Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sabredip okudum ama kim,nerede,ne yapıyor çözemedim.
Tek çözdüğüm; sürekli telefonlarla cevap vermeyen biri karşılığında her geri döndüğünde kabul eden biri.
NE kadar gel gitler yaşamışsınız.
Erkek arkadasınız başka biri ile birlikte olabilir.
Sizdende vazgeçmiyor beli ki
Gayet net bir şekilde ortada sorun oldugu ve sürekli tekrarlandıgı gözüküyor
Daha fazla kendinizi yıpratmayın.
Dönmek istediğinde bile Ooo geldin hoşgeldin falan moduna girmeyin.
Ya adam akıllı oturup konuşun. Yada kesin atın gitsin.
Sabredip okudum ama kim,nerede,ne yapıyor çözemedim.
Tek çözdüğüm; sürekli telefonlarla cevap vermeyen biri karşılığında her geri döndüğünde kabul eden biri.
NE kadar gel gitler yaşamışsınız.
Erkek arkadasınız başka biri ile birlikte olabilir.
Sizdende vazgeçmiyor beli ki
Gayet net bir şekilde ortada sorun oldugu ve sürekli tekrarlandıgı gözüküyor
Daha fazla kendinizi yıpratmayın.
Dönmek istediğinde bile Ooo geldin hoşgeldin falan moduna girmeyin.
Ya adam akıllı oturup konuşun. Yada kesin atın gitsin.
Erkek arkadaşınız kaç yaşında ? Durmadan gelgitler yaşıyor.sorumluluk almaya hazır değil galiba ,yada bir arkadaşın dediği gibi hayatında biri var ve sizden kopamıyor
9 yıl sonra tekrar başlamanız çok güzel ama sana tavsiyem boşver değmez. sen 28 yaşında olduğuna göre o da en az 28 yaşındadır ve halen saçma saçma hareketler yapıyor onun biraz daha büyümesi gerekiyor. Çok tutarsız davranmış çünkü
Erkek arkadaşınız kaç yaşında ? Durmadan gelgitler yaşıyor.sorumluluk almaya hazır değil galiba ,yada bir arkadaşın dediği gibi hayatında biri var ve sizden kopamıyor