- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
- #399.601
Fazla almamissindir canimAmaaa yine görecegim yarin büyük gün tartılıp başlıyorum
76 ile canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fazla almamissindir canimAmaaa yine görecegim yarin büyük gün tartılıp başlıyorum
76 ile canim
Hayırlı geceler canimKacayim Ben hayirli geceler herkese![]()
benimde makyaj dedigime bakma canim bende sadece rimel severim. Fondotenmis ,farmis ,eyeliner falan luks bana.Makyaj dedin de en son kızımın doğum gününde yapmıştım galibaiyice haydar abiye bağlamışım
ooo masallah canim.bakalim hayirlisi
gidecegim yerde hic turk yok.yalniz ailemden kimse olmuycak..iyimi kotumu olucak yasayip gorucez
tabiki rakibiz
bugun tok karnima bile tarti yuzumu guldurdu![]()
1 kilo falan aldim. Veremedigime üzülüyorum ama olsun geç kalmış saayilmam . Nersenden donerse mkar.Fazla almamissindir canimhayirlisiyla istedigin kiloya geleceksin
![]()
YAni öyle olmasını Umut ediyorumbiseyler yapman lazim, medine bi asildimi valla löp löp veriyor
Yeterki Ödem olsun canim o gider![]()
Sabah öğle akşam başlayım sporagec kalmış sayilmazsin canim cumaya cok var
Bak yapma öyle hareketler korkuyorum sonraanlastık![]()
İyi geceler canımKacayim Ben hayirli geceler herkese![]()
Hadi bakalım. Beni de kız yine ateşlendi bugğn yapamam sanırımBende yarin spor yapmayı planliyorum
Hiç şansın yok şişkobakalım kim ezilecek.
Kasma kendini diyetini sıkı yap Rocky![]()
![]()
Ama başladın önemli olan buResmen kaç ayım boşa gitti yaaa. Izne ayrilmasam kesin şu an 6 li rakamlari görmüştüm![]()
korkma korkma hic aci hissetmiyceksinHemi de tok karnınabu gidişle sen benden önce listeye gireceksin hacı
yag orani yuksek ama karbon dusuk oluyoKeto diyete uygun bisey sanirim Eger öyleyse güzel.. senden en az 1.5 kg eksi olur herhalde![]()
korkma dedimya kizzzGömecek beni yine![]()
hay masallah 1 kilo odaaAllahım bir kilo ciğer yedim sanırım 1. İle takibe oldum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ilk gelin geldigim gunden belli altli ustlu 8 sene olucakbenimde makyaj dedigime bakma canim bende sadece rimel severim. Fondotenmis ,farmis ,eyeliner falan luks bana.
ooo masallah canim.
Yillardir yakin oturuyorsun hep heralde. Bide uzak olunça nasil oluyormus onu denersin canim
bizim gibi 5 6 kg degilya1 kilo falan aldim. Veremedigime üzülüyorum ama olsun geç kalmış saayilmam . Nersenden donerse mkar.
insallah en kisa zamanda iylesirHadi bakalım. Beni de kız yine ateşlendi bugğn yapamam sanırım
Allah im şifa versin . Ayak altına limon sürmek iyi geliyir diye biliyorum istersen bi deneİyi geceler canım
Hadi bakalım. Beni de kız yine ateşlendi bugğn yapamam sanırım
Hiç şansın yok şişkobenden zayıf olman bir şey değiştirmez
Ama başladın önemli olan bu![]()
Hic yaris yapabilecegimi sanmiyorum bu hafta canim. Kucugun okulu basliyor. Okula gotur getir yapacagim.Eveet kızlar hanginiz bana rakip olucaksiniz
Ama bu kadar ayrı kalmasaydim 5 6 kilo eksiydim. Ama gidecek tabi. Kasim sonunda görürüm 6 lari. Belkide kasim ortasinda belli mi olur. Aralik bitiminde anca bi 65 olirum.korkma korkma hic aci hissetmiyceksin
yag orani yuksek ama karbon dusuk oluyo
korkma dedimya kizzz
seni nasil gectigimi anlamiycaksin bilee
hay masallah 1 kilo odaa
ilk gelin geldigim gunden belli altli ustlu 8 sene olucak
alalhim dile kolayyyy
bizim gibi 5 6 kg degilya
1 kilo hic bisey
sabit gibi biseysinn
ne guzel.bende 1 kilo alaydim
O yüzden daha fazla beklemeden devam yılbaşı hedefine ulaşabilirsin belkiResmen kaç ayım boşa gitti yaaa. Izne ayrilmasam kesin şu an 6 li rakamlari görmüştüm![]()
Bende o bile yok kaş bıyık aldırdıysam şükürbenimde makyaj dedigime bakma canim bende sadece rimel severim. Fondotenmis ,farmis ,eyeliner falan luks bana.
Hay masallah.lk gelin geldigim gunden belli altli ustlu 8 sene olucak
alalhim dile kolayyyy
Benim kaş bıyık aldı başını gidiyor kocam bile daha temiz şu anO yüzden daha fazla beklemeden devam yılbaşı hedefine ulaşabilirsin belki
Bende o bile yok kaş bıyık aldırdıysam şükür![]()