90 kilodan 60 kiloya inmeye çalışmak

Amanedenolmuyo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
1.699
5.625
158
Selamlar , birileri okur ve katılır mı bilemiyorum . Ama kendimi motive etmek için yazmaya başlıyorum . Aralıklı oruç ve Chloe Ting ablamız eşliğinde kocagöbeğim ve kalın bacaklarımdan kurtulmayı deneyeceğim. Sanırım geçen seneydi 17 kio vermiştim ama bir boşanma süreci ki hala boşanamadım , stres, kaygı gibi etkenlerle dikkat etmeyip üstüne bir de coşunca fazlasıyla aldım. Şimdi yeniden başlıyorum . Umarım birileri katılır ve hep beraber yaparız.

Ben hemen katılayım. Merhabalar. Boyum var biraz 60 olamam ama 70 olursam süper olur. Başladın mı kilo vermeye? Ben Temmuz başından beri neredeyse aç geziyorum. 4.5 kilo verdim. Ama daha çok var hedefe. Tavsiyem günde 1 defa yeşil çay, 2 bardak sıcak limonlu su.

Basladim kilo vermeye 5 günde 1.5 kilo verdim aslinda daha cok giderdi ama bi gün misafir vardi biraz fazla yedim, sabahları doğal elma sirkeli limonlu su içiyorum gunde 2 kere yemek yiyorum kahvalti olarak yogurt yulaf salataliğı baharatlarla karistiriyorum , saat 16 gibi de firin sebze yogurt , yada tavuk salata falan yiyorum . Ekmegi nerdeyse hic yemiyorum. En az 2 litre su iciyorum . Daha chloe yapmaya baslamadim . Bi kere denedim ama cok kilo aldigim icin heralde tasiyamadim kendimi . Eger katilcaksan duzenli girip yazalim . Ne yedik ne yaptik diye .

1 haftadir istikrarli bir sekilde yediklerime dikkat ediyorum. Bol bol sebze ve yogurt yiyorum , kahvaltida yogurt yulaf salatalik pul biber limon karabiber zerdecali karistirip yiyorum . Günde en az 2.5 litre su iciyorum . Youtube dan 15 dk lik bi video yapiyorum isinma ve soguma ile birlikte 40 dk civari suruyor . Suan mevcut kilom ve hamligimla chloe ye baslayamadim cok fazla geldi . Yarin sabah kac kilo verdigimi yazcam . Burada bi basari hikayesi olmak istiyorum :)) tekrar 38 beden olmak istiyorum . 44 hatta bazen 46 beden giymek degil :)

Bu hafta 2.5 kilo vermisim :) aslinda daha fazla olabilirdi ama bağırsak tembelligi ve hipotiroid var bende . 10 günde bir çıkabilirsem tuvalete çıkıyorum ve ilaca da gecen hafta basladim bi iki haftaya o da normale doner . Ama 2.5 kiloya rağmen göbeğimde bi değişim var . Şişkinliğim inmiş, artık tayt giyince yanlarım fırtlamıyo ki tayt 44 beden ona ragmen fırtlıyodu yanlarım . Bu tempoyla devam :) kahvemi içtim simdi, birazdan sporumu yapcam yaninda biraz da ip atlamayi planliyorum . Bu ayin sonuna kadar 8 kilo verebilirsem harika olcak benim icin . Azimliyim bu sefer bırakmak yok 💪💪👍

Süpersin hiç bırakma devam et. Bende diyetteyim. Bayramın 3. Gününde girdim. 13 Temmuz du sanırım. Arada 10 gün tatile gittim onun dışında neredeyse kaçamaksız diyet yaptım. Bugün tartıldım ogünden bugüne sadece 3 kilo vermişim. 67 ile başladım 63.5 çıktım sabah. Ama hiç yapmak istemiyorum artık. Ben abur cubura çok düşkünüm resmen yaşam enerjim kalmıyor. Bende boşandım geçen sene ondan yazdım moral oluruz birbirimize. Çok fazla kilom yok gibi ama orantısız bir vücudum var. Belim göğsüm kolum hiç yok ama basen ve bacak tüm kilom orda. O yüzden üst taraf başka biri alt taraf başka biri gibi. Spora yazıldım bir haftadır hiç gidesim yok. Zorlayacağım kendimi ama 57 falan olmak istiyorum. Ama ben oruç diyeti yapmıyorum. 2 ana 2 ara yiyorum. Sabah iki dilim ekmekle kahvaltı, akşamda evde ne yapılmışsa biraz yiyorum. Mesela bugün akşam yemeği çok yağlıydı yedim yine ama pişman oldum. Ara öğünlerde bir öğün meyve diğer öğünde mutlaka daha kalorili bir şey. Yulaf lapası üstüne çikolata ve fıstık ezmesi koyuyorum ki tatlı ihtiyacım giderilsin. Arada bi kahve de içiyorum 2 si bir arada. Benim diyetim böyle

Süpersin hiç bırakma devam et. Bende diyetteyim. Bayramın 3. Gününde girdim. 13 Temmuz du sanırım. Arada 10 gün tatile gittim onun dışında neredeyse kaçamaksız diyet yaptım. Bugün tartıldım ogünden bugüne sadece 3 kilo vermişim. 67 ile başladım 63.5 çıktım sabah. Ama hiç yapmak istemiyorum artık. Ben abur cubura çok düşkünüm resmen yaşam enerjim kalmıyor. Bende boşandım geçen sene ondan yazdım moral oluruz birbirimize. Çok fazla kilom yok gibi ama orantısız bir vücudum var. Belim göğsüm kolum hiç yok ama basen ve bacak tüm kilom orda. O yüzden üst taraf başka biri alt taraf başka biri gibi. Spora yazıldım bir haftadır hiç gidesim yok. Zorlayacağım kendimi ama 57 falan olmak istiyorum. Ama ben oruç diyeti yapmıyorum. 2 ana 2 ara yiyorum. Sabah iki dilim ekmekle kahvaltı, akşamda evde ne yapılmışsa biraz yiyorum. Mesela bugün akşam yemeği çok yağlıydı yedim yine ama pişman oldum. Ara öğünlerde bir öğün meyve diğer öğünde mutlaka daha kalorili bir şey. Yulaf lapası üstüne çikolata ve fıstık ezmesi koyuyorum ki tatlı ihtiyacım giderilsin. Arada bi kahve de içiyorum 2 si bir arada. Benim diyetim böyle
Bende çok kasmıyorum . Canim bugun cips istedi yedim . Ama hepsini değil . Sabah sporumu yaptim 30 dk evde yürüdüm, 100 150 tane ip atladim, bi tane 15 dk lik tüm vucut antrenmani yaptim . Onemli olan birakmamak . Spor cok fark ettiriyo . Benim kucuk cocugum oldugu icin salona gidemiyorum ama evde devam ediyorum . Kalori acigi olusturmak da cok onemli . Az cok aldigin kaloriyi bilirsen daha iyi olur . Ben gecen sene kilo verdigimde 70 kilo olmama ragmen herkes en fazla 60 diyodu duzenli spor yaptigim icin . 2 ara öğün yapıyorsan birinde meyve yiyorsan diğerinde ayran içmeni öneririm cunku meyve de seker cikolata da seker birinden birini secersen daha iyi olur . yulaf kuru meyve , bitter cikolata hindistan cevizi ve balla yine ufak farklı atistirmaliklar yapabilirsin , ben geçen sene fit tatlılar yapıyordum instagramda bulup . Normaldede çok tatlı duskunu degilim zaten, ben daha çok cips ve makarna çok seviyorum . Onlari da dengeleyerek tuketiyorum çok canim isterse . Önemli olan denge kurabilmek. Birde motivasyon . Kendin icin dogru motivasyonu bulmalisin . Mesela çok begendigin bi elbise etek şort yada pantolon al bi kucuk beden, hedefin onun icine girmek olsun . Git gel dene onu. Bende cok ise yariyo bu yontem . Normalde sagligim oncelikli tabi ama bazen onu da dusunmuyo insan . Bende odama olmayan bi etegimi koydum gidip gelip deniyorum henuz popomdan yukari cikmiyo ama spor yaparken gozumun onunde surekli . Birde ic camasirlarimla resmimi cektim ara ara girip bakiyorum bu ne hal diyip devam edebilmek icin . Vucudunun goruntusunu begenmiyorsan bu da motive ediyor. Kendini zorlamak yerine motive edicek şeyi bulursan daha kolay ilerleyebilirsin nacizane tavsiyem 😊😊

Bende çok kasmıyorum . Canim bugun cips istedi yedim . Ama hepsini değil . Sabah sporumu yaptim 30 dk evde yürüdüm, 100 150 tane ip atladim, bi tane 15 dk lik tüm vucut antrenmani yaptim . Onemli olan birakmamak . Spor cok fark ettiriyo . Benim kucuk cocugum oldugu icin salona gidemiyorum ama evde devam ediyorum . Kalori acigi olusturmak da cok onemli . Az cok aldigin kaloriyi bilirsen daha iyi olur . Ben gecen sene kilo verdigimde 70 kilo olmama ragmen herkes en fazla 60 diyodu duzenli spor yaptigim icin . 2 ara öğün yapıyorsan birinde meyve yiyorsan diğerinde ayran içmeni öneririm cunku meyve de seker cikolata da seker birinden birini secersen daha iyi olur . yulaf kuru meyve , bitter cikolata hindistan cevizi ve balla yine ufak farklı atistirmaliklar yapabilirsin , ben geçen sene fit tatlılar yapıyordum instagramda bulup . Normaldede çok tatlı duskunu degilim zaten, ben daha çok cips ve makarna çok seviyorum . Onlari da dengeleyerek tuketiyorum çok canim isterse . Önemli olan denge kurabilmek. Birde motivasyon . Kendin icin dogru motivasyonu bulmalisin . Mesela çok begendigin bi elbise etek şort yada pantolon al bi kucuk beden, hedefin onun icine girmek olsun . Git gel dene onu. Bende cok ise yariyo bu yontem . Normalde sagligim oncelikli tabi ama bazen onu da dusunmuyo insan . Bende odama olmayan bi etegimi koydum gidip gelip deniyorum henuz popomdan yukari cikmiyo ama spor yaparken gozumun onunde surekli . Birde ic camasirlarimla resmimi cektim ara ara girip bakiyorum bu ne hal diyip devam edebilmek icin . Vucudunun goruntusunu begenmiyorsan bu da motive ediyor. Kendini zorlamak yerine motive edicek şeyi bulursan daha kolay ilerleyebilirsin nacizane tavsiyem 😊😊
Evet çok doğru söylüyorsun. Bende senin gibi iç çamaşırımla fotoğraf çektim. Benim bacaklarım kalın olduğu için kilom artınca direk bacaklar şişiyor ve bacak aram mahvoluyor ayıptır söylemesi. Resmen eziyet çekiyorum. Bu bile yeterli motivasyon. Ben tatlıya çok düşkünüm. Bi ara öğünümde yulaf üstü çikolata yemezsem o isteğim geçmiyor mecburen yiyorum onu. Ben abur cubur bağımlısıyım. Yani direk açık açık bağımlıyım. Cips çikolata dondurma kola soğuk içecekler starbucks ürünleri falan gözlerimin önünden geçiyor tüm gün. Bununla savaşıyorum daha çok açlıkla değil. Benim em büyük motivasyonum zayıflayıp güzelleşmek. Eski eşim hep beni kilolu bulurdu. Halbuki benim kafama taktığım kadar bir kilom yok kiloluda durmuyorum etrafa göre. Ama o öyle derdi. Eylül başı burnumu yaptıracağım inşallah, biraz da kilo versem süper olur. Allah yardımcımız olsun ikimizinde :)

Evet çok doğru söylüyorsun. Bende senin gibi iç çamaşırımla fotoğraf çektim. Benim bacaklarım kalın olduğu için kilom artınca direk bacaklar şişiyor ve bacak aram mahvoluyor ayıptır söylemesi. Resmen eziyet çekiyorum. Bu bile yeterli motivasyon. Ben tatlıya çok düşkünüm. Bi ara öğünümde yulaf üstü çikolata yemezsem o isteğim geçmiyor mecburen yiyorum onu. Ben abur cubur bağımlısıyım. Yani direk açık açık bağımlıyım. Cips çikolata dondurma kola soğuk içecekler starbucks ürünleri falan gözlerimin önünden geçiyor tüm gün. Bununla savaşıyorum daha çok açlıkla değil. Benim em büyük motivasyonum zayıflayıp güzelleşmek. Eski eşim hep beni kilolu bulurdu. Halbuki benim kafama taktığım kadar bir kilom yok kiloluda durmuyorum etrafa göre. Ama o öyle derdi. Eylül başı burnumu yaptıracağım inşallah, biraz da kilo versem süper olur. Allah yardımcımız olsun ikimizinde :)
Aminn :) Dün ustumde biraz kiriklik vardi aksam test yaptim korona olmusum bugun bogazim sesim burnum falan hepsi iptal. Ama devam edicem en azindan bu surecte ekmek seker falan tuketmemeyi dusunuyorum . bana kaderimin bir oyunu bu galiba.

Aminn :) Dün ustumde biraz kiriklik vardi aksam test yaptim korona olmusum bugun bogazim sesim burnum falan hepsi iptal. Ama devam edicem en azindan bu surecte ekmek seker falan tuketmemeyi dusunuyorum . bana kaderimin bir oyunu bu galiba.
Ay çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Olsun bizim diyet sürecimiz bir kaç aylık bir süreç değil o yüzden böyle şeyler yaşanabilir. Sen yine gediğine içtiğine dikkat et ama çokta zorlama kendini. Meyveni eksik etme dikkat et kendine

Bu hafta 2.5 kilo vermisim :) aslinda daha fazla olabilirdi ama bağırsak tembelligi ve hipotiroid var bende . 10 günde bir çıkabilirsem tuvalete çıkıyorum ve ilaca da gecen hafta basladim bi iki haftaya o da normale doner . Ama 2.5 kiloya rağmen göbeğimde bi değişim var . Şişkinliğim inmiş, artık tayt giyince yanlarım fırtlamıyo ki tayt 44 beden ona ragmen fırtlıyodu yanlarım . Bu tempoyla devam :) kahvemi içtim simdi, birazdan sporumu yapcam yaninda biraz da ip atlamayi planliyorum . Bu ayin sonuna kadar 8 kilo verebilirsem harika olcak benim icin . Azimliyim bu sefer bırakmak yok 💪💪👍
Bir haftada 2,5 kilo çok iyi canım. Tebrik ederim. Bende yeni başladım hem diyet hemde spor yapıyorum. Konuda açtım burda motivasyon olsun diye. 78 kiloyum bende hedefim 60a inmek ☺️

Ben 1 haftadir hic yazmamisim ya buraya . Covidi atlattim çok şükür sonra regl oldum . 87 kilodan bi anda yine 88.8 gördüm tartida . Simdi reglm bitmek uzere yavas yavas yine eksiliyorum tartida . Pazartesi günü inşallah güzel bir düşüşle karsilasirim . Spor yapmadim haliyle bu surecte ama yine duzene koymam lazim . Deniyoruz birseyler bakalim .

Pazartesi dususle gelirim dedim ama dusmedigim icin gelemedim 🙈 ama güzel haber chloe nin 2 haftalik programina basladim bugun 3. Günü yaptim omzumun tutulmasina ragmen hemde . Aslinda spor yapmak bi rahatlatti sanki agrisi gecti gibi . Beslenme olarak da bugun yogurtlu gobek salata , hindi sote ve bebek turp yedim 5 tane . Ilginctir ki doydum da yani . Birde 3 gundur gunde 1 tane actimel iciyorum . Hem bagisikligim kuvvetlensin diye hemde bogurtlenli oldugu icin tatli ihyiyacimi kessin diye . Bu sefer pazartesi gelirim kesin kilo vermisimdir . Bi 85 in altina insem daha da hirslancam . Hep oyle oluyo niyeyse . Anlayamadim . 85 in altinda hirslaniyorum 70 e gelince sıkılıyorum sonra hooopppp bi daha 90 . Ama bu sefer kesin kararliyim. 2 haftalik bu program bitince obur 2 haftalik programa baslicam , o da bitince kum saati programina baslicam . Plani yaptim . Sanirim bu sureci tamamlayabilirsem göbeğim komple gider . Zaten bu kadar spora gitmezse de yapcak bisey yok , onunla yasamaya alismam gerekiyo galiba . Ama olumsuz dusunmuyoruz . Hirsla spor yapmaya devam ediyoruz . Arada cheat day yada cheat meal yapmamaya karar da verdim cunku bi kere yapinca bi daha yapiyorum bi daha derken dunyalari yiyorum . Hic gerek yok o yuzden . 19 Kasim oglumun dogum gunu o gune kadar iyice incelip yeni bir ben , daha güçlü özgüvenli bir anne olarak bir yasimizi da geride birakicaz . En azindan hayalim bu . Bu ara bi depresyonda gibiyim de aslinda hic bisey yapmak gelmiyo icimden . Bi yere yatsam da ustume toprak atsalar gibi bi modum var . Ama onu da asmaya calisiyorum kendimce . Aynada her kendimi gordugumde o kadar moralim bozuluyo ki 26 yasinda bu bedenle olmak enerjimi cekiyo , nasil bu hale geldim diye kendime kizip oturup saatlerce agliyorum . Banyo yaparken gobegimi bacaklarimi gormek sinirlerimi alt ust ediyo resmen . Ama cabaliyorum kendimi yenilemek basarmak kendime yeniden guvenebilmek icin ...

O zaman kalkip bir göbek atmayayım mı, atayım tabisi çünkü 85.8 kilo olmusum 2.9 kilo vermisim 💃💃💃💃 dun aksam galeyena gelip arkadasimin pizzasindan bir dilim degil bir lokma bile almadigim icin burda kendime tesekkur ederim , canim kendim sonunda o icerdeki iradeyi kullandi 😂😂

Bu sabah vucudumu ölctum bir de ne göreyim, göğsüm 5 cm , belim 3 cm , göbeğim 5 cm , kalçam 5 cm , bacaklarim 2 şer cm incelmis 🎊🎉🎈🥳💃 4 günde bu kadar incelmesine hayret ettigim icin bi 10 kere ölctum galiba 😂 bu challenge sonrasi ne olacak cok merak ediyorum . Göbeğim daha da kuculur insallah biter erir gider , aminnn 😂 haftaya salı yine ölçüp yine yazarim ne kadar azalmis diye :)
Güncel ölcüm
göğüs 103
Bel 91
Göbek 113
Kalca 110
Sag bacak 67
Sol bacak 66

Sonunda kendimi gazlayarak 3 videoyu bitirdim ama elim ayagim titriyo resmen . Birde ne fark ettim bugun hic yapamadigim hareketleri ama az ama cok yapmaya baslamisim . Bi kendime aferin dedim tabi , canim kendim bugun de cok guzel yaptin dedim 😂

Back
X