Daha önce de buna benzer şeyler olmuştu. Yaşanılanları bilemeyiz ama hiç ama hiç mi fırsat olmadı ya da hiç mi plan yapmadı. 9 yıl boyunca tünel kazsa tabir-i caizse yine kaçarmış. Ama bilemiyoruz tabi nasıl bir sapığın elinde olduğunu..
6 yaşındaymış evlatlık alındığında..Daha önce de buna benzer şeyler olmuştu. Yaşanılanları bilemeyiz ama hiç ama hiç mi fırsat olmadı ya da hiç mi plan yapmadı. 9 yıl boyunca tünel kazsa tabir-i caizse yine kaçarmış. Ama bilemiyoruz tabi nasıl bir sapığın elinde olduğunu..
Kız 15 yaşındaymış. Daha fazlasını hayal edebileceğini sanmıyorum. Kaçma gibi bir gayreti ve cesareti olmamıştır.
6 yaşındaymış evlatlık alındığında..
. artık bilinç falan gitmiştir 9 senede.. nerdeyse tüm hayatı öyle geçmiş.
ipek kız 20 kilo. düşün. ekmek ve suyla beslenmiş. .köpegin artıklarını yedi diye dayak bile yiyormuş...ne tünel kazacak nede kaçacak gücü kalmamıştır. 6 yaşından beri aç bu kız.Yaşamadan bilinmez ama insan çaresizliğe düşmeye görsün. Zaten çaresizlikten doğmamış mıdır tüm icatlar.
Ama işte beyin artık uyuşmuş gibi olabilir dediğiniz şekilde.. düşünme mekanizması yeterli kalmaz. Ne zor hayatlar var gerçekten.
6 yaşındaymış evlatlık alındığında..
. artık bilinç falan gitmiştir 9 senede.. nerdeyse tüm hayatı öyle geçmiş.
Daha önce de buna benzer şeyler olmuştu. Yaşanılanları bilemeyiz ama hiç ama hiç mi fırsat olmadı ya da hiç mi plan yapmadı. 9 yıl boyunca tünel kazsa tabir-i caizse yine kaçarmış. Ama bilemiyoruz tabi nasıl bir sapığın elinde olduğunu..
3-4 sene önce daha beterini duymuştum gerçi hepsi birbirinden beter de...!
öz babası kızı bodrumda tutuyormuş, nasılsa annenin bundan haberi yok kız kayboldu sanıyormuş senelerdir!
bu arada babasından 2-3 tane de çocuğu olmuş kızın
en sonunda nasıl bulunmuş bilmiyorum da.
çok fena ya Allah göstermesin.
öz babası kızı bodrumda tutuyormuş, nasılsa annenin bundan haberi yok kız kayboldu sanıyormuş senelerdir!
kız rahatsızlanmış veya çocuklardan biri mecbur hastaneyemi götürmüştü ne ondan çıkmıştı o olayda canımama kız zaten kabullenmişti böyle bişeyi diyede hatırlıyorum sanki :26:
annenin nasıl haberi olmaz o kadar yıl, hiç mi ses duymamış, o kız çocukları nasıl doğurmuş büyütmüş. belki kızın anneside biliyordu, kız kimseye anlatmasın diye bodrumdan çıkarmıyolardı.
annenin nasıl haberi olmaz o kadar yıl, hiç mi ses duymamış, o kız çocukları nasıl doğurmuş büyütmüş. belki kızın anneside biliyordu, kız kimseye anlatmasın diye bodrumdan çıkarmıyolardı.
al canım hepsini oku annesi hiç bişey bilmiyor 24yıl yahu nasıl bir adamsın sen
http://tr.wikipedia.org/wiki/Josef_Fritzl
ayyyy, şoklar içindeyimmm.. inanamıyoruuum...
adama bak sen, pis sapık cinsellik için bu yapılır mı beee. manyak, hasta.. adam bide mühendismiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?