleyince getiriyorlar eve , o olmadı zabıta polis getiriyor
yazık onlara da bildiğin kullananlar var nette gördüm zabıta amirine telsizle soruyor: amirim yaşlı kişi ekmek beyaz peynir rakı istiyor alın getirin diye ne yapalım diyor....
2-3 hafta evvel herkes çıktı dediki; "Bu virüs Türk milletinin DNA yapısına zarar vermez", biz temiz milletiz, 5 vakit abdest alıyoruz, virüs bize etki etmez"...
Bunca insanı inandırdılar, insanlarda şimdi o nedenle rahatlık var, bilinçsizce kandırıldılar.
Bugün bir doçent çıkmış "grip gibi diyerek hata yaptık, milletimiz onun için ciddiye almıyor" dedi...
Domuz gribi olduğu dönemde sağlık bakanlığında çalışıyordum, o zaman millet çok ciddiye almıştı.
Çünkü kimse bize birşey olmaz dememişti.
....
Yanlız şu da bir gerçek
Her yıl mevsimsem gripten daha fazla vatandaş oluyor, bunu bütün sağlıkçılar bilir.
Şu anda dünyaya yayılımı nedenli panik havası yaygın

karantina da eviniz de kalın denilen millet ilçedeyse şehre geliyor neyden nerden kaçıyorlar valla anlamadım gitti gülüm
eviniz de oturun diyince bazı insanlara bir şeyler oluyor sanki hapishanede oturun deniliyor gibi kaçma istekleri oluyor kimse 1-2 hafta evde oturdu diye çatlayıp ölmez
burada yurt dışından gelen çok kişi var gülüm onların da umuru değil gibi davrananı çok fazla diyorlar
bende anlamis degilim onu. Gittigin yer dahami iyi olacak. Virus orayi teget gecti sanki.
Tunaydin kizlar

Bizim catida bi yer kirilmisti
Isciler var catida calisiyolar
kolay gelsin abla
is güc yap cocuklarla oyna boya biseyler yap yine ayni evde durmak insani yemege daha Cok itiyor, tv karsisinda bu ara hep yemek istiyorum 😰
onlar luzumsuz stok 😅
hosgeldin canim, dikkat ediyorsan sorun yok bence 😁
emegine saglik canim 🌸
kolay gelsin canim temizlik gibisi yok 🌸
oh mis 😁 kolay gelsin canim, Bende yapmam lazim ama pislenmedi öyle idare eder 😅 temizlik iyidir rahat oluyordu icin ferahliyor 🌸
kolay gelsin abla 😁😁 es evdeyse Tamam 😀
oda bisey canim devam edersin ins 🌸

Ne kadar sorumsuz insanlar var Sonra Neden yayiliyor, böyle sorumsuzlar yüzünden iste. Bazilarinda belirtide olmuyor bulastigini anlamadan bile insanlara bulastiriyorlar 😓
evet heryeri temizledim icim rahat.
Ama iki saat sonra esim gelecek ev yine pislenecek gibi hissediyorum.
Ah bu korona belasi herifi ocu gibi gosteriyo😀😀
Herkese hayirli günler 🌸🌸
Ömür bitiyor ev isleri bitmiyor 😤
Oturayim asagaya dedim Oda olmadi, sonrasinda cocuklarla biseyler yaptik, simdi kendileri oynuyor oturdum biraz 🤓🤓
evet yarin bak yine kirli heryer.
Ama yapmadanda olmuyor
Temizlik yapıldı,çamaşır k
atlandı, yemek yapma vakti geldi işler bitmiyo ya 😭
Benimde yemegim yok daha poffff.

2-3 hafta evvel herkes çıktı dediki; "Bu virüs Türk milletinin DNA yapısına zarar vermez", biz temiz milletiz, 5 vakit abdest alıyoruz, virüs bize etki etmez"...
Bunca insanı inandırdılar, insanlarda şimdi o nedenle rahatlık var, bilinçsizce kandırıldılar.
Bugün bir doçent çıkmış "grip gibi diyerek hata yaptık, milletimiz onun için ciddiye almıyor" dedi...
Domuz gribi olduğu dönemde sağlık bakanlığında çalışıyordum, o zaman millet çok ciddiye almıştı.
Çünkü kimse bize birşey olmaz dememişti.
....
Yanlız şu da bir gerçek
Her yıl mevsimsek gripten daha fazla vatandaş oluyor, bunu bütün sağlıkçılar bilir.
Şu anda dünyaya yayılımı nedenli panik havası yaygın
bazı şeylerde ciddiyet ve tedbir ne kadar önemli onu çok iyi anladık
eşim şimdi hastane de otopsi çıktı gitti adamcağız inşallah maske eldiven verirler dedim , artık allaha emanetiz hepimiz :))

bende anlamis degilim onu. Gittigin yer dahami iyi olacak. Virus orayi teget gecti sanki.
kolay gelsin abla
evet heryeri temizledim icim rahat.
Ama iki saat sonra esim gelecek ev yine pislenecek gibi hissediyorum.
Ah bu korona belasi herifi ocu gibi gosteriyo😀😀
evet yarin bak yine kirli heryer.
Ama yapmadanda olmuyor

Benimde yemegim yok daha poffff.
ohh misler gibi oturun gülüm benim de çamaşır katlanacak akşam yaparım onu şimdi canım istemiyor bir de yemek pişecek o kadar:)
italya da o hatayı yaptılar ya erken tedbir almadılar ilk çıkan bölgedeki insanlar başka yerlere gitti oralaravirüsü taşıdı diye anlattılar ya gülüm
ne gelirse insanlığın başına cehaletten gelecek diye birinin sözü vardı ne kadar da doğru diyesim geldi bir daha :)

dün gece açtım videoyu azıcık izledim sık kullanılanlara ekledim inşallah bu akşam izlerim ben de minimalist olmak istiyorum yaaa adamın evi nasıl güzeldi boş gibiydi sadece gerçekten ihtiyacı olan şeyler vardı imrendim oncacık izlediğimle
Bende çok imrendim inan.
"3 ayda 33 parça kıyafet" felsefesi de çok hoşuma gitti.
Artık kıyafet yıka, as, kurut, ütüle işinden çok yoruldum.
Evde 2 tane 6 kapaklı gardrop sadece benim kıyafetlere ait.
Kızların 2 sine ait olan dolapta 6 kapaklı.
Bazalarin altı tıka basa dolu, bazen bazı eşyalarımı unuttuğum bile oluyor, yazdan yaza dökünce her yeri "bu da varmış" diyorum.
Bizim evin minimalisti eşim.
Geçen yaz 6+1 dubleks almak istemiştim, eşim "çok yoruluruz" demişti.
Şimdilerde şükrediyorum, iyi ki almamışız diye...
Şimdi en azından kitap okumaya ve kendime özel vakit ayırmaya fırsatım oluyor, o zaman uyumaya bile vaktim olmayacaktı

bazı şeylerde ciddiyet ve tedbir ne kadar önemli onu çok iyi anladık
eşim şimdi hastane de otopsi çıktı gitti adamcağız inşallah maske eldiven verirler dedim , artık allaha emanetiz hepimiz :))
Verirler canım, merak etme

24 Mart Salı

14:30=== 3 yumurta haşlama
2 yk tulum peyniri
5 'er adet kaju, badem, fındık, yer fıstığı
2 fincan kabak çekirdeği
1 kase sarımsaklı yoğurt
2 kase çoban salata

Su=== 1.5 lt

Spor=== 60 dk bantta yürüyüş

@Tekrar dene 180 puan
Devam mı omada 👍🏻😊
Afiyet olsun canım güzel olmuş

Ayyyy kızlar yaa canım hiçbirşey yapmak istemiyor çok sıkıldım bu durumdan evde oturmak değil sıkan aksine ben severim evimi ama istediğim zaman rahatça çıkamayacak olmak çok etkilemeye başladı beni 🙈
Evişi de yapmıyorum kendime zaman da ayırmıyorum öyle boş boş vakit geçiriyorum

Bende çok imrendim inan.
"3 ayda 33 parça kıyafet" felsefesi de çok hoşuma gitti.
Artık kıyafet yıka, as, kurut, ütüle işinden çok yoruldum.
Evde 2 tane 6 kapaklı gardrop sadece benim kıyafetlere ait.
Kızların 2 sine ait olan dolapta 6 kapaklı.
Bazalarin altı tıka basa dolu, bazen bazı eşyalarımı unuttuğum bile oluyor, yazdan yaza dökünce her yeri "bu da varmış" diyorum.
Bizim evin minimalisti eşim.
Geçen yaz 6+1 dubleks almak istemiştim, eşim "çok yoruluruz" demişti.
Şimdilerde şükrediyorum, iyi ki almamışız diye...
Şimdi en azından kitap okumaya ve kendime özel vakit ayırmaya fırsatım oluyor, o zaman uyumaya bile vaktim olmayacaktı
gülüm sen vur diyince öldürmüşsün 2 tane 6 kapaklı dolap sadece senin kıyafetinse çok çoookkk fazla, canın çıkar topla yıka temizle yazık sana yaa
gülüm bildiğin almak için çalışıp aldıklarımızı düzenlemek temizlemek için yaşar olmuşuz , eşim emekli olursa arsaya ev yaptıralım diyorduk ben boyuna aman küçük ev diyip duruyorum ömrüm temizlikle mi geçecek rabbimin beni yaratma amacı bu mu
6+1 i alsanız hafta da 1 gün yardımcı alsan bile baş edemezdin ama şöyle de bir durum var ileriyi düşünürsen bayram da seyran da çocuklar evlenip çoluk çocukla geldiği zaman her birine ayrı oda olsun istenir elbet , benim tek çocuk ev yaparsak alta yatak odası mutfak salon üste 2 oda (biri oğlanla geline diğeri çocukları olursa onlara) küçük mutfak odalara da banyo olsun dedik tabi gücümüz yeter de yaptırabilirsek :)

Back
X