- 11 Aralık 2014
- 567
- 343
- 53
- 41
- Konu Sahibi sindirella06
-
Bence belli bi diyet yapmak yerine kendinize omrunuz boyunca devam edecek bi yemek sekli olusturun boylelikle verdiginiz kilolari geri almazsiniz belli bi diyeti yaptiktan ve bi sure gectikten sonra cogu insn o kilolari fazlasiyla geri aliyor.dukan dıyetı karatay dıyetı yada normal bır dıyet lıstesı ne yapsam bılemedım kızlar fıkrı olan var mı?
Evet haklısınızBence belli bi diyet yapmak yerine kendinize omrunuz boyunca devam edecek bi yemek sekli olusturun boylelikle verdiginiz kilolari geri almazsiniz belli bi diyeti yaptiktan ve bi sure gectikten sonra cogu insn o kilolari fazlasiyla geri aliyor.
Ornegin her sabah kalktiginizda gune 2 bardak su ile baslayin kahvaltida 1 haslanmis yumurta domates salatalik yesil cay bol yesillik yiyebilirsiniz. Bunlar tok tutan kalorisi az ve zayiflamaya yardimci besinler.
Ara ogun 2 ceviz yiyin
Ogle sebze yemegi ve yogurt
Ara 2 kayisi
Aksam et yemegi bol salata
Kendi bedeninizi en iyi kendiniz bilirsinkz belli bi diyete bagli kalmak bence cok yanlis bir fikir.
Yemeginize dikkat edin abur cuburdan gazli iceceklerden 3 beyaz dan un tuz ve sekerden uzak durun hatta hic yemeyin emin olun zayiflarsiniz ve verdiginiz kilolari asla geri almazsiniz.
Yemeginize dikkat etmenin yani sira bitkisel kurlerde uygulayabilirsiniz.
Ben 56.5 kiloyum boyum 160 24 yasindayim. 4 kilo vermek istiyorum kalici olarak tabi size yazdigim menuyu yiyorum hergun degistirerek kafama gore bunun yani sira lahana maydonoz kuru uyguluyorum bugun 1 hafta oldu ve 55.5 olmusum. Hatta topigim var lahana maydonoz kuru diye katilmak isterseniz beklerim.
Kahvaltiniz gayet guzel 2 yumurta yerine 1 yumurta yeseniz ve 4 cevizi bir anda yemek yerine gune bolun gun icinde atistirin. Aciktiginiz zaman beklemeyin meyve de olsa yiyin az ve sik yiyin. 3 ayda 15 kilo verirsiniz tabkide niye vermiyesiniz benim dediklerimi dikkate alirsaniz gayet de guzel verirsiniz ama gervekten zayiflmak icin unlu sekerli yiyecekleri hayatimizdan cikartmamiz sartBugün bir hayli geç uyandım sanırım diyete başlamak istemedim kızlar
Sonra Bismillah dedim ve diyete başladım artık kızlar
Bugün 1.Gün
Kahvaltı 12.00
2 haşlanmış yumurta
4 ceviz
1 domates
10 zeytin
Biraz beyaz peynir
Biraz maydanoz
Biraz dereotu
Açık cay
Merhaba canimvayy sidirellacım hoşgeldin evlendin mi düğün nasıldı
Aslında karatay diyeti sabah kahvaltısı örnek aldım o yüzden 2 yumurta ve cevizKahvaltiniz gayet guzel 2 yumurta yerine 1 yumurta yeseniz ve 4 cevizi bir anda yemek yerine gune bolun gun icinde atistirin. Aciktiginiz zaman beklemeyin meyve de olsa yiyin az ve sik yiyin. 3 ayda 15 kilo verirsiniz tabkide niye vermiyesiniz benim dediklerimi dikkate alirsaniz gayet de guzel verirsiniz ama gervekten zayiflmak icin unlu sekerli yiyecekleri hayatimizdan cikartmamiz sart
Ya evet bugün ilk günKolaylıklar diliyorum önce
Kararsızken, Karataya kaymışsın biraz sanırım temelinde çok iyi bir beslenme biçimi aslında yapabilenlere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?