9 yıl garajda tutulan genç kız kurtarıldı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.870
40.691
698
[FONT=pt_sansregular]9 yıl garajda tutulan genç kız kurtarıldı

[/FONT]
[FONT=pt_sansregular]
Arşiv fotoğrafı.

[/FONT][FONT=pt_sansregular]17/04/2014 11:24[FONT=pt_sansbold]A+ A-[/FONT]

Arjantin'de polis, koruyucu ailesi tarafından dokuz yıl boyunca garaja kapatılıp aç bırakılan ve dövülen 15 yaşındaki kızı kurtardığını duyurdu.

[/FONT][FONT=pt_sansregular]
Başkent Buenos Aires’te meydana gelen olayda, genç kızın bulunduğunda sadece 20 kilo olduğu, garajda tutulduğu süre boyunca kendisine sadece ekmek ve su verildiği belirtildi. Bu dönemde kızın yanında sadece bir köpek ve bir maymun vardı. Genç kızın hayvanlara verilen artık yemekleri yemeye çalıştığında kemerle dövüldüğü belirtildi. Hastaneye kaldırılan kızın dokuz yıl boyunca sadece iki kez garaj dışına çıktığı kaydedildi.

Genç kızın tutulduğu garaj.

KÖLELİK VE TACİZLE SUÇLANDILAR
Koruyucu anne ve baba kölelik ve taciz suçlamasıyla cezaevine gönderildi. Yetkililer, kızın 2001’de, yedi çocuğu daha olan biyolojik ebeveynlerinin kendisine maddi olarak bakamadığına dair mahkeme kararının ardından geçici olarak koruyucu aileye verildiğini açıkladı. İki ailenin başlarda iletişim içinde olduğu ancak daha sonra biyolojik ailenin kızın izini kaybettiği belirtilirken, bu durumun nasıl gerçekleştiği belirsizliğini koruyor. (BBC Türkçe)

[/FONT]http://www.radikal.com.tr/dunya/9_yil_garajda_tutulan_genc_kiz_kurtarildi-1187157
[FONT=pt_sansregular]

[/FONT]

Daha önce de buna benzer şeyler olmuştu. Yaşanılanları bilemeyiz ama hiç ama hiç mi fırsat olmadı ya da hiç mi plan yapmadı. 9 yıl boyunca tünel kazsa tabir-i caizse yine kaçarmış. Ama bilemiyoruz tabi nasıl bir sapığın elinde olduğunu..

Kız 15 yaşındaymış. Daha fazlasını hayal edebileceğini sanmıyorum. Kaçma gibi bir gayreti ve cesareti olmamıştır.

6 yaşındaymış evlatlık alındığında..
. artık bilinç falan gitmiştir 9 senede.. nerdeyse tüm hayatı öyle geçmiş.

Son düzenleme:
Koruyucu aileye veriliyor ve hiç mi 9 yıl boyunca denetlenmiyor bu aile nasıl bir saçmalık bu,ülkemizde evlat edinenler bilirler evlatlık verilen yavruya bir şey olsa Allah korusun kaza geçirse ne bileyim başını çarpsa tomografi vs. çekinse, çocuk esirgeme kurumu hemen o aileyi arıyor ne oldu neden oldu diye araştırıyor.
Dehşet verici bir durum(

Kız 15 yaşındaymış. Daha fazlasını hayal edebileceğini sanmıyorum. Kaçma gibi bir gayreti ve cesareti olmamıştır.

Yaşamadan bilinmez ama insan çaresizliğe düşmeye görsün. Zaten çaresizlikten doğmamış mıdır tüm icatlar.
Ama işte beyin artık uyuşmuş gibi olabilir dediğiniz şekilde.. düşünme mekanizması yeterli kalmaz. Ne zor hayatlar var gerçekten.

sorun koruyucu ailelerin denetimsizligi...

orada yasalar nasıl bilmiyorum ama bazı yerlerde cocuga baktıkları icin devlet maas da veriyor. bunu nedenle yapmıs olabilirler. hangi ulkede hatırlamıyorum engelli olan pek cok insanı yakınım diyerek kapattıklarını da okumustum.

ipek kız 20 kilo. düşün. ekmek ve suyla beslenmiş. .köpegin artıklarını yedi diye dayak bile yiyormuş...ne tünel kazacak nede kaçacak gücü kalmamıştır. 6 yaşından beri aç bu kız.

Son düzenleme:

Katılıyorum ..
Hatta filleri bağlarlar ya küçücük bir çiviye kaçmaz bilmez çünkü kaçabileceğini
o kız çocuğu dışarıda nasıl bir yaşam var onu bile bilmiyordur kaçsa ne olacak kaçması gerekli mi onu bile bilmiyordur belki..

Kızın resmiyse o 20 kilo gibi durmuyor, birde saçlarında boya var.. Yanlış haber mı acaba? Bana öyle geldi, hem dediğin gibi hiç mi fırsatı olmadı kaçmak için, gerçi o psikolojiyle kaçmaktan da korkmuş olabilir.

3-4 sene önce daha beterini duymuştum gerçi hepsi birbirinden beter de...!

öz babası kızı bodrumda tutuyormuş, nasılsa annenin bundan haberi yok kız kayboldu sanıyormuş senelerdir!

bu arada babasından 2-3 tane de çocuğu olmuş kızın

en sonunda nasıl bulunmuş bilmiyorum da.

çok fena ya Allah göstermesin.

kız rahatsızlanmış veya çocuklardan biri mecbur hastaneyemi götürmüştü ne ondan çıkmıştı o olayda canım ama kız zaten kabullenmişti böyle bişeyi diyede hatırlıyorum sanki :26:

kız rahatsızlanmış veya çocuklardan biri mecbur hastaneyemi götürmüştü ne ondan çıkmıştı o olayda canım ama kız zaten kabullenmişti böyle bişeyi diyede hatırlıyorum sanki :26:

annenin nasıl haberi olmaz o kadar yıl, hiç mi ses duymamış, o kız çocukları nasıl doğurmuş büyütmüş. belki kızın anneside biliyordu, kız kimseye anlatmasın diye bodrumdan çıkarmıyolardı.

yok canım gerçekten bilmiyordu o evin bodrum katımı tam hatırlamıyorum ama bayağı ses getirmişti o olayda kaç sene geçti üstünden hala aklımda bi bakim bulabilirsem atarım linkini

6 yasindan beri dis dünyayla baglantisi yok düsünememistir.

avusturya daydi o olay

adama bak sen, pis sapık cinsellik için bu yapılır mı beee. manyak, hasta.. adam bide mühendismiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…