Geçtiğimiz yaz ben de öyleydim Hem deli gibi yürüdüm hem sabah dikkat ettiysem akşam bozdum Yada tam tersi Şaka gibi sonra da hepten bıraktım Bırakmasam çok daha iyi durumda olurdum şuan Ya hep ya hiç mantıgi hiç bir şeye yaramıyor malesef
[/QU
Mrblar insülin direncim bı kaç ay öncesinde yoktu ama şu an var mı bilmiyorum bende sabahı güzel başlayıp akşam üzeri cozutuyorum motivasyonumu sağlayamıyorum
daha öncesinde insülin direncim vardı çok aç kalmak mantıklı değil direnci olan kişilerin ara öğün mutlaka yapın kızlar bı de yürüyüş ben öyle kırmıştım direnci 16-18 kg vermiştim diyet sporla
Yeni ogrendigim bisey var kizlar daha yeni basladim yapmaya sicak su icmek bilenler varmi aranizda yag yakiminada yardimci odemde tutturmuyomus vucudda ve bunun gibi bir cok faydasi var tabi yuruyuste yapmam lazim bakalim nekadar surecek bunun disinda ben birden kendimi diyete sokamiycagimi anladim yavas adimlarla gitmek mantikli geldi ilk olarak yuruyus ve sicak suyla basliycam sonra yeme kisitlamasi yapcam bakalim nasip bu sefer ise yarar insallah insulin direnci icinde hapi kullancam artik seker istegimi kaldiriyo ortadan buda buyuk bisey benim icin karbonhidrati nasil keserim yerine ne koyarim onu bilemiyorum