Herkese merhaba başlıktanda anlaşıldığı gibi 9 yıllık evli 2 çocuk annesiyim ,
ben İzmirliyim eşim Şanlıurfalı
eşimle babasının tanıştırması sonucu 3 ay görüştük ve nişanlandık
Ben 177 boyunda 77 kg ağırlığında 35 yaşını göstermeyen güleryüzlü dost canlısı çocuklarını ve yaşamayı seven evini seven bir kadınım
Eşimde nişanlandığımızdan beri ilgisiz sürprizleri sevmeyen özel günleri atlayan tatil izin vs günlerinde sadece ailesiyle veya benim ailemle geçirdiğimiz bir adam
Eşimle ikinci çocuk olana kadar her evlilikte olduğu gb arada tartışmalı ama büyümeyen suskun olmayan bir evliliğimiz vardı
İki çocuktan sonrada herşeye bağıran 6,5 yaşında kızından kardeşine 4/4 lük bakmasını isteyen bana hiçbir yardımı olmayan ne çocuklara bakan ne ev işleri ne yemeğe yardımcı evde birşey bozulsa aylar sonra yapan ,tahammülsüz,çıkardığı kıyafetlerini toplamaktan aciz sorumsuz rahatına düşkün takıntılı ölümüne inatçı genelde psikolojik şiddet gösteren zaman zamanda fiziksel şiddete eğilimli olan biri
Tabi inanın bunlarla sınırlı değil ne sokak der ne avm der asansörde kalabalıkta akrabaların yanında bağırır çağırır üzerime yürür her ortamda beni rezil eder
Ve aynı zamanda bana duygusal açlık yaşatan bir adam
sormak istediğim şu ki en son yaşadığımız kavgadan sonra anlaşmalı boşanma teklifi ettim kabul etti
Ama sonra oda bende birbirimize farkettirmeden saatlerce ağladık , ben şimdi bir boşanma protokolü hazırlattım gerçekten kararlı olduğum için onun önüne koyacağım
Sizce onu okuduktan sonra ciddi olduğumu düşünüp kendini düzeltirmi
Yoksa dahamı tersi olur kestiremiyorum
Yada sizde boşanmaya karar verip o aşamada barışan iyi olan oldumu
Söz konusu 2 tane çocuk olunca öyle hemen kestirip atamıyor insan
Ama düzelmesi içinde başka şansım kalmadı
Şimdiden teşekkürler,,,