Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

oyle abla hepsi aynı anda calısmadı lazım isleri birbiriyle baglantılı oluyor
benimde dızlerle boynum agrıyor daha cok abla
tum dunyada bıtmedıgı surece tehlike devam ediyor abla daha dun yeni vaka gelmıs cine yurt disı kaynaklı
bazen bebdede oluyor umarım olmaz
ne durumda annen canım
gunaydın canım
erkenden kalkıp kahvaltı yapıyor mu peki 8 de iş başı madem
canımızı ağrıtacak kadar zorlamayalım bir daha gülüm benim şükür yatınca geçti az sıcak istiyormuş bel :)
inşallah havalar ısınınca uzmanların umut ettiği gibi olur da virüs biter

erkenden kalkıp kahvaltı yapıyor mu peki 8 de iş başı madem
canımızı ağrıtacak kadar zorlamayalım bir daha gülüm benim şükür yatınca geçti az sıcak istiyormuş bel :)
inşallah havalar ısınınca uzmanların umut ettiği gibi olur da virüs biter
Yok abla 9 gıbı kalkıp 9 bucuk gıbı tost yapıyorum ona bazende normal kahvaltı ben kalkana kadar tırtıklıyor bıseyler kutu kutu abur cubur doldurmuş eve

Bu videolara bak o zaman

ikinci videodakileri uygulamam lazim 😅 kirik telefonumu bile sakliyorum oldu 3 sene 😅 kiyafette baya geri dönüsüm Container a attim ama digerlerinide atacam bugünün görevi o olsun 😁😁 diger yeni kiyafetleri bakalim ne yaparim bol oluyorlar 🕵🏻🕵🏻
Vücudundaki oksijen azalîyor oksijen veriyorlar büyük şehir hastanesine almışlar tam belli değil malesef
tez vakit iyi olur ins canim
Evet onca harekete ragmen dune gore +300 gosterdı😫😯
Yorgunluk uykusuzluk Hersey etkiler canim cumaya degisecek insallah

Benim biraz kusuruma bakmayın kafayı yemek üzereyim ne yemek ne başka birşey düşünücem gibi değilim
çok geçmiş olsun cnm. Rabbim şifasını versin
Olur canım benim haklısın bir kepçe çorba 1 dilim ekmek demek dedi diyetisyen salata ile geçiştirsem zorlanıyorum emzirdiğim için sanırım .
benim sütüm de hiç kalmadı zaten azdı olanda gitti. Vicdan yapmıyor da değilim😞😞
Büyüklerden "eşyaya hizmet etmek" ifadesini çok duymuştum.
Eskiler minimalizmi çok güzel ifade etmiş aslında
Aynen cnm. Eşyalar bizim rahatlığımız için ama biz eşyaların kölesi olmuşuz malesef

anladığım kadarıyla yaşlı değilmiş kadınmış da , kendi canı sıkılmıştır ondan çıkmıştır kesin ilacı alacak mutlaka birileri vardır olmasa da eczaneyi arayıp söyleyince getiriyorlar eve , o olmadı zabıta polis getiriyor
yazık onlara da bildiğin kullananlar var nette gördüm zabıta amirine telsizle soruyor: amirim yaşlı kişi ekmek beyaz peynir rakı istiyor alın getirin diye ne yapalım diyor....
Buz da götür diyo amiri 😂

Ayyyy kızlar yaa canım hiçbirşey yapmak istemiyor çok sıkıldım bu durumdan evde oturmak değil sıkan aksine ben severim evimi ama istediğim zaman rahatça çıkamayacak olmak çok etkilemeye başladı beni 🙈
Evişi de yapmıyorum kendime zaman da ayırmıyorum öyle boş boş vakit geçiriyorum
Beni de virüs kapıp karantinaya alınırsak çocuklar ne olacak düşüncesi yiyip bitiriyor

gülüm sen vur diyince öldürmüşsün 2 tane 6 kapaklı dolap sadece senin kıyafetinse çok çoookkk fazla, canın çıkar topla yıka temizle yazık sana yaa
gülüm bildiğin almak için çalışıp aldıklarımızı düzenlemek temizlemek için yaşar olmuşuz , eşim emekli olursa arsaya ev yaptıralım diyorduk ben boyuna aman küçük ev diyip duruyorum ömrüm temizlikle mi geçecek rabbimin beni yaratma amacı bu mu
6+1 i alsanız hafta da 1 gün yardımcı alsan bile baş edemezdin ama şöyle de bir durum var ileriyi düşünürsen bayram da seyran da çocuklar evlenip çoluk çocukla geldiği zaman her birine ayrı oda olsun istenir elbet , benim tek çocuk ev yaparsak alta yatak odası mutfak salon üste 2 oda (biri oğlanla geline diğeri çocukları olursa onlara) küçük mutfak odalara da banyo olsun dedik tabi gücümüz yeter de yaptırabilirsek :)
Malatya da mı düşünüyosnuz abla

Beni de virüs kapıp karantinaya alınırsak çocuklar ne olacak düşüncesi yiyip bitiriyor
Aynen bunu bende dusunuyorm ama buyk ihtimal onlarda bizimle gelr herhalde virus kapmis olma riskinden dolayi. Allah korusun ya

Back
X