9 yıl sonra onu unutabılırmıyım :(

Allah'ım sen benim aklıma mukayyet ol..

Hemen o çocukla evlen canım,Derya onu kapmadan..

Sakın,sakın kaçırma..

Seni sevdiğinden eminsin..

Konu açıp bir daha hiç uğramıyorlar ya topiğe sinir oluyorum.
Boş yere insanlar okuyup yorum yazıyor bir de. :20::20:

Valla erkeklere bravo ya hem aldat hem başkasından çocuk yap hem istediğin an geri dön.Bak kardeşim çok aşıksın galiba ama bu kadar kör olunmaz ya. tekmeyi bas anlamında argo bir laf var ya işte ondan.s...tr et yani deli misin? çok mu toysun yoksa umutsuz musun? ne 9 yılı 1 sn düşünmeye değmez.Dehle dehle..

Onu seni kullanıyor duygusal olarak resmen .. bağımlılık yapmışsın heralde.. evlendikten sonra gidepte elin ne idüğü belirsiz kadınlarının koynundan çıkıp gelmeyeceğini nerden biliyorsun.. Sen belki gecelerce saatlerce onu bekleyeceksin belki gerçekten işi olacak işim vardı dediğinde ona inanabilecek misin .. Evlilik bambaşka bir şey kuzuumm . Evlenn iki gün sonra pişman olmazsan ben de adımı değiştiririm .. sonra da buraya pişmanlıklarını yazarsın ..

Yaa eşim gidip bir başka kadına şehvetle bakacak bundan dolayı bile ondan tiksinirim .

Yaa senin bu unutacağından emin olmadığın adam senden başka birine bakmış öpmüş.. belki seninde elini tutmuştur ,düşünsene deryanın da elini tuttu aynı senin elini tutttuğu gibi ve neler neler yapmış ona .. ve bir yavrunun canına kıymışlar... yazık çok yazık.. bu adamın ileride sizin yavrularınıza sahip çıkacağı ne malum.. zaten ailen de karşı.. boynunu büküp baba ben geldim ........ bize bakmıyor diye nasıl gideceksin baba evine ..

benim bir arkadaşım kız marmarada hukuk okuyordu erkek arkadaşı okumuyordu sırf o okumuyor diye okulu yarım bıraktı ..Kız babam yoksa buna vermez diyordu ..Oğlan kızı oyaladı da oyaladı . ama arkadaşım aklını kullandı yalanlara kanmadı bıraktı onu bitirdi okulunu . Bir avukatla nişanlı şimdi hem de çoook mutlu.. Ha o bıraktığı çocukla lise 1 den beri çıkıyorlardı . gayett tabii unuttu .. unutursunnnnn..:47::47::47:

sana bir tavsiye...buraya yazdığın gibi sende rahatça içini dökebileceğin bir köşe.. şu 9 yılı kalaem dök. onunla ilgili her ayrıntıyı atlamadan yaz... kaç gün sürer bilmem ama.. sadec yaz bir deftere bir kağıda... Son sana yaşattıklarınıda yaz.. sonra kapa defteri kitabı... bir kaç gün sonr aaç oku sana yaptıkalrını hafizanda seni aldatan erkeğin seni sevmediği bir kabul et.. ihtiyacın bahnae olduğunu kabul et... farz et sen hastalandın Mazallah Kanser hastasısın eşin seni o hasta yatağında bırakıp başka kadınlarla ihtiyacanı giderecek..Sen bunu hakediyormusun... Ailen görüyor yalnız sen göremiyorsun. Görememen tek nedeni aklının bu yaşadıkalrını unutması bence bu yaşadığın aldatılma olayını unutma unutturma kendine...

Senden kopamamış bırak kopsun sende ondan oda senden. Böyle sevgi isteme çünkü bu hem ailene hemde kendine verbileceğin en büyük ceza olur.

Sende derdim var platformunda evlenen ve aldatılan sayısız kadından biri olursun.. Sonra kalame alır Bende aldatıldım eşim beni bir otel adasında aldatmış dersin. O çok seven adam beni aldatmış dersin.. Görünen köy klavuz istemiyor be BAcım...

Allah Kör olna o kalbini ve gözlerini açsın...

kac yillik evli insanlar aldatildiklari an bitiriyolar evliliklerini..
sen defalarca kez aldatildigini biliyosun ama beni seviyo diyosun..
adam kendi cocuguna sahip cikmayip, dusunmeden kurtajla hayat hakkini elinden almis kendi bebegin,
sence sana yada senin inandigin 'sevgiye' sahip cikarmi??

Yani arkadasım ben suan senin dogru düsünemedigine inanıyorum yoksa akıl saglıgı yerinde olan her insan sevgi sandıgın su seyin aslında sevgiyle alakası olmadıgını anlar! Herseyi ne kadar basitlestiriyorsunuz böyle. İhtiyac dediginiz sey nedir? Erkek arkadasınız ihtiyacını kiminle gideriyor? Tek taraflı birsey degil bu gördügünüz gibi. Öyle ihtiyac deyip gecemez kimse! Unutman icin bir cok sebep var, yeter ki sen unutmak iste!

Ondan başkasıyla mutlu olamam diyosun. Sana ne mutluluk verdi ki bu adam sanki. Saçmalıyorsun.

Kusura bakma ama, bu adam seni saf bulmuş kandırıyor. Eminim ki iki tatlı söz söylüyor sen de kanıyorsun.

İhtiyaç mihtiyaç bahane. İhtiyacı seni üzmeme düşüncesinin üstüne geçiyorsa seni sevmiyor demektir.

Bir kere bu adamın yalancılığı o kızdan ayrılamamasından bile belli.

Azcık mantıklı düşünüp gerçekleri görmeni tavsiye ediyorum.

Şimdi onun seni kandırdığını, hissettiğin mutluluğun sebebinin sahte sözler, sahte davranışlar olduğunu ve evlenince o sözlerin yarısını bile duyamayacağını anla ve onu istemeyi bırak.

tabi sen evlen bu adam müsfettesiyle her şeyi unut yarın bir günde desin sadece seninle yetinemiyorum derya didem hazal emine ayşe ...... hepsini istiyorum adama bak ya bu nasıl bir ego :20: :57:

Son düzenleme:
tez zamanda kurtulun bu "sizi çok seven adamdan"

insan kendine bu kadar eziyet etmemeli, lütfen bir psikoloğa danışın.

hiç kimse zorla kimseyle evlenmez..bu bir ikincisi seni aldatan bir adam var karşında.yok öyle olduydu yok böyle olduydu diye ötmesin bence..bi kızı hamile bırakmak ne demek ya bu ne sorumsuzluk bu ne uçkur düşkünlüğü .ailen baştan sona haklı kendine gel

Back
X