9 yıllık evliliğin sonunda 2 çocuk ve herşeye bağıran her an kavga etmeye hazır bir adam ve boşanma davası açmaya hazırlanan kadın

Değişmez , sadece bir süre çaba harcar.
Bir zaman sonra yine aynı olur her şey.

Gerçekten dalında iyi bir uzman bulun, çift terapisi görün ve sonra yine masaya oturtun evliliğimizi.

Avukat arkadaşlar daha iyi bilir, böyle oluyor mu bilmiyorum ; hazırlayacağınız protokolde , uzmaninizin belirlediği süre kadar bir zaman koyun ve duzelmezse imzası ve anlaşma devreye girsin .

Kararlı olun , eger yuvasını istiyorsa adım atacaktır , fazlasını yapacaktır..

Boşan kurtul. Bir ömür kavga gürültü çekmektense yavruların böyle bi hayatta telef olacaksa psikolojileri bozulacaksa ayrılın. Bir gün ağlar iki gün ağlarsınız sonrası emin olun daha güzel. Bir ferahlama iyi ki kurtuldum hissi olur.

Gerçekten dalında iyi bir uzman bulun, çift terapisi görün ve sonra yine masaya oturtun evliliğimizi.

Avukat arkadaşlar daha iyi bilir, böyle oluyor mu bilmiyorum ; hazırlayacağınız protokolde , uzmaninizin belirlediği süre kadar bir zaman koyun ve duzelmezse imzası ve anlaşma devreye girsin .

Kararlı olun , eger yuvasını istiyorsa adım atacaktır , fazlasını yapacaktır.. Hayırlısı olsun.

Kararlı olun , eger yuvasını istiyorsa adım atacaktır , fazlasını yapacaktır..
Dikkate alacağım çok acı ama değişmiyorlar gerçekten

Ne kadar ahlakı bozuk adam var ya çok üzüldüm yorumlara da konuya da :(
Güzel ahlak gibisi yok gerçekten.

En büyük servet.
Güzel ahlaklı adamı bulunca bırakmayacaksın.

2 çocukla kim 9 yılını vermiş hangi kadın bir anda boşanmayı göze alırki 😔

Haklısınız. Bunca yıl cekmisken son bir hamle daha yapmak istiyor insan.

Yalnız dikkat edin bir bu kadar daha yillariniz gitmesin.

Özel gün kutlamaları değil öfke kontrolü saglamali eşiniz. Bunun için gerçekten uzmana ihtiyacınız var. Çok işe yarıyor .

Büyükler bir araya toplansa eşinizi alıp konuşsalar. Nasihat verseler.

Mesela boşanma evrakından önce bi evlilik terapisi denemek lazım bence. Hani bir umut.

Boşanma evraklarını görünce korkar. Düzelir ama sonra orijinal haline geri döner. Bu kalıcı bir çözüm değil.

Back
X