9 yıllık ilişkimdeki hüsran..

işte sizene kısmı burada devreye girmiyor başka biri olsa umursamazdım çünkü zaten ayrılan taraf bendim 9 yıl bir sana zaman emek harcıyorsunuz türlü bahaneler ile 9 koca yıl geçiriyorsunuz ve bu 9 yılda bu kadın zaman zaman tartışıyorsunuz ve hakkında bir sürü ağza alınmayacak kelimeler duyuyorsunuz sonra manzara bu.şizofren takıntılı aciz biri değilim iyi bir işim gelirim ve düzenim var hazımsızlık mı asla değil
Öfkenizi ve hayal kırıklığınızı anlıyoruz, ama adamı sevgilisine ispiyonlamak ne demek? Çok zavallıca değil mi? Bırakın ne halleri varsa görsünler. Kadın şuan kendisi hakkında ağıza alınmayacak sözler sarfetmiş olan biriyle birlikte, bu ikisine de ceza olarak yeter da artar.

Son düzenleme:
Ya kadının bir ağırlığı olmalı hırs intikam falan ne oluyor yaşınız kaç sizin?Adam tercihini yapmış bırakın ilişkilerini yaşasınlar bu yaptıklarınız sadece sizi küçük düşürü onların gözünde aciz biri olar
Yaşlarının büyük olması sevişmelerine engel değil ki?
konuyu buraya bağlamak ne alaka

işte sizene kısmı burada devreye girmiyor başka biri olsa umursamazdım çünkü zaten ayrılan taraf bendim 9 yıl bir sana zaman emek harcıyorsunuz türlü bahaneler ile 9 koca yıl geçiriyorsunuz ve bu 9 yılda bu kadın zaman zaman tartışıyorsunuz ve hakkında bir sürü ağza alınmayacak kelimeler duyuyorsunuz sonra manzara bu.şizofren takıntılı aciz biri değilim iyi bir işim gelirim ve düzenim var hazımsızlık mı asla değil
Siz en başta size eski sevgilisi hakkında laf eden birine 9 yılınızı vererek hata yapmışsınız. Ayrıca kadın siz ona yazdığınızda size cevap vermediyse biliyordur hakkında edilen kelimeleri de kabul etmiştir. Tencere kapak yani. Sizi ilgilendiren bir şey yok artık ilkokul çocuğunu öğretmene şikayet etmiyorsunuz 50 yaşında adam karşınızdaki. Aciz olmayabilirsiniz ama öyle görünüyorsunuz ikisi gözünden de şu an. Yapmayın

Tanıştığınızda siz 30 o 40 yaşlarındaydınız. Olgun insanlar olduğunuz için iki yıllık bir ilişkiden sonra evlilik yoluna girilmeliydiniz hazır değilseniz en fazla bir yıl daha beklenip adam hala istemiyorsa bitirilmeliydi. Çok fazla oyalamış. Zaten karakteri belliymiş. Ama yine de bu zamanı kayıp olarak görmeyin tabi gezdiniz tozdunuz güzel zamanlarda oldu ama geçti bitti kafasında olun. Adam daha önce evlilik geçirdiyse evlilik insanı değildi belki de zaten olmazdı öyle biriyle. Yaşınızda çocuk değil bırakın naparlarsa yapsınlar siz önünüze bakın yoksa sittin sene mutlu olamazsınız. Takıntı olur yoksa bi süre sonra. Hayat devam ediyor hiçbir şey için geçte değil. Bu süreçte arkadaşlarınızla zaman geçirin gezin tozun valla bi kere geliniyo hayata onu da gereksiz tipler için heba etmeyin :)

Back
X