• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 yaş fark erkeğin küçüklüğü

Biz de eşimle bu kadar yaş farkı varken evlendik. Hatta tanışma evlilik bir yıl içinde oldu herşey. Çok şükür 4 yıldır bi sıkıntımız yok olmadı. O yüzden Yaş farkı Kriter olmamalı bence normalde bi erkek için hayatında ve evlilikte ne bekliyorsa ona odaklanmalı ; ona göre karar vermeli.
Eşiniz sizden 9 yaş kucukmu?

29'um, 25 yaşındaki bir erkekle anca seks ilişkim olur o da enerjisinden dolayı :D ötesi benden çıkmaz. oyuncağım ederim o ayrı konu ama yorumum bu. ciddiye alamam o yaştaki birini yani.

bu durumun kadını erkeği yok bence. her iki cinsiyet için de 9 yaş biraz fazla. tutan ilişkiler var tabii ama bitmesi için de yüksek bir etken bu yaş meseleleri

Yok ya ondan bahsetmiyorum. Hep bu yaş konularında kadın genelde 35-40 oluyor ama hep 25-26 gösteriyor. Hani 40 olan 30 göstermiyor direkt 25-26😄 erkekte hep yaşından olgun 💔
Şimdi o kadın 25-26 göstermese o yaşta bir “çocuk” onunla birlikte olmaz zaten yüksek ihtimalle. O yaşta çocukların odak noktası görüntüdür çünkü. Görüntüsü iyi, çocuğun kendi yaşıtı kızların kastığı konuları aşmış, rahat, özgüveni yüksek kadınlar çekiyor o yaş erkeklerin dikkatini. Sonrasını bilemiyoruz...

Erkeğin olgunluğu ve kendini geliştirmesi konusunda katılıyorum. O yaşta bir erkeğin olgun ya da kendini über geliştirmiş olması imkansız. Kadına çekici gelen de çocuğun gençliği sadece, gerisinde göze perde indiği için olgun sanıyor. Perde kalkınca abooreeeyy...

İnsan olgunsa her yaşta olgundur, değilse her yaşta çocuktur. Empati, saygı, oturmasını kalkmasını bilmesi ve eğlenceli olması, size uygun bir kültürde yetişmiş olması temel gerçekler bence. Bunlar varsa yaşı başı önemli değil

Erkekler kendi salaklıklarına kılıf bulmaya çalışıyorlar, siz de onların lafını tekrar edip duruyorsunuz erkekler geç olgunlaşır yaa filan diye. Bizim annelerde de suç var, çoğu erkek çocuklarına 30 yaşında da olsa bebek muamelesi yapıyor.

Bu çocuk da 18 değil, 25 yaşında. Gayet de olgun ve sorumluluk almaya başlaması gereken bir yaş.
Aynı şey kadın için de geçerli ama. 25 yaşında bir kadın yeterli olgunluğa erişmiştir, sorumluluk alabilir demem ben.

Der valla
ya birde bu işin kaynana tarafı var. Hiç konuşmuyorum bile. Kötü kehanet yapmayı sevmem ama kayınvalideler bu kadar anormalken bağrına basması biraz zor yaş farkından dolayı. Aman oğlum laf olur oğlum bla bla oğlum gözü açılmadan kapılan oğlum :KK70:der de der.

Daha ben şimdiye kadar 35 olup 35 gösteren kadını okumadım ya. Hepsi de 25-26 gösteriyor mübarek. Hiç şaşmıyor.
Konuya gelince bu ilişki olmaz, 30-39 olsaydı olurdu ama 25-34 erkek icin normal bir aralık degil bir iki seneye bırakır kendi akranlarına yönelir arkadaşınız da senelerimi çaldı diye ağlar
Ya evet herkes genç duruyor bir ben yaşımı gösteriyor gibi hissediyorum bazen. 😢 Gençlik perileri beni de bulsun.

Erkekler kendi salaklıklarına kılıf bulmaya çalışıyorlar, siz de onların lafını tekrar edip duruyorsunuz erkekler geç olgunlaşır yaa filan diye. Bizim annelerde de suç var, çoğu erkek çocuklarına 30 yaşında da olsa bebek muamelesi yapıyor.

Bu çocuk da 18 değil, 25 yaşında. Gayet de olgun ve sorumluluk almaya başlaması gereken bir yaş.
"Sorumluluk almasi,olgunlasmasi GEREKEN yas" evet ama ulkemizde kac insan bu yasta hazir hale geliyor?

Evlenmeden ayri eve cikamayan bir toplumdan bahsediyoruz..

Kadın memur çocuk da özelde çalışıyor tesadüf turda tanışıyorlar anlaşıyorlar benim çok sevdiğim bir çift yaşı duyunca şok oldum ama kadın düşünceli gelecek açısından yaş geçiyor vs ama kadın genç duruyor 26 gibi
Genc duruyorda biyolojik yas diye birsey var suan kandinlar daha erken menepoza giriyor 35 de giren bile var stresten adam gencim 4 sene bekle derse nabacak. Biraz daha degerlendirsin adami dusincesi aile yapisi vs

Evet arkadaşlar kadından erkek 9 yaş küçük ve adam okumuş,olgun eğitimli 25 yaşında beyfendi sizce ilişkileri nasıl olur?Kadının büyük olduğu ilişkilere yönelik görmüş olduğunuz gözlemler nedir?Sizce nasıl bir durum ama gayet hoş vakit geçirip,birbirlerinden etkileniyorlar.Gözlemlerinizi öğrenmek istiyorum.İyi günler
Eşim 4 yaş küçük benden ama 9 yaş bana da biraz fazla geldi.. Özellikle çocuk planı açısından acele edilmesi falan gerekebilir vs..

Genc duruyorda biyolojik yas diye birsey var suan kandinlar daha erken menepoza giriyor 35 de giren bile var stresten adam gencim 4 sene bekle derse nabacak. Biraz daha degerlendirsin adami dusincesi aile yapisi vs
Kim diyor bunu? Hangi araştırmada okudunuz? Element uydurmayın gözünüzü seveyim.

Kim diyor bunu? Hangi araştırmada okudunuz? Element uydurmayın gözünüzü seveyim.
Tup bebek bölümlerine bakarsin .40 da ilk seferde şakkadanak doğur bakalim .suan saglikli vucut cok az herkes tedaviyle oluyor hastanede o bebek bolumleri tedavi bolumleri nasil kalabalik görmedin heralde .35 de girn bile var dedim tum herkes demedim. biraz sende bak menepoz kaca cekildi yaşta

Back
X