- 20 Nisan 2012
- 165
- 19
- 298
O nedir çare olacaksa her yere giderimOnceki yorumlarda yazıldı mi cevap verildi mi bilmiyorum ama Es terapisine gitmenizi onerecegim. Hepimizin ihtiyaci var gerci ama deneyebilirsiniz ins
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O nedir çare olacaksa her yere giderimOnceki yorumlarda yazıldı mi cevap verildi mi bilmiyorum ama Es terapisine gitmenizi onerecegim. Hepimizin ihtiyaci var gerci ama deneyebilirsiniz ins
Dilerim sizin için her şey en kısa sürede yoluna girer.Ne güzel yazmışsınız umut dolu teşekkür ediyorum güzel yüreğinize sağlık![]()
Dikkate alacağım çok acı ama değişmiyorlar gerçektenDeğişmez , sadece bir süre çaba harcar.
Bir zaman sonra yine aynı olur her şey.
Gerçekten dalında iyi bir uzman bulun, çift terapisi görün ve sonra yine masaya oturtun evliliğimizi.
Avukat arkadaşlar daha iyi bilir, böyle oluyor mu bilmiyorum ; hazırlayacağınız protokolde , uzmaninizin belirlediği süre kadar bir zaman koyun ve duzelmezse imzası ve anlaşma devreye girsin .
Kararlı olun , eger yuvasını istiyorsa adım atacaktır , fazlasını yapacaktır..
2 çocukla kim 9 yılını vermiş hangi kadın bir anda boşanmayı göze alırkiBoşanmanın blöfü olmaz .Hiç o yollara girmeyin siz boşanmak istemiyorsunuz
Müjdeyi veririm inş burdan yapmak çok zor yıkmak çok kolay , yıkıcı eleştirilerle birkez daha yıkılıyorum çok sağolun iyiki varsınızDilerim sizin için her şey en kısa sürede yoluna girer.
Ben toparlayacağiniza inanıyorum. .❤
2 çocukla kim 9 yılını vermiş hangi kadın bir anda boşanmayı göze alırki![]()