Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gunaydin kizlarr.. kosu bandindan selamlar tartiya son gunn...insallah bol bol eksiler gorruz..
gunaydin canim
İns canim. Bende kizlara kahvalti verip leslie yapacagim ins. Kollarim bacaklarim tutulmus dunki leslie den vucudu alistirmam lazim ki devam ediyimm

Seviyelerde genelde kabizlik sorunu oluyor bendede tam tersi ishal var neden acaba.
1tabak sarimsakli yogurtlu ispanak
Buyuk bir tabak salata
1 kase etli nohut
Salata
Dereotlu yogurt
Canım sen şimdi böyle yazınca dönüp menülerine detaylı baktım.
İshal olman normal, çünkü lif oranı yüksek olan besinler var öğünlerinde.
Baklagiller, sebze, salata ve öğünlerde tükettiğin yoğurt bağırsakların çalışmasında çok etkili.
Sağlıklı besleniyorsun yani😍

Baklagiller, sebze, salata ve öğünlerde tükettiğin yoğurt bağırsakların çalışmasında çok etkili.
yaa hic boyle dusunmemistim canim sevindim. Ben normalde 2 bazen 3 gune bir cikardim wcye simdi boyle olunca nedenini anlayamamistim.
Güneş olmasın ya...
Herkes dışarı çıkıyor sonra😂😂
demi bencede
Camlari actim civil civil kus sesleri ne guzel.

Gunaydın kızlar
Bi kac gunden beri dusunuyorum da elimizde olan ne cok seyın kıymetini bilememısız ve hıc sukretmemısız dıyorum😕
Aynen öyle canım
İnan işyerindeki ohengameyi kaosu bile özledim
Şu virüsten kurtulup normal yaşantımıza döndüğümüzde her birimi ayrı ayrı gezip ufak hediyeler vereceğim
SağlığımıZı kutlayacağım 😍

Günaydın kuzum

ins canim. Wc sorununmu var
Aclik otunu deneyebilirsin komsum da seviye yapiyor o diyordu arada kullaniyirum diye

Seviyelerde genelde kabizlik sorunu oluyor bendede tam tersi ishal var neden acaba.
guzel olmus canim afiyet olsun

Cok sukur canim. Cok sevindim
Evet balım 1 haftadır wcye çıkamıyorum 😔

O zaman Ucmelekannesi Ucmelekannesi menülerini daha sıkı takip edeceğim

Günaydın bol güneşli günler kızlar 🤗
günaydın balımm

Jasminium84 Jasminium84 Handandandan Handandandan
Kızlar dünkü yazdıklarınıza çok üzüldüm ama iyi tarafından bakarsanız çok iyi babalarınız var. Benim ikiside yok arkam bomboş. Babalarınız arkadanızda dağ gibi durur eminim bu yüzden üzülmeyin nolur :KK66:
Sağol kuzumm 😍❤️❤️

Kızlar sarkma yaşamamak ve cildimizin daha canlı durması için spor harici öneriniz var mı?

Benim aklıma gelen birşey var ama çok ütopik, paylaşmaya bile çekiniyorum...
Neymiş o çok merak ettim

gunaydin canim
İns canim. Bende kizlara kahvalti verip leslie yapacagim ins. Kollarim bacaklarim tutulmus dunki leslie den vucudu alistirmam lazim ki devam ediyimm
İyi yürüyüşler😍😍😍
Bende çayımı demledim, içiyorum, çaydan sonra başlayacağım yürüyüşe
bitirdim bile sporumu😁😁😁
Kızlar sarkma yaşamamak ve cildimizin daha canlı durması için spor harici öneriniz var mı?

Benim aklıma gelen birşey var ama çok ütopik, paylaşmaya bile çekiniyorum...
bende merak ettim:))

Kızlar nadir de olsa komşularla arada gorusuyoruz ama orda bile surekli kolonya kullaniyorm dikkat etmeye calisiyorm ama hatamı ediyorz acaba bilmiyorm. Eşim bikackez dedi fazla gorusmeyn artk dikkat et vs. Ama direk gitme demiyor bende sklıyorm zaten sürekli evdeyz diyorm onlar da temiz titizler bisi olmaz diyorm ama ne bilym sizinde ole gorustugnuz komsunuz vs varmı merak ettm
Aman pınarım napıyosun. Kesinlikle görüşme. Ne kadar temiz olsalarda dışarı çıkan kocaları çocukları getirebilir onlara da. Ben görüşmüyorum komşu teyzemle hergün telde görüşüyorum

Günaydın kızlar
Güzel haberlere uyanacağımız bir gün olsun inşallah 😍😍

kızlar yaa seviye 7de magnezyum sülfatla yapılan bişe var ya kabızlık için bu gece onu yapsam ne olur Handandandan Handandandan Poni Bon Poni Bon
Tuz olacağı için yarına iyice şişirir mi beni acaba

Tadı acıymış emin misin 🤔

Back
X