- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
- #355.081
niye öyle oldu ki acaba vücut kendini korumaya mı alıyor kiArtım gitmiyor kızlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye öyle oldu ki acaba vücut kendini korumaya mı alıyor kiArtım gitmiyor kızlar![]()
çok doğru demiş doktor en çok virüsün bulaşma ihtimali hastane sağlık ocağı market kalabalık olan yerlerAblacım bende özledim grubu. Son zamanlarda iyice yoğunlasmistim. Şimdi sadece 2 gün dışarı cikicam. Buralarda olucam inşallah artık
Geldim canım dün gece. Baya abarttik ordayken. Annemle kardeşim birlikte yaşıyor, diğer evli kardesimde onlara yakin. Bı ben uzaktayım. Yiyecek farklı bişey alinca, hele ki biz seviyorsak yemeyip hepsini biriktiriyolar bizi bekliyorlar. O yüzden biz gidince hep yemek üzerine geciyor
Öyle canım gercekten. Benimki yavaştan kaçıyor toplamam lazım.
Abla nerdeyse 2 aydır gitmemistik o yuzden. Ama pişman olduk geldiğimize. Perşembeye kadar kalacaktık, tedirgin olup salıdan döndük
İzne bu hafta ayrıldın kacmaz gözümden
Abla kardeşim dün sağlık ocağına gitti ilaclarimizi yazdırmak için. Aile hekimimiz çok kızmış sen buraya nasıl tedbirsiz gelirsin diye. Maske ve eldiven olmadan gelmemeliydin demiş.
Çok geçmiş olsun canım hiç bilmiyorum
Kuzum ben yanlışlık yapmışım. Sen listede değilsin zaten sarı kart olmaması gerekiyordu.
Dün okudum annenin hastalığını ama yazamadım. Allah acil şifa versin inşallah atlatir en kısa zamanda. Sen moralini yüksek tut hepimiz dua edelim![]()
bana da kimse gelmiyor arada tontişimdi onunla da hep mutfakta oturuyoruz hepimizin huyu aynı kim gelecek diye değil biz durup dayanamıyoruz zire zibile :)))Eşimde söylendi bugün iki günde bir süpür evi kim gelecek diyo![]()
sen de dün kendini temizliğe verenlerdensin eline canına sağlık mefkuşum güle güle dağılsın dolapların :))Gunaydin kizlar
Herkesler iyimi
Bende dün yiyecek dolabini duzelttim
Asagida küçük buzdolabi var onu temizledim
Camasir vs.
Camasir makinesinin ilac konan yerini bayadir ellemediydim onuda aradan cikardim :))
ayni canim bunalim var biyere cikmiyoruzKızlar tunaydinlarr hep evdeydik zaten daha once de smdi kocamda izinli oda evde biyerede gidememek cok bunaltiyor ya sizde durumlar nasıl
allah rahmet eylesinGorumcemin komsusu ölmüş koronadan hatta ölüm belgesnin resmni atmis esime gorumcem Covid-19 falan yaziyor ay öyle gorunce bi garip oldm bazilari hala ciddiye almiyorlar ya onlar göstermek lazm aslında insan olayn ciddiyetni anliyor cnku
seviyede detoks yapiliyormuydu canim yapsanArtım gitmiyor kızlar![]()
oh hosgeldin insanin Evi gibi rahat ettigi yer yok benceGünaydın kizlarrr sonunda evimizdeyiz dün gece geldik. İnsanın evi gibisi yok![]()
sanirim Sadece vodafone da ablabenimkin de yazmıyor kendimi dışlanmış hissettim yaaavf![]()
düne kadar iyiydim bu gün acayip sinirliyim eşim öğleden sonra gidecek işe oğlan sürekli evde saçını da tepeden bağlayıp uflayarak geliyor yanıma dövesim var sıpayı boyuna posuna bakmadan![]()
Anlatma sekline hayranimevet gülüm malatya da eşimin ailesi benim annem ablam da gerçi arada eşim sivas kangallılar ya oradan bir köyden yer alıp ucuza oraya 2 göz ev yapıverelim diyor beni kızdırmak için (köy sevmiyim ben bahçe bağ ekip biçmeyi de sevmiyim buzdolabını açıp yeşillik çıkarmayı seviyiimmm)
Cok sükür abla sen nasilsin?Gunaydin kizlar
Herkesler iyimi
Camasir vs.
Camasir makinesinin ilac konan yerini bayadir ellemediydim onuda aradan cikardim :))
Yok ben siz gibi abartmadim :))sen de dün kendini temizliğe verenlerdensin eline canına sağlık mefkuşum güle güle dağılsın dolapların :))
Daha yapilacak cok iş varCok sükür abla sen nasilsin?
Oh iyi yaptin temizlik ferahliktir![]()
Ozaman Bugün feraha kavusma zamaniDaha yapilacak cok iş var
O yüzden ferahlik yasiyamadim daha![]()
pis bimcell bana yazmamış :)))ayni canim bunalim var biyere cikmiyoruz
allah rahmet eylesinkac yasindayi? Bi rahatsizligi varmiydi?
seviyede detoks yapiliyormuydu canim yapsan
oh hosgeldin insanin Evi gibi rahat ettigi yer yok bence
sanirim Sadece vodafone da abla
siniri oglanin saclarini keserek cikar abla
Anlatma sekline hayranim![]()
akıllı hatunsun vesselam , ben biraz da eşler dönüşümlü çalışacak herkes evde diye her gün gürültü yapıp alt komşuyu rahatsız edersem diye 2 günde dip bucak bitsin dedim , dün zaten cam kapı silme v.s. yaptım çok gürültü çıkarmadım ,Yok ben siz gibi abartmadim :))
Her gün biraz biraz yaparim![]()
Gönlüne göre olsun ablam herşeyevet gülüm malatya da eşimin ailesi benim annem ablam da gerçi arada eşim sivas kangallılar ya oradan bir köyden yer alıp ucuza oraya 2 göz ev yapıverelim diyor beni kızdırmak için (köy sevmiyim ben bahçe bağ ekip biçmeyi de sevmiyim buzdolabını açıp yeşillik çıkarmayı seviyiimmm)
Serumdn sonra böyle oluyor abla yaniye öyle oldu ki acaba vücut kendini korumaya mı alıyor ki
Sonra da çok birikiyor abla ya. Derli toplu olunca ev bi rahatlık geliyo o zaman banabana da kimse gelmiyor arada tontişimdi onunla da hep mutfakta oturuyoruz hepimizin huyu aynı kim gelecek diye değil biz durup dayanamıyoruz zire zibile :)))
eşinin sözünü dinle sen gün aşırı süpür gülüm şimdi herkes evde konu komşu da gürültüden rahatsız olmasın sen de az kendini bırak 1 gün ev temizlenmedi diye ölmeyik daaa(kendime de diyorum )
Kolay gelsin ablaaGunaydin kizlar
Herkesler iyimi
Camasir vs.
Detoks önerilmiyor ama azaltıcam iki gün moralim çok bozuluyo artıya yaayni canim bunalim var biyere cikmiyoruz
allah rahmet eylesinkac yasindayi? Bi rahatsizligi varmiydi?
seviyede detoks yapiliyormuydu canim yapsan
oh hosgeldin insanin Evi gibi rahat ettigi yer yok bence
sanirim Sadece vodafone da abla
siniri oglanin saclarini keserek cikar abla
Anlatma sekline hayranim![]()
Bende sevmiyorm bahçe işini eşime dedim baştan ben bahçede iş yapmam yerim içerim dedimpis bimcell bana yazmamış :)))
oğlan saçını uzatacak diye kaç aydır uğraşıyor ama sert saçları ve yeterince uzamadı horozun kuyruğu gibi dik duruyor tam komedi kessem evi terk eder sıpa
ne yapayım gülüm taze 2 ot yiycem diye saatlerce bahçe işiyle mi uğraşayım zaten alerjiğim ve tembelim sevmiyorum işte yavf açık açık hislerimden bahsediyorum yani![]()