en büyük hatayı beklemekle yaptim zaten 9 yil o kadar emegim Allah cikartsin inşallahVallahi bi ilişki danismani öyle diyordu hep hakli bulurum bi erkek 1 2 yıl içinde evlilik teklifi etmezse basın tekmigii... 9 yıl ne demek ya ev kredisi gibi.. bunlara emek vermek hata hata hata.. 5 yıl bekledi arkadaşım parası yok diye adam 1 yıl gecmeden diğerine bastı dugunu.. boşver canım düşünüp duşunup yıpratma kendini..zor tabi..
hep derim inşallah çıkar bunlardan yaş kacti buaradaen büyük hatayı beklemekle yaptim zaten 9 yil o kadar emegim Allah cikartsin inşallah
O kizin sucu ne. Bence yapmayin. Tamam anliyorum sizi zorunuza gidiyor hazmedemiyorsunuz ama diger bayanda masum yani. Bence Allaha havale edin. Giden gitmistir. Gittigi gunde bitmistir diyin..9 senedir beraberdik ailesi yüzünden kendi mücadesizligi yüzünden ayrıldık 2 ay gecmeden akrabasinin kizina evlilik teklifi etti ailesi akraba istiyordu zaten diyorum kizi arayip 9 senedir beraberdik gecen ayrildik yada görüsüyoruz diye icine süphe düşsün sonrada Allaha havale etmek en iyisi diyorum elbet cikarir anlamadim bu kadar kisa zamanda nasil sevdi sizce
insallah.23hep derim inşallah çıkar bunlardan yaş kacti buarada
dogru diyorsun inşallah umursamamSen kendi mutluluğuna bak, pişman olur yada olmaz pişman olur diye bekleme mutsuz olursun, ki zaten o kızla da bitse sen onu üzüldü pişman oldu sanırsın ama bazi insanlar olaya öyle bakmaz aman bana ne olmadı der geçer. Yanı ben x kişiye bunu yaşattım ondan basıma bu geldi demez... yoluna devam eder sen de kafana taktığınla kalırsın. Umursama zamanla zaten umursamayacaksın.
Siz 9 yil cikmissiniz. Ben 9 yillik evliyken ve 5 yasindq cocugum varken aldatildim. Ve aldattigi bayanla evlendi. Evlendigi bayan 1 yil sonra beni aradi. Vicdan muhasebesi yapiyor bana akli sira vicdanini rahatlatacak. Olmus bitmis hersey dedim bunumu konusucaz simdi dedim. Gule gule kullan dedim ve telefonu kapadim.9 senedir beraberdik ailesi yüzünden kendi mücadesizligi yüzünden ayrıldık 2 ay gecmeden akrabasinin kizina evlilik teklifi etti ailesi akraba istiyordu zaten diyorum kizi arayip 9 senedir beraberdik gecen ayrildik yada görüsüyoruz diye icine süphe düşsün sonrada Allaha havale etmek en iyisi diyorum elbet cikarir anlamadim bu kadar kisa zamanda nasil sevdi sizce
insallah.23
degildi ama öyle tanismistik keske tanismasaydik anlamiyorum bu kadar kisa sürede nasil sevdiyaşıtiz canım o zman baya ufaktan beri hayatindaymis 14 yaslarindan falan o yaş pekte sağlıklı değil sevgili olmak için..
nasıl bi olgunluktur ya takdir ettim...Siz 9 yil cikmissiniz. Ben 9 yillik evliyken ve 5 yasindq cocugum varken aldatildim. Ve aldattigi bayanla evlendi. Evlendigi bayan 1 yil sonra beni aradi. Vicdan muhasebesi yapiyor bana akli sira vicdanini rahatlatacak. Olmus bitmis hersey dedim bunumu konusucaz simdi dedim. Gule gule kullan dedim ve telefonu kapadim.
Gule gule kullan sozu cok sey ifade ediyordu...nasıl bi olgunluktur ya takdir ettim...
o soruları hep sorarız malesef ama midesiz cok sipsevdi bu erkekler takilmamak lazım bunlara önüne bak onla ilgili herşeyi yok et.degildi ama öyle tanismistik keske tanismasaydik anlamiyorum bu kadar kisa sürede nasil sevdi
hic arama bile diyorsuno soruları hep sorarız malesef ama midesiz cok sipsevdi bu erkekler takilmamak lazım bunlara önüne bak onla ilgili herşeyi yok et.
hic arama bile diyorsun
dogru söylüyorsun oda sasirmali ki sasirmistir.anlamadigim hic resim koymuyor biliyor musunkesinlikle senin asilligini koruman lazım çirkeflik ise yaramaz hele kız daha inada bindirir onu gec çocuk iyi ki ayrılmışim ne kadar askinti oluyor der ki bizde oleyiz ya hala peşimi bırakmıyor falan deriz gururlu olmalisın onun yaptığı hicbirsey suan seni ilgilendirmemeli hiç kimse bi mesajla yada aramayla karar değiştirmez ki zaten sevse başta böyle bir karar almaz yapacağın hicbir adım değişim gostermicek yapman gereken duyarsiz kalıp umursamamak şaşırsın oda sıkma tatlı canını ölen le bile olunmuyor.......
dogru söylüyorsun oda sasirmali ki sasirmistir.anlamadigim hic resim koymuyor biliyor musun
inşallah pisman olsun asla afftmem iki dünya bir araya gelse asla nefret ediyorum ondan ama pismanligini görmek isterim tabi ailesi akraba istiyordu zaten anasi aklina girmistir.bende bi intikam alsaydim diyr yoksa ugrasmam bile.yok yok konus sen böyleHe bak hele bence beyni yikanmis onun en sonunda pişman olcak affetme tabiki ama pişman olduğunu görünce insana bi hosluk geliyor oh iyi olmuş gibilerinden ama sen çirkeflik yaparsan daha çok itici olursun adını dahi anmak istemez aralarına gölge olma yoksa golgeler hiçbir zaman kıymetli değildir adı üstünde gölge kıyıda köşede duran bişey .. sen öyle olma işte arti resim atip atmadigina bile bakma sen suan süreci en az hasarla atlatman gerekiyor ah ah şu şarkı geldi aklıma üzüldüm zannediyorsan şunu bil canım yandı geçti çok yakmadin.. gerçi özledim şarkısı ama sadece o sözü seviyorum şarkıda. .. onemlı olan az hasarla unutmak ne halt yerse yesin boşver çok konuştum bee arada çenem açılıyor
Bence hic farketmez gibimantik mi yani
inşallah pisman olsun asla afftmem iki dünya bir araya gelse asla nefret ediyorum ondan ama pismanligini görmek isterim tabi ailesi akraba istiyordu zaten anasi aklina girmistir.bende bi intikam alsaydim diyr yoksa ugrasmam bile.yok yok konus sen böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?