Bende çok kasmıyorum . Canim bugun cips istedi yedim . Ama hepsini değil . Sabah sporumu yaptim 30 dk evde yürüdüm, 100 150 tane ip atladim, bi tane 15 dk lik tüm vucut antrenmani yaptim . Onemli olan birakmamak . Spor cok fark ettiriyo . Benim kucuk cocugum oldugu icin salona gidemiyorum ama evde devam ediyorum . Kalori acigi olusturmak da cok onemli . Az cok aldigin kaloriyi bilirsen daha iyi olur . Ben gecen sene kilo verdigimde 70 kilo olmama ragmen herkes en fazla 60 diyodu duzenli spor yaptigim icin . 2 ara öğün yapıyorsan birinde meyve yiyorsan diğerinde ayran içmeni öneririm cunku meyve de seker cikolata da seker birinden birini secersen daha iyi olur . yulaf kuru meyve , bitter cikolata hindistan cevizi ve balla yine ufak farklı atistirmaliklar yapabilirsin , ben geçen sene fit tatlılar yapıyordum instagramda bulup . Normaldede çok tatlı duskunu degilim zaten, ben daha çok cips ve makarna çok seviyorum . Onlari da dengeleyerek tuketiyorum çok canim isterse . Önemli olan denge kurabilmek. Birde motivasyon . Kendin icin dogru motivasyonu bulmalisin . Mesela çok begendigin bi elbise etek şort yada pantolon al bi kucuk beden, hedefin onun icine girmek olsun . Git gel dene onu. Bende cok ise yariyo bu yontem . Normalde sagligim oncelikli tabi ama bazen onu da dusunmuyo insan . Bende odama olmayan bi etegimi koydum gidip gelip deniyorum henuz popomdan yukari cikmiyo ama spor yaparken gozumun onunde surekli . Birde ic camasirlarimla resmimi cektim ara ara girip bakiyorum bu ne hal diyip devam edebilmek icin . Vucudunun goruntusunu begenmiyorsan bu da motive ediyor. Kendini zorlamak yerine motive edicek şeyi bulursan daha kolay ilerleyebilirsin nacizane tavsiyem