90 kilodan 60 kiloya inmeye çalışmak

Bugun chloe de dinlenme günü , sabah tartildigima gore 85.2 olmusum pazartesi 85 altina inerim bence 💃💃 sali gunu yapacagim ölçüm içinde çok heycanliyim insallah göbeğim 105 falan olur o güne 😊

Atlatamadigim bir deprosyon hali icindeyim . Sanki atlatmaya calistikca daha da dibe batiyorum cikamiyorum . Kendimi yetersiz , mutsuz, yalniz ve tukenmis hissediyorum . Sanki cabalamak bosaymis gibi . Yine de sporu birakmiyorum diyetime devam ediyorum . Ama oyle bir yalnizlik ki bu aksam olunca sabaha kadar agliyorum . Galiba tartidaki eksiler vucudumdan atilan gozyaslari . Bence olabilir . Nasil cikicam bu dustugum yerden bilmiyorum . Icimde birikmis kirginliklar, soylenmemis sozler, disari cikmaya ofkeler dolu . Sanki beni gunden gune yiyip bitiriyo . Toparlanamiyorum :(

Bu pazartesi 84.5 kilo olmusum , -1.3 kilo 💃💃💃 chloe ye devam bugun 12. Günüm az kaldi bitecek, bittikten 3 4 gun sonra obur 2 haftalik programa baslicam 💃💃

Bugünn salı günlerden ölçüm günüüü ,
Göğüs 101 (-2 cm)
Bel 87 (-4 cm)
Göbek 110 cm (-3 cm)
Kalça 107.5 cm ( -2.5 cm)
Bacaklarda 65 cm ( sağ -2 , sol -1 cm)
Kilo 84.5
yarın chloe de son günüm , 3 gün sonra 2020 shred programına başlıcam o da bitince 2021 :) toplamda 7 haftada ne kadar inceleceğimi merak etmiyo değilim :)

Dün dedimki kendime o kadar spor yapiyosun bi ödülü hak ettin ve pizza yefim yetmedi patates kızartması yedim ama midem o kadar küçülmüş ki hala tokum . Ona rağmen bi ufak omleti zor bela yedim . Tartıda 1.5 kilo fazla çıkmamı saymıyorum bile . Neyse yemiş bulundum bi kere. Bi daha da o kadar yemem . 2 güne de atarım o 1.5 kiloyu diye umuyorum . Bakalim kısmet . Sonraaaaa dün chloe de yapmadim ama bugun yaptim . Haliyle bitişi yarın olacak . 3 gün ara verip pazartesi 2020 challenge a baslicam . Pazartesi bi ölçüm daha yapıp 2 haftada ne kadar degim olcak görcem . Bu 2019 challenge dan baya memnun kaldım . Istediğim bedene ulasabildigimde ilk fotografla son fotografi paylasmayi dusunuyorum ama suan o ilk gobegi paylasmaya istegim yok :))

Merhaba nasıl gidiyor, napıyorsunuz. Bende moral falan hiçbir şey kalmadı. Daha 26 yaşında 87 kilo olarak devam ediyorum. Çok mutsuzum ve dipteyim.

Merhaba nasıl gidiyor, napıyorsunuz. Bende moral falan hiçbir şey kalmadı. Daha 26 yaşında 87 kilo olarak devam ediyorum. Çok mutsuzum ve dipteyim.
Merhaba , ufak bir depresyon atlattim daha dogrusu atlatma cabasindayim. 3 kilo verip 5 kilo aliyorum . Ruh halim berbat . Ne diyet kaldi ne spor . Bi arkadasim herbalife kullnip zayiflamis . Bana da onerdi siparis verdim alip baslicam bende 26 yasinda 86 kiloyum . Asiri da mutsuzum. Onceki ettigim buyuk laflardan dolayi buraya girip bakmaya bile yuzum yoktu. Nolcak boyle bilmiyorum .

Back
X