90 kiloyum ciddi diyet arkadaşı arıyorum

Bendede insulin direnci var ve diyet yapamiyorum cok zorlaniyorum diyet yapmak istiyorum ama aksam uzeri saat 4 veya 5 gibi cok acikiyorum ve yiyorum kac kez basladiysam hep sonlandi bende istiyorum baslamayi

72 kiloyum boyumda 170 cm ama ben 52 kilodan ciktim bu kiloya 5 yilda aldim 20 kiloyu alarak devam ediyorum veremiyorum eskiden cok kolaydi azicik kilo alsam veriyordum suan cok zorlaniyorum tabi yanlis beslenme ve seker beni mahvediyo

Mrblar insülin direncim bı kaç ay öncesinde yoktu ama şu an var mı bilmiyorum bende sabahı güzel başlayıp akşam üzeri cozutuyorum motivasyonumu sağlayamıyorum daha öncesinde insülin direncim vardı çok aç kalmak mantıklı değil direnci olan kişilerin ara öğün mutlaka yapın kızlar bı de yürüyüş ben öyle kırmıştım direnci 16-18 kg vermiştim diyet sporla

Bendede insulin direnci var ve diyet yapamiyorum cok zorlaniyorum diyet yapmak istiyorum ama aksam uzeri saat 4 veya 5 gibi cok acikiyorum ve yiyorum kac kez basladiysam hep sonlandi bende istiyorum baslamayi
Geçtiğimiz yaz ben de öyleydim Hem deli gibi yürüdüm hem sabah dikkat ettiysem akşam bozdum Yada tam tersi Şaka gibi sonra da hepten bıraktım Bırakmasam çok daha iyi durumda olurdum şuan Ya hep ya hiç mantıgi hiç bir şeye yaramıyor malesef

Hhhifa mesajını alıntı yapamadm evet ılık su da buzlu suda benim bildgim faydalı cnm ben buzlu icemedgim için genelde ılık içerim kışın da sıcağa yakın insAllah istediğin gibi olur

Ben de katilabilirim aranıza 87.25 kilo ile pazartesi başladım diyete ama bir diyetisyenim var ve onun listesine uyuyorum.
Günlerdir baş ağrısı çekiyorum ve resmen tatlı aş eriyorum. Diyetisyenim şeker bağımlısı olduğumu ve yoksunluk yaşadığımı söyledi. Zaten haftasonu test yaptırdım onda da insülin direnci çıktı bir de d vitamini eksikliği bir de iyi kolesterolüm düşük çıktı. Her gün vitamin falan da içiyorum. Günde bir saat spor yapıyorum, hedefim 55 kilo olmak ama çok zorlu geçiyor.
Spor yaparkende çok zorlanıyorum ama YouTube dan kilo verenlerin videolarını izleyerek motive oluyorum

Merhaba diyet günlük yazıyorum buraya konu açmıştım sağlıklı beslenmede ilk adım olarak bakıp isterseniz katılabilirsin günlük yaptıklarınızı paylaşarak birlikte motive olabiliriz diyet arkadaşı isteyenleri açtığım konuya bekliyorum

Merhabalar,

Ben de varım :) Günlüğüm de var ama birlikten kuvvet doğar. Ben de 86,5 kiloyum şuanda, isveç yapıyorum bugün 3. günüm, 87,5 ile başlamıştım.

Hep beraber zayıflayalım inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…