Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok mu hızlı yürüyorsun acaba canım
Okullar ertelendi yine, okula gitmenin güzelliğini farkettim.
1 ay daha evde, hemde bahar gelmişken..

@huban1234 annesi sanırım yoğun bakıma alınmıştı, solunum sıkıntısı vardı çünkü
Yok cnm hızlı değil hızımı düşürüp çıkarıyorum ama arkadaşım eğik yürüdüğüm için olabileceğini söyledi 1 hafta dinleneyim düz yürücem bakalım

Sizleri seviyorum güçlü kadınlar
İyi uykular herkese

Teşekkür ederiz canım 😍😍
Eskisi gibi gelmeyince,
"Yine baklava açıyor galiba bu kız" diye düşünmeye başladım.
Yapıpta yemiyorsun değil mi?
Nasıl gidiyor seviye
Yok canım pazartesi okul açılır diye şöyle bi temizlik yapayım dedim dolap içleri filan onlarla uğraşıyordum tatil uzatılınca daha da yapmam seviye şükür iyi gidiyor alıştım şükür 🙏🏻

25 Mart Çarşamba

15:30=== 2 fincan kabak çekirdeği
5 'er adet kaju, badem, fındık, yer fıstığı
El büyüklüğünde kağıt kebabı
3 kase çoban salata

Su=== 1.5 lt

Spor=== 60 dk bantta yürüyüş

@Tekrar dene 180 puan
hafif bir gun olmus

Off artık bunaldım valla hep aynı şeyler, bi mayıştım bugün😓 çocukları yatırınca koltuğa oturunCa başlıyor bende yeme isteği, yorgunluktan mi midem kazınıyor yoksa stressten mi bilmiyorum 😓😓😓
stretendir canim o.
Uyma sen ona. Yeme yeme.
Valla okula kizlari alip gelmek sikici oluyirdu bazen onu bile ozledim .meger nw guzelmis.
Gececk canim sabir

Yazışırken 2 makina çamaşır katladım kızlar:rolleyes:
İyi mi?
masallah .
Becerikli kadin

Bu arada Jasminium84 Jasminium84 Handandandan Handandandan
Kocaman sariliyorum size :KK74::KK74:
Rabbim evlatlarinla guzel gunler gostersin ins.
Gecmisi bosverin bugun harikasiniz😍

Süpürge acinca sesden bozuluyor :)

Koltukta benim yerime yatiyor, baska yerde rahat edemiyorum ben :)
Bide tv de sevmedigim seylere bakiyor

Abla seninki tam zıtmış sana :KK48:
65-66 arası gidip geliyorum şu an canım. Ya benim kilo alma nedenim neymiş biliyo musun. Sen git her sabah tahin pekmez ye. Anam o da bi iştah açıyo ooff. Onu yemeyi bıraktım iştahım azaldı çok şükür 😁

Ah ahh bilmezmiym bende cok severm ama yemiyorm bu ara bende 71-72 arasi takildm kaldm ama 1 nisan diyorm hep kendime inşallah oda yaln olmaz

yok abla dayanıyorum bozmucam mercimek koftesi bana baya ıyı geldı sısırır diyordum ama
valla abla o kahve yanında atıstırmalıgı olmadan ıcılmıyor
hıc fıkırm yok abla seviyelere cok muafık degilim zaten
kac kilo verdin diyecektim ki 5.5 kılo vermıs sın masallah canım
😘
bir benım koca kısı yatısta aksama kadar cıceklerıyle ugrastı durdu

kuzum Rabbım yardımcınız olsun dualarımız sızınle
hadı canım bu hastalık dunyayı mafwdecek
gunaydın canım 💞💞
gunaydın 💕
gunaydın canım stres yapma butun tedbirlerini al ve dikkatli ol sadece
mercimek sısrmıstır iner sıslık bı kac Gune

Hayırlı sabahlar canım iner odem yarına

Cicekler de cok ilgi istiyor

Aminnn düşünemiyorum bilee o durumu :KK43: Evden çıkmıyoruz hiç bu sebeptn. Aksi gibi dün görümcemi hastaneye götürdü eşim rica ettilerde 😔

Aynen bizde oleyz alisverise bile esim gidip geliyor beni goturmuyor.
Allahin izniyke bisi olmaz insallah cnm

düne kadar iyiydim bu gün acayip sinirliyim eşim öğleden sonra gidecek işe oğlan sürekli evde saçını da tepeden bağlayıp uflayarak geliyor yanıma dövesim var sıpayı boyuna posuna bakmadan :KK45:

Hahhaha ayy napsin oda skliyodur ya biz alisigiz gene hep evdeyiz normaldede onlara zor geliyor smdi

Kaç yaşındaymış Pınar?

42 yasindaymis :/

bu son bir kaç gün de sanki biraz daha ciddiye almaya başlandı gibi inşallah tam ciddiyetini herkes anlar gülüm

Ay insallah abla ya

Gunaydin kizlar

Herkesler iyimi

Bende dün yiyecek dolabini duzelttim
Asagida küçük buzdolabi var onu temizledim
Camasir vs.
Camasir makinesinin ilac konan yerini bayadir ellemediydim onuda aradan cikardim :))

Kolay gelsn abla

ayni canim bunalim var biyere cikmiyoruz😓
allah rahmet eylesin😓 kac yasindayi? Bi rahatsizligi varmiydi?
seviyede detoks yapiliyormuydu canim yapsan
oh hosgeldin insanin Evi gibi rahat ettigi yer yok bence 😍
sanirim Sadece vodafone da abla 😁
🤣🤣🤣🤣 siniri oglanin saclarini keserek cikar abla 🤣🤣

Anlatma sekline hayranim😁😁😁

42 yasindaymis cnm rahatsizligni bilmiyorm sormamış esimde ama gencmis ya aslınd :(

allah safi ismiyle sifa versin.tez zamanda atlatir insallah🙏🙏
benimkinde yazmiyo bisey:))
bizde ayni canim..babami ozledim.nerdzyse 2 haftadir gormuyorum 2 dk lik yol.ama gidemiyorum
hosgeldin canim evine..insan evine girince oh be diyoo:))
iyyiz kukur abla..benim.temizlik bitti bugun:)
bende boyleyim bugun.tartildim.gitmemis hic..hergun spor yapiyorum bide ustune temizlik yaptim aksama kadar da oturmuyorum..bende anlamadim niye boyle oldu

Cok zor ya bugunlerde hemen gecer inşallah

umarım yorgunluktandor yoksa su aksamları cektıgım aclık cekılecek degıl
bende cocuklara da bulasırsa ne olur diye dusunuyorım kimseyi almıyorlar yanına o kadar sure ayrı kalmak ben kapsam gene cocuklarda aklım kalmaz en azından babalarının yanında derim
bı sureden sonra alısıyorsun canım eve sardım ben dolapları duzenleyıp temizliyorum
😕rabbim sen yardım et
Allah dinlendirsın canım
benimde uyanmam 9 u pek gecmıyor abla cocuklar kalkınca otomatikmen kalkıyorum
sen yaparsın canım yeterki bismillah de
İstanbul da 24 aile hekimi ve hemsıreye bulasmıs karantina dalar mis
herkes evı kırklıyor sanırım abla bende baharatliği ve cayları koydum yeri temizledim duzenledım gardolapı indirip temizledim her gun bir ıkı yeri temizleyip duzenleyeyım dıyorum
niye konusmuyonuz abla

Ben olsam giderdim canim kv cagırsam gıtmezdım😂

Aynen bende evi bi elden gecirsem Iyi olcak detayli dolaplar, atilcaklar vs ama cocukla yarim kalck diye hicbiseye girisemiyorm

Kızlar nadir de olsa komşularla arada gorusuyoruz ama orda bile surekli kolonya kullaniyorm dikkat etmeye calisiyorm ama hatamı ediyorz acaba bilmiyorm. Eşim bikackez dedi fazla gorusmeyn artk dikkat et vs. Ama direk gitme demiyor bende sklıyorm zaten sürekli evdeyz diyorm onlar da temiz titizler bisi olmaz diyorm ama ne bilym sizinde ole gorustugnuz komsunuz vs varmı merak ettm

hosgeldin evine canim.insanin evi gibisi yok gercekten
evet abla sabah yine ayni daginik tozlu bir eve uyandim😀😀😀
Bu tozlar nerelerden geliyor anlamiyorum hic.

bendede yok abla benimkide bimcelll☺
ayy ayni benim esim.bizde apartmandayiz arkadaki bahcede herkese bahce ekmek icin yerimiz var. Butun yaz o ilgileniyor. Bende hic sevmem bilmede zaten.
Mustakil ev askiyla yanip tutusuyor adam.ben bahceye elimi surmem kendine guveniyorsan dusun dedim😁😁😁
eslerle de didismeden vakit gecmezki😁😁😁 bizimki tuzu biberi hesabi.
kolay gelsin abla sildinmi camlari
Camasir isi hic bitmiyorr zaten. Bende susadim ezani bekliyorum

ben de iki haftadir annemlerle kardeslerimle gorusmedim😕 kv degillede gorusmedik. Baya bosluk oldu alismisiz her hafta gorusmeye ozledim valla.

canim ailenle iliskin cok onemli bu konuda,bunuda sen daha iyi bilirsin.
Ama ben olsam tercih etmezdim.artisinin yaninda eksiside olur canim
tontişimin bir lafı var totomuzdan güpür mü dökülüyor nereden geliyor bu tozlar diye :)))
kız biz arsayı da aldık emekli olursa müstakil evi yapıcaz inşallah da o bahçeye kim bakacak ve tabi ki güvenliği nasıl sağlanacak eşim asla köpek istemiyor ben en iri cinsinden şöyle bakışınla anlayıp karşıdakini parçalayacak bir şey istiyorum , enikken alıp ben eğiteyim :rolleyes:
aileni özlesen de mecbur gülüm herkesin iyiliği için sabredilecek tez zaman da biter gider inşallah şu virüs

Şöyle canım şu anda kiraya da yardım ediyorlar
Yani başa kakacak bişeyi var annemin hali hazırda ondan daha çok yakın olmak korkutuyor gözümü
Annem bana çok yakın olsa bana çok iyi davransa çok iyi bi anne kız ilişkimiz olsa bile yapı itibariyle herşeye karışan ve eleştiren bi kadın ve temizlik düzen konusunda da takıntılı
Ben daha rahatım ve bu konuda da çok eleştirir beni çocukların bi tane eşyasını ortada görsün günlerce ben başta olmak üzere herkese bunu anlatır şimdi her gün gelirse her gün bu eleştirilerini kaldıramam gibime eliyor
En basit örnek bu 🙄
huzurun olmayacak gülüm görünen köy kılavuz istemez babanı kırmadan uygun bir dille sağ ol babam deyip reddedin bence , eşin ne diyor o da kararsız kaldı değil mi

Kızlar nadir de olsa komşularla arada gorusuyoruz ama orda bile surekli kolonya kullaniyorm dikkat etmeye calisiyorm ama hatamı ediyorz acaba bilmiyorm. Eşim bikackez dedi fazla gorusmeyn artk dikkat et vs. Ama direk gitme demiyor bende sklıyorm zaten sürekli evdeyz diyorm onlar da temiz titizler bisi olmaz diyorm ama ne bilym sizinde ole gorustugnuz komsunuz vs varmı merak ettm
Yok canim ben 2 haftadir kimseyle girusmuyorum.
Benim kimsularda tirizler ama bu virusun tirzlikle alakasi yok.
Benim esim ise gidip geliyor hadi kaparsa birinden ve bana da bulastiysa kimseye bulastirmak istemem.
Ayni sekilde onlarin esleride ise gidip geliyor.
Gerci onlar arada topalniyorlarmis cop atarken debk gelince dediler.
Sen evden cikmayacam dedigin icin cagirmadik dediler.benimki cikmayin gorusmeyin bir sure dedi zaten

Bence su donemde azcik mesafe iyidir sen bilirsin canim ama

umarım yorgunluktandor yoksa su aksamları cektıgım aclık cekılecek degıl
bende cocuklara da bulasırsa ne olur diye dusunuyorım kimseyi almıyorlar yanına o kadar sure ayrı kalmak ben kapsam gene cocuklarda aklım kalmaz en azından babalarının yanında derim
bı sureden sonra alısıyorsun canım eve sardım ben dolapları duzenleyıp temizliyorum
😕rabbim sen yardım et
Allah dinlendirsın canım
benimde uyanmam 9 u pek gecmıyor abla cocuklar kalkınca otomatikmen kalkıyorum
sen yaparsın canım yeterki bismillah de
İstanbul da 24 aile hekimi ve hemsıreye bulasmıs karantina dalar mis
herkes evı kırklıyor sanırım abla bende baharatliği ve cayları koydum yeri temizledim duzenledım gardolapı indirip temizledim her gun bir ıkı yeri temizleyip duzenleyeyım dıyorum
niye konusmuyonuz abla

Ben olsam giderdim canim kv cagırsam gıtmezdım😂
doğru sen zaten erken kalkıyorsun .
of yaaa bilmiyordum şimdi senden öğrendim yazık yeterli tedbir olmayınca kaparlar tabi doktoru da hemşiresi de ilk cephede sağlık çalışanları sonra polis zabıta var rabbim hepsini esirgesin

tontişimin bir lafı var totomuzdan güpür mü dökülüyor nereden geliyor bu tozlar diye :)))
kız biz arsayı da aldık emekli olursa müstakil evi yapıcaz inşallah da o bahçeye kim bakacak ve tabi ki güvenliği nasıl sağlanacak eşim asla köpek istemiyor ben en iri cinsinden şöyle bakışınla anlayıp karşıdakini parçalayacak bir şey istiyorum , enikken alıp ben eğiteyim :rolleyes:
aileni özlesen de mecbur gülüm herkesin iyiliği için sabredilecek tez zaman da biter gider inşallah şu virüs
evet guvenlik isi sikintili mustakil evin abla . kendine ait bir ev bende cok istiyorum.rahatca gir cik cocuklar rahatca oynasin falan. Ama bahce cok dusunduruyor.

Gonlunuze gore bir ev yaparsiniz ins abla.

Evet abla sabredecegiz gorunutlu konusiyoruz
Rabbim baska dert vermesin ins

doğru sen zaten erken kalkıyorsun .
of yaaa bilmiyordum şimdi senden öğrendim yazık yeterli tedbir olmayınca kaparlar tabi doktoru da hemşiresi de ilk cephede sağlık çalışanları sonra polis zabıta var rabbim hepsini esirgesin
Amin abla

Ben atacam ama gitmiyor.
Sabrımı sınıyor sağolsun
ya da rabbim eşinle seni sınıyordur gülüm , bazen görmemek bazen duymamak bazen de hiç tutmadan içindekileri yüksek sesle boşaltmak gerekiyor ki o sabır taşmasın arada boşalsın yer kalsın

uzak olduklari icin .yakin olsalardi bukadar yastik yorgana gerek kalmazdi:))bi kac saatline gelip giderlerdi..benim 2 ablamda uzakta geldiklerinde 1 2 hafta kaliyorlar..mecbur annemde fazladan var.
gelininiz varmi bilmiyorum ama varsa yandi ozman:)
anne evi olduğu nasıl belli olacak bol yastık yorgan çarşaftan, büyük boy tencerelerden gülüm :)))

Kızlar sizin bulunduğunuz yerlerde de camiden toplu dua yapılıyor mu?
Yatsı ezanından sonra burda böyle bir uygulama var birkaç gündür..
burada her ezandan sonra okunuyor tam anlamıyorum ne deniyor , galiba yatsıya kadar ki vakitlerde uyarı yapılıyor yatsı ezanı sonrası dua okunuyor

Bugünkü menü
11.00
1 yumurta
1 dilim ekmek
6 zeytin
1 dilim peynir
Dereotu

15.30
1 kase yoğurt
2 yk yulaf ezmesi
1 elma

19.00
1 kepçe çorba
3 yk bulgur pilavı
2 köfte
22.00
Bir elma

2 litre su
Spor yok maalesef
son elmaya hic gerek yokmus canim. Gerisi gayer guzel afiyet olsun
25 mart
1 yumurta
2 dilim sucuk
2 sünme peynir
1 üçgen peynir
2 dilim hindi füme
2 ceviz
3 siyah 3 yeşil zeyrin

14.00
4 kaşık fırın sebze kabak karnabahar havuç
1 lokma mücver
1 kase yoğurt
1 kaşık biber yoğurtlama
1 kaşık cevizli biber

18.00
1 kase mercimek
1 lokma mücver
1 kuru incir

Spor 30 dk yürüyüş 90p
30 dk abs oblique workout 90p
Su 2650 ml

@Tekrardene
👍afiyet olsun canim
Hayırlı geceler

Sabah 12.00
Bir tavada yumurta
Domates salatalık
2 dilim ekmek
2cayk bal

Ara
yarım b sut

Aksam
Bir saat arayla 2kase patatesli yoğurt corbası
Bir poğaça
Çay

Kahve sütlü
aksam olmamis canim ya.hem patates var hem pogaca.
İyi geceler
10.00
2 yumurta tava
2 wasa
Domates salatalık
2 zeytin
2 hindi füme

16.00
5 kaşık kısır
Marul
sus biber turşusu
Domates salatalık
Hardal yaprak

Su 3 L
Spor egzersiz yaptım bacak
afiyet olsun canim.kisir erken saatte oldugu icin sikinti olmaz heralde
24 Mart salı

10:30
Sade kahve

12:30
Tereyağında 2 yumurta
5 siyah zeytin
İki dilim beyaz peynir
1 domates
Biraz maydanoz

16:00
Tarçınlı Türk kahvesi

17:30
Kıymalı Bulgurlu 2 kuru patlıcan dolması
3 kaşık yoğurt

Su:2 buçuk litre
Spor: yok
👍afiyet olsun canim
10:00
Sade kahve

12:30
2 haşlanmış yumurta
1 salatalık 1 domates
8 yeşil zeytin
Biraz çeçil peyniri

15:30
Tarçınlı Türk kahvesi

17:30
8 kaşık tavuk sote
2 kepçe mercimek çorbası

Su: 2 buçuk litre
Spor:yok
👍 afiyet olsun canim

Tam olarak bunu söylemek istemiştim.
Annenle arandaki diyalog daha da bozulabilir...
Annelerimiz ilginç biliyorsun...
Benim annemde bana ne diyor biliyor musun
"Senin evin var araban var, herşeyin var, kızkardeşlerinin hiçbirseyi yok"
"Anne ben 15 kocam 20 yıldır çalışıyor, çok normal bu, kızkardeşlerim 3 yıldır çalışıyor" diyorum, ama kadının kafası basmıyor.
Oysaki kızkardeşlerim evine giren para bizim eve girenin 2-3 katı.
Maalesef şimdilerdeki düşmanlık nedeni tam olarak bu :KK12:
Evlatlar arasında kıyaslama yapıyor
ne dersen de anlamaz ki aynı benim kv eve bir şey yaptıracağın da diğerlerinden bin istiyorsa bizden 3 bin ister senin maaşın çok der hep eşime ama hepsi çoktan evini barkını aldı yaptırdı iki evi olan bile var bizim sadece boş arsa var :)

tontişimle bile görüşmüyorum boşuna mı herkes evlere tıkıldı gülüm bence canın istediği kadar sıkılsa da gidip gelmeyin kolonya da virüsü öldürmez sadece sabitlermiş

evet guvenlik isi sikintili mustakil evin abla . kendine ait bir ev bende cok istiyorum.rahatca gir cik cocuklar rahatca oynasin falan. Ama bahce cok dusunduruyor.

Gonlunuze gore bir ev yaparsiniz ins abla.

Evet abla sabredecegiz gorunutlu konusiyoruz
Rabbim baska dert vermesin ins
küçük bahçeli yer olsun gülüm öyle kocaman dönümlük yer olmasına gerek yok ki ben sadece artık bina da milletin gürültüsüne katlanamadığım için müstakil eve evet diyorum yoksa ben de istemezdim , güvenlik için de halledilir giriş ve köşelere kamera , sorun olmuyorsa köpek ve tabi ki bum bum silah bulundurmak lazım silahları da hiç sevmem kuru sıkı olsa da gürültüsü olsun caydırsın yeter bence

Back
X