Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ay konusacak bisey bulamazki insan hergun 1 saat
Aynen her gün aynı şeyler şu Sıra kayınpederim için emekli ol diyip duruyoruz o da olmak istemiyor bizim kıza soruyor emekli olayım mı diye bizimki de olmaz diyor gülüşmeler sonra yine aynı soru ertesi gün yine aynı 🤦‍♀️

Bizim çocuk durmuyor ki ordan oraya koşuyor şebeklik yapıyor biz de peşine mesela eşimin telden konuşuyorlar ordan sesleniyorlar annen napıyor annen nerde
O anne illa görünecek 😂😂

Aynen her gün aynı şeyler şu Sıra kayınpederim için emekli ol diyip duruyoruz o da olmak istemiyor bizim kıza soruyor emekli olayım mı diye bizimki de olmaz diyor gülüşmeler sonra yine aynı soru ertesi gün yine aynı 🤦‍♀️
Şu emojile re bir kaç tane tiklamak geliyor içimden ama olmuyor 😂😂

Ayy
Kız şu emoji benim asla kullanamayacağım emojim :KK69: zincir bile çekemiyorum
:hamarat: Benimki bu anacım
Hiç bana vcekmemisin. Aman eksik kalsin. Vende öğrendim ama yapmadim. Her seyi bilirim. Igne oyasi bile ama yapmam. Çeyize yapmistim 1 tane 1 tane de anneme

Şu emojile re bir kaç tane tiklamak geliyor içimden ama olmuyor 😂😂
Anlıyorsun değil mi 😂😂
Ayy

Hiç bana vcekmemisin. Aman eksik kalsin. Vende öğrendim ama yapmadim. Her seyi bilirim. Igne oyasi bile ama yapmam. Çeyize yapmistim 1 tane 1 tane de anneme
Yeter çok bile kız seninki tam Kayserili mantığı işi bilecen işe gitmeyecen 😅

Aynen kız baş örtüm olmuyor kısa kollu oluyorum bi daha içimden oflaya oflaya üzerime bir şey alıp geliyorum kırılmasınlar diye
aynen anliyorum seni.
Benimde kp arardi bi bakardik.goruntulu ben yazma ve ceket arayisina girerdim hemen😀😀

Ama bu kadar ayrı kalmasaydim 5 6 kilo eksiydim. Ama gidecek tabi. Kasim sonunda görürüm 6 lari. Belkide kasim ortasinda belli mi olur. Aralik bitiminde anca bi 65 olirum.
dogru ama yogunluktan ayrilmistin galiba oyle hatirliyorum
Hay masallah.
Sendede iyi sabir.varmis canim.
Kv de iyidir mutlaka cok kotu olsa anlasamasaniz duramazdiniz.
Ama yinede senin sabredip.durman alkislik👏👏
valla kac kez bosanma asamasina geldik esimle hep kv yuzunden
sinir krizleei gecirdim hatta ndrdeyse felc bile oluyodum kaskati kesilmistim agzim felan yamulmustu
4 sene felan cok kotuydu hic anlasamiyoduk.surekli laf sokardi bende sessizdim
en sonunda babamlara anlattim herseyi
babam goturmek istedi
baktiki is ciddiye bindi aileler girdi araya kendini geri cekti
simdide cok iyi cok degisti ama artik agziyla kus tutsa yinede bende sevgisi yok
Benim kaş bıyık aldı başını gidiyor kocam bile daha temiz şu an 😂😂
bende baskalarin kas biyik aliyom ama kendime eriniyom
allah kolaylik versin sanada
gorumcemin kv kp turkiyede
onlarda hergun oyleler
yeni dogum yapti bebek uyyo 1saat uyyan bebegi seviyorlar gunde 3 ogun🙄🙄

valla kac kez bosanma asamasina geldik esimle hep kv yuzunden
sinir krizleei gecirdim hatta ndrdeyse felc bile oluyodum kaskati kesilmistim agzim felan yamulmustu
4 sene felan cok kotuydu hic anlasamiyoduk.surekli laf sokardi bende sessizdim
en sonunda babamlara anlattim herseyi
babam goturmek istedi
baktiki is ciddiye bindi aileler girdi araya kendini geri cekti
simdide cok iyi cok degisti ama artik agziyla kus tutsa yinede bende sevgisi yok
Ah ya kendilerini bitiriyorlr haberleri yok iste.

Bastan guzelce anlasilsa ne olur acaba. Birlikte oturmaya niyetlendinse gelini kizin olarak goreceksin.

Neyse canim ins bundan sonrasi cokkk cokk daha iyi olur.
Bence evini ayrilinca esinin bazen gec geldigini,kahve kulturunu demistinya bence biter. Su anda ailesinin yaninda oturmaniza guveniyordur. Yani hersey daha da guzel olur.

Bu ara da ketojonik diyete alistimi kizin

Ah ya kendilerini bitiriyorlr haberleri yok iste.

Bastan guzelce anlasilsa ne olur acaba. Birlikte oturmaya niyetlendinse gelini kizin olarak goreceksin.

Neyse canim ins bundan sonrasi cokkk cokk daha iyi olur.
Bence evini ayrilinca esinin bazen gec geldigini,kahve kulturunu demistinya bence biter. Su anda ailesinin yaninda oturmaniza guveniyordur. Yani hersey daha da guzel olur.

Bu ara da ketojonik diyete alistimi kizin
esimde dedigin gibi yaninda oturdugumuz icin onlara guveniyo.tasininca evden cikmaz zaten.heekesten heryerden uzakta olucaz
kizimda alisti zorlanmadik.ama hic cikolata seker yemeyen kizim ilk haftalar canim istiyo mazadan alalim dedi

simdi alisti iyce cok sukur iyi gidiyo bakalim:)

korkma korkma hic aci hissetmiyceksin😂😂😂
yag orani yuksek ama karbon dusuk oluyo
korkma dedimya kizzz
seni nasil gectigimi anlamiycaksin bilee😁😁
hay masallah 1 kilo odaa😮😮
ilk gelin geldigim gunden belli altli ustlu 8 sene olucak
alalhim dile kolayyyy

bizim gibi 5 6 kg degilya
1 kilo hic bisey
sabit gibi biseysinn
ne guzel.bende 1 kilo alaydim
Kız yok korktum anlamında dedim normalde ciğer hiç sevmem 😂
insallah en kisa zamanda iylesir
bu arada dogum gunun kutlu olsun
bugundu galiba yanlis hatirlamiyosam
Amin canım. Çok teşekkürler evet bugün canım. Sözde bugğn dışarı çıkacaktık ama böyle oldu canları sağ olsunda artık napalım
Allah im şifa versin . Ayak altına limon sürmek iyi geliyir diye biliyorum istersen bi dene
Amin canım. Bak o hiç aklıma gelmedi sirkeli su bile yaptım 39dan aşağı inmedi. Hemen denetim canım çok sağol. İnsanın başına gelince aklına gelmiyor hiç 😞😞

allah kolaylik versin sanada
gorumcemin kv kp turkiyede
onlarda hergun oyleler
yeni dogum yapti bebek uyyo 1saat uyyan bebegi seviyorlar gunde 3 ogun🙄🙄
Ay o da geldi başıma zaten kolikti uyumak bilmezdi eşim de asla hayır demez hele bi gösterin derlerdi sinir olurdum çocuk uyanacak diye daha kırkı çıkmamış bebeye bana bak diye seslenirlerdi 😅

esimde dedigin gibi yaninda oturdugumuz icin onlara guveniyo.tasininca evden cikmaz zaten.heekesten heryerden uzakta olucaz
kizimda alisti zorlanmadik.ama hic cikolata seker yemeyen kizim ilk haftalar canim istiyo mazadan alalim dedi

simdi alisti iyce cok sukur iyi gidiyo bakalim:)
Yasaklar tatlidir herzaman.
Hicmi yemeyecek cikolata falan simdi canim.

Back
X