90+ ile hamile kalanlar gelin beraber gün sayalım ...

Maviay84

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2016
360
203
23
40
Selam kizlar..
Ben 32 yaşındayım 7 aylık evliyim 1.5 aylık hamileyim ve 98 kilo ile hamile kaldım kendimi bildim bileli kiloluyum bazen aldım bazen verdim .. ama yaş kemale erdiginden kilo vereyim de öyle çocuk yapayım deme sansim olmadi... dr um en fazla 6 7 kilo almalisin dedi .... Benim gibi olan varsa beraber aşalim destek olalım yemek içmek vb her konuda ...

Aleykum selam.Bende 32 yasındayım benım 3. hamlelığim ınsaaalah.Bence kılolarınla barışık olmalısın cok kafana takıp problem etme.Hamılelliğinin tadını çıkar :))

hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına alırsın inşallah.. diyet yapma fakat çok abartı da yeme yani iki canlısın sen ye diyenlere aldırma.. ben aldırdım öyle 20 kilo almıştım... vermesi çok zor hala verebilmiş değilim 6 yıl geçmesine rağmen ve 2.yi istiyorum. hamurlu gıdalardan tamamen vazgeçmelisin demiyorum ama çok tüketme. ve her yediğine kilo aldıracak niyetini yükleme.. bebeğinin sağlığını düşün onun için günlük normal gıdalarına 1 ceviz ve 4 adet badem eklesen yeterli ;)

hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına alırsın inşallah.. diyet yapma fakat çok abartı da yeme yani iki canlısın sen ye diyenlere aldırma.. ben aldırdım öyle 20 kilo almıştım... vermesi çok zor hala verebilmiş değilim 6 yıl geçmesine rağmen ve 2.yi istiyorum. hamurlu gıdalardan tamamen vazgeçmelisin demiyorum ama çok tüketme. ve her yediğine kilo aldıracak niyetini yükleme.. bebeğinin sağlığını düşün onun için günlük normal gıdalarına 1 ceviz ve 4 adet badem eklesen yeterli :KK66:
Öyle yapıyorum bende sut yogurt ceviz bunları ölçülü tuketiyorum ama bakalim sonuç ne olacak :)

ben 114 kiloyum. diyetisyene gittim liste dışına çıkmadan besleniyorum. insülin direncim var şeker yükselebilir diye çok dikkat etmem gerekiyor

ben 114 kiloyum. diyetisyene gittim liste dışına çıkmadan besleniyorum. insülin direncim var şeker yükselebilir diye çok dikkat etmem gerekiyor
Bende 1 kaç ay kendim idare etmek istiyorum sonra baş edemezsem dr a gitmeyi düşünüyorum. Şeker yada troid vb bisey yok şimdilik ama ilerde nolur bilemiyorum tabi.

100 kilo ile hamile kaldım bayanlar 20. Haftama kadar 95 e inmiştim 20. Haftadan sonra 97 oldum şuan 30 +4 deyim hala 97
Ay inşallah bende öyle olurum bende ilk ogrendiimde 100 e yakindim şimdi 98 fln im ama daha 1.5 ayligim .. özel bisey yaptın mi yoksa bulanti fln ile mi oyle oldu cnm

Ay inşallah bende öyle olurum bende ilk ogrendiimde 100 e yakindim şimdi 98 fln im ama daha 1.5 ayligim .. özel bisey yaptın mi yoksa bulanti fln ile mi oyle oldu cnm

0 bulantı 0 kusma hiç bir şey yapmadım şöyle yapmadım ama hamurişi kızartma vs. Kilo aldıracak şeyler yemedim bebeğe yarayacak şeyler yedim ve boool boooll su içtim canım bu kadar

inşallah ben de kilo vererek 5. ayı tamamlamak istiyorum. şu an bir belirtim yok mide bulantısı falan başlamadı

0 bulantı 0 kusma hiç bir şey yapmadım şöyle yapmadım ama hamurişi kızartma vs. Kilo aldıracak şeyler yemedim bebeğe yarayacak şeyler yedim ve boool boooll su içtim canım bu kadar
Bende öyle devam ediyorum şimdilik . Ekmek şeker pirinç tamamen çıkardım .. sut yogurt ceviz bir kac tane, et tavuk salata böyle yiyorum günde 2-2.5 ltre su içiyorum pilav olarak bulgur oda 4 kaşık falan yiyorum ... Nasil dogrumudur yolum sence

inşallah ben de kilo vererek 5. ayı tamamlamak istiyorum. şu an bir belirtim yok mide bulantısı falan başlamadı
Kaç ayliksin suan bende öyle istiyorum ama bakalim benimde bulantim henüz yok 6 haftaligim arada hafif gelip gidiyor

Bende mayısın ilk haftası gidicem kalp atisi için .. hayırlısı inşallah az kilo ve sağlıkla alırız bebekleri kucagimiza

Bende öyle devam ediyorum şimdilik . Ekmek şeker pirinç tamamen çıkardım .. sut yogurt ceviz bir kac tane, et tavuk salata böyle yiyorum günde 2-2.5 ltre su içiyorum pilav olarak bulgur oda 4 kaşık falan yiyorum ... Nasil dogrumudur yolum sence

Zaten çoook çoook yemene gerek yok. Bebek bu zamanlarda senden beslenmiyor yani zorlarlarsa hamilesin ye diye hiç el sürme ☺️ Günlük yoğurt süt peynir yumurta muz ceviz ye günlük kalsiyumunu al yeter canım hem böylece kemik ağrıların diş ağrıların olmaz hemde ilerleyen zamanlarda bebeğinin kilo almasına çok yardımcı olacak günlük dediklerimi mutlaka tüket ama ☺️ İnşallah fazla kilo almadan doğum yaparız ☺️☺️☺️

Zaten çoook çoook yemene gerek yok. Bebek bu zamanlarda senden beslenmiyor yani zorlarlarsa hamilesin ye diye hiç el sürme ☺️ Günlük yoğurt süt peynir yumurta muz ceviz ye günlük kalsiyumunu al yeter canım hem böylece kemik ağrıların diş ağrıların olmaz hemde ilerleyen zamanlarda bebeğinin kilo almasına çok yardımcı olacak günlük dediklerimi mutlaka tüket ama ☺️ İnşallah fazla kilo almadan doğum yaparız ☺️☺️☺️
Inşallah cnm bende öyle yapıyorum şimdilik tabi arada bazı kaçamaklar oluyor. O kadarciktan bisey olmaz herhalde :)

bugün dayanamadım doktora gittim. şeker ve tiroid değerlerim yüksek olduğu için. tiroid için hap verdi , şeker için 5 gün sonra insülin başlayacağım. keseyi ve 2 mmlik bebeği gördük çok şükür kesemiz dolu. 5+5 miş keseye göre. 15 gün sonra tekrar çağırdı

bugün dayanamadım doktora gittim. şeker ve tiroid değerlerim yüksek olduğu için. tiroid için hap verdi , şeker için 5 gün sonra insülin başlayacağım. keseyi ve 2 mmlik bebeği gördük çok şükür kesemiz dolu. 5+5 miş keseye göre. 15 gün sonra tekrar çağırdı
Hayırlı olsun cnm karindan mi gördünüz ... allah dermansiz dert vermedin çaresi varmış en azindan ilaçla halledilecek şeyler bunlar takma kafana

Back
X