90 Gün Ya Sabır :)

sindirella06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2014
567
343
53
41
Merhaba Kızlar,
32 yasındayım kılo 71 kg
Hayatımın her döneminde biraz fazla kilolu oldum ben
Hep bir kilo sorunum hep bir kilo problemim oldu benim
Çünkü yemek yemeyi hep çok sevdim
Aç olmasamda yedim hemde gözü dönmüş gibi yedim..
Yedikce yedim kilo aldım sonra diyet yaptım azıcık verdım yıne kılo aldım
22 yasımdan bu yana kılom 66-75 arasında gıttı geldı
Ama artık yeter gerçekten yeter dedim bu kez
Bu kez vereceğim kıloyu ve bı daha gerı almayacagım
Bende istediğim gibi giyineceğim

Yarın itibariyle diyete başlıyorum henüz kafamda bir planlama yok bununla ilgili
Ama bildiğim şey hulya avşar 45 gunde sporla 12 kılo vermiş.
Sanırım bende 90 gunde 15 kılo verebılırım

Hedefim 55 kıloyu gormek cunku en son 18 yasımda gormustum bu kıloyu
Hadi bana katılın birlikte verelım kızlar

Eklentiler

• diyet.webp
    diyet.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 112
dukan dıyetı karatay dıyetı yada normal bır dıyet lıstesı ne yapsam bılemedım kızlar fıkrı olan var mı?

dukan dıyetı karatay dıyetı yada normal bır dıyet lıstesı ne yapsam bılemedım kızlar fıkrı olan var mı?
Bence belli bi diyet yapmak yerine kendinize omrunuz boyunca devam edecek bi yemek sekli olusturun boylelikle verdiginiz kilolari geri almazsiniz belli bi diyeti yaptiktan ve bi sure gectikten sonra cogu insn o kilolari fazlasiyla geri aliyor.
Ornegin her sabah kalktiginizda gune 2 bardak su ile baslayin kahvaltida 1 haslanmis yumurta domates salatalik yesil cay bol yesillik yiyebilirsiniz. Bunlar tok tutan kalorisi az ve zayiflamaya yardimci besinler.
Ara ogun 2 ceviz yiyin
Ogle sebze yemegi ve yogurt
Ara 2 kayisi
Aksam et yemegi bol salata
Kendi bedeninizi en iyi kendiniz bilirsinkz belli bi diyete bagli kalmak bence cok yanlis bir fikir.
Yemeginize dikkat edin abur cuburdan gazli iceceklerden 3 beyaz dan un tuz ve sekerden uzak durun hatta hic yemeyin emin olun zayiflarsiniz ve verdiginiz kilolari asla geri almazsiniz.
Yemeginize dikkat etmenin yani sira bitkisel kurlerde uygulayabilirsiniz.
Ben 56.5 kiloyum boyum 160 24 yasindayim. 4 kilo vermek istiyorum kalici olarak tabi size yazdigim menuyu yiyorum hergun degistirerek kafama gore bunun yani sira lahana maydonoz kuru uyguluyorum bugun 1 hafta oldu ve 55.5 olmusum. Hatta topigim var lahana maydonoz kuru diye katilmak isterseniz beklerim.

Bence belli bi diyet yapmak yerine kendinize omrunuz boyunca devam edecek bi yemek sekli olusturun boylelikle verdiginiz kilolari geri almazsiniz belli bi diyeti yaptiktan ve bi sure gectikten sonra cogu insn o kilolari fazlasiyla geri aliyor.
Ornegin her sabah kalktiginizda gune 2 bardak su ile baslayin kahvaltida 1 haslanmis yumurta domates salatalik yesil cay bol yesillik yiyebilirsiniz. Bunlar tok tutan kalorisi az ve zayiflamaya yardimci besinler.
Ara ogun 2 ceviz yiyin
Ogle sebze yemegi ve yogurt
Ara 2 kayisi
Aksam et yemegi bol salata
Kendi bedeninizi en iyi kendiniz bilirsinkz belli bi diyete bagli kalmak bence cok yanlis bir fikir.
Yemeginize dikkat edin abur cuburdan gazli iceceklerden 3 beyaz dan un tuz ve sekerden uzak durun hatta hic yemeyin emin olun zayiflarsiniz ve verdiginiz kilolari asla geri almazsiniz.
Yemeginize dikkat etmenin yani sira bitkisel kurlerde uygulayabilirsiniz.
Ben 56.5 kiloyum boyum 160 24 yasindayim. 4 kilo vermek istiyorum kalici olarak tabi size yazdigim menuyu yiyorum hergun degistirerek kafama gore bunun yani sira lahana maydonoz kuru uyguluyorum bugun 1 hafta oldu ve 55.5 olmusum. Hatta topigim var lahana maydonoz kuru diye katilmak isterseniz beklerim.
Evet haklısınız
Ama benim önümüzdeki 3 ay içinde yaklaşık 15 kilo vermem gerekiyor
Su an 71 kg en az 59 u görmem lazım
Dolayısıyla en az 12 kilo vermeliyim
Planım karbonhidrat hayatımdan çıkarmak

Bugün bir hayli geç uyandım sanırım diyete başlamak istemedim kızlar
Sonra Bismillah dedim ve diyete başladım artık kızlar
Bugün 1.Gün
Kahvaltı 12.00
2 haşlanmış yumurta
4 ceviz
1 domates
10 zeytin
Biraz beyaz peynir
Biraz maydanoz
Biraz dereotu
Açık cay

Bugün kendime uygun bir egzersiz programı planlayacagim
Açıkhava yürüyüş olabilir başlangıçta günde 1-2 saat diye düşündüm
Sporcu kilo vermek zor
90 hun sonunda minumum hedef 12 kilo kızlar! !!

Bugün bir hayli geç uyandım sanırım diyete başlamak istemedim kızlar
Sonra Bismillah dedim ve diyete başladım artık kızlar
Bugün 1.Gün
Kahvaltı 12.00
2 haşlanmış yumurta
4 ceviz
1 domates
10 zeytin
Biraz beyaz peynir
Biraz maydanoz
Biraz dereotu
Açık cay
Kahvaltiniz gayet guzel 2 yumurta yerine 1 yumurta yeseniz ve 4 cevizi bir anda yemek yerine gune bolun gun icinde atistirin. Aciktiginiz zaman beklemeyin meyve de olsa yiyin az ve sik yiyin. 3 ayda 15 kilo verirsiniz tabkide niye vermiyesiniz benim dediklerimi dikkate alirsaniz gayet de guzel verirsiniz ama gervekten zayiflmak icin unlu sekerli yiyecekleri hayatimizdan cikartmamiz sart

Kolaylıklar diliyorum önce :KK68:

Kararsızken, Karataya kaymışsın biraz sanırım temelinde çok iyi bir beslenme biçimi aslında yapabilenlere..

vayy sidirellacım hoşgeldin evlendin mi düğün nasıldı
Merhaba canim
Evlendim düğün harikaydı hersey mükemmeldi
Amerikaya gidiş işlemleri için bekliyorum es durumundan
Eşim 2 aydır buradaydı 4 gün önce gitti
Çok uzgunum işten ayrıldım bende evdeyim
Amerikaya gitmeye son 5 ay kaldı
Bende bu sürede zayıflamaya karar verdim
Gelinliği 66 kg olarak giydim
Ama işte bu bekleme süreci beni biraz kilo aldırdı
Sen nasılsın

Kahvaltiniz gayet guzel 2 yumurta yerine 1 yumurta yeseniz ve 4 cevizi bir anda yemek yerine gune bolun gun icinde atistirin. Aciktiginiz zaman beklemeyin meyve de olsa yiyin az ve sik yiyin. 3 ayda 15 kilo verirsiniz tabkide niye vermiyesiniz benim dediklerimi dikkate alirsaniz gayet de guzel verirsiniz ama gervekten zayiflmak icin unlu sekerli yiyecekleri hayatimizdan cikartmamiz sart
Aslında karatay diyeti sabah kahvaltısı örnek aldım o yüzden 2 yumurta ve ceviz
Bakalim karbonhidrat ve şeker yemeyecegim
Planım bu

1 adet kabak yağsız tuzsuz yarım bardak su ile pişirdim
Üzerine dereotu
Light yoğurt ve pul biber

1.Gün Özeti

Kahvaltı 12.00
2 haşlanmış yumurta,peynir,4 ceviz,dereotu,maydanoz,1 domates,10 zeytin

Aksam 17.30
1 haşlanmış kabak
1 kase light yoğurt