9 yıl sonra galiba bu sefer oldu :)

oyademir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2008
321
1
116
40
İçel Mersin
$IMG_20121008_174822.webp

9 yıldır bekliyordum rahim filmi çekildim ve klomen ilacımı aldım ama kullanmadım bile galiba hamileyim
inanamıyorum hala yaklaşık 2-3 saat önce yaptım bu testi Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama
benim hala tereddütüm var :) Allahım mutluluğumu bozmasın

tebrikler canım :) ..herşeyin normal bir şekilde ilerlemesi dileğiyle

Son düzenleme:
hayırlı olsun çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
rahim filmini çekildikten sonra mı hamile kaldın? benim de çektirmem gerekiyor ama aylardır korkudan hep erteliyorum. bebiş de olmuyor tabi. rahim filminden hemen sonra hamile kalanlar varmış ya senin de öyle mi merak ettim.

çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin
ben geçen ay rahim filmi çektirdim sorunun yok dedi doktor klomen yazdı 3 ay kullan dedi ben aldım ama daha 1 ay bile kullanmadım
bende 9 yıldır erteliyordum ama şimdiki aklım olsa 1 gün bile ertelemem erteleme bence bir an evvel çektir inşallah
ilaç bile kullanmadan hamile kalırsın :) darısı başınıza

ne mutlu bir haber maşallah
testin de baya koyu
kan tahliline git yarın istersen orda da netleşsin
şimdiden tebrikler

çok teşekkür ederim aslında testi yapar yapmaz sağlık ocağına gittim ama sabahları yapılıyormuş kan testi şimdi sabahı bekliyorum dört gözle :) bu gece
sabahta olmaz bana :)

Eki Görüntüle 527327

9 yıldır bekliyordum rahim filmi çekildim ve klomen ilacımı aldım ama kullanmadım bile galiba hamileyim
inanamıyorum hala yaklaşık 2-3 saat önce yaptım bu testi Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama

ne güzellll:) testteki çizgi epey belirgin ama inanmakta güçlük çekiyorsun haklı olarak..9 yıl dile kolay...Allah sağlıklı bir hamilelik hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.. Tamamına erdirsin. bize de dua et de biz de görelim şu çift çizgileriii inşallahhh

gözünaydin canim.:nazar::nazar:rabbim yavrunu sana bagislasin...:16::16::16::16:

Eki Görüntüle 527327

gözün aydın canım:nazar:
allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza

Back
X